Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(79)
Raspunsuri - Pagina 7
Victo spune:
erika mama..eu sunt si cel mai pitic dintre voi.n-am decat 1,54 cm..m-am simtit tare rau jumatate din sarcina...de unde sa pun zeci de kg??? am pus si eu cat am putut..:):)
maine sper sa fac eco..si va spun cum stam..cat suntem de grasi...
33+ piticul Stefanut
AMR 7 SAPT
bb_yasmi spune:
victo, esti o frumoasa graviduta!!!!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 33+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
AMR maxim 7 sapt!!!!
www.flickr.com/photos/10626344@N03/1394238661/in/photostream/" target="_blank">am intrat in luna a8-a!!!!"
Victo spune:
pai ce titlu are mesaju cu tampoanele, ca eu nu ma prind.....vad numa de tzatze..:):)
33+ piticul Stefanut
AMR 7 SAPT
bb_yasmi spune:
victo la inaltimea ta foarte bine ca nu te-ai ingrajat mult!!!!
bubulina noastra
AMR maxim 7 sapt!!!!
www.flickr.com/photos/10626344@N03/1394238661/in/photostream/" target="_blank">am intrat in luna a8-a!!!!"
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by Victo
pai ce titlu are mesaju cu tampoanele, ca eu nu ma prind.....vad numa de tzatze..:):)
33+ piticul Stefanut
AMR 7 SAPT
scuze, scuze!! am crezut ca vrei sa vezi tzatzici....
cel cu tampoane e cu cateva pagini mai in urma!!!
EDIT: PAG 4!
stiti cumva daca, calciu cu vitamina C se da compensat/gratuit la gravide????
bubulina noastra
AMR maxim 7 sapt!!!!
Victo spune:
BB, mie dr de fam mi-a dat reteta gratuita pt fier si calciu. iar elevit il iau cu 100 de mii, deci compensat cumva.
vrei sa iei calciu? acum nu e prea tarziu sa mai luam?
eu am facut o singura tura, de 10 bucati efervescente, desi ginec mi-a zis sa fac 2 ture..vineri merg si eu al dr de fam si dc nu-mi da ea, sa stiu ce sa-i cer.
33+ piticul Stefanut
AMR 7 SAPT
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by Victo
BB, mie dr de fam mi-a dat reteta gratuita pt fier si calciu. iar elevit il iau cu 100 de mii, deci compensat cumva.
vrei sa iei calciu? acum nu e prea tarziu sa mai luam?
eu am facut o singura tura, de 10 bucati efervescente, desi ginec mi-a zis sa fac 2 ture..vineri merg si eu al dr de fam si dc nu-mi da ea, sa stiu ce sa-i cer.
33+ piticul Stefanut
AMR 7 SAPT
elevitul il iau si eu compensat!!
calciu+vitamina C mi-a dat dr ginecolog sa iau acuma vreo 2 sapt dar nu am mai luat!! eu consum multe lactate, aprox 1l/zi de lapte, branzica si m-am gandit sa nu mai iau calciu+vit C! ma gandeam daca se da compensat ca e detsul de scump asta cu vitamina C!
bubulina noastra
AMR maxim 7 sapt!!!!
Victo spune:
BB eu zic sa aiba cam 20 de cm lungime tampoanele. iar eu le-as impacheta pe fiec intr-o punga, apoi le-as capsa.
maiiiiiiii...ma duc sa fac d ehaleala..pfuii e ora 1 deja...care spalat d e frigider...
33+ piticul Stefanut
AMR 7 SAPT
loub_erika spune:
am plecat sa ma culc,ca vremea plouasa de afar te trage la pat,asa ca mai vb dupa,pupici!!
32+ Angelina
AMR 8 saptamani!
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif
Victo spune:
si eu incerc sa mananc lapte, branza zilnic...Ca mai este si in elevit...nu-s ce sa zic..intreb vineri dr de fam.oricum, in luna a 9a e exclus cred sa luam calciu, nu?
si eu am avut ca cu vitc c ci d parca.
33+ piticul Stefanut
AMR 7 SAPT