Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(79)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

mai am pus si eu 2 poze recente..imbracata..;)

33+ piticul Stefanut
AMR 7 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Vai ce somn imi e cred ca de la vremea asta.

Eu cu botezul cred ca raman tot la parerea ca il fac in primavara. Nici nu ma furnica vreo remuscare ca as tine copilul nebotezat, asa ca de ce sa ma grabesc?
Eu as vrea sa fac petrecerea cu cateva persoane, adica parintii nostri si eventual cativa prieteni. Sper sa nu se inghesuie prea multi sa vina, ca n-am chef.
Viziunea mea de botez e sa-i duc la un restaurant, le dau sa manance ceva, si gata. Nu ma pasioneaza prea tare evenimentul, e ceva ce trebuie bifat, ca asa e traditia.

Acum ma mai chinuie o intrebare. Voi ce faceti cu medicul pediatru? V-ati gasit? Stiti spre cine sa va indreptati? Ca io iar sunt in ceata si bate Kara la usa

33+ si baby Kara

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

BB nu sterge inca las' sa levad si eu...ca prea te-au laudat fetele astea si mi's super curioasa....

Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by darleena

Vai ce somn imi e cred ca de la vremea asta.

Eu cu botezul cred ca raman tot la parerea ca il fac in primavara. Nici nu ma furnica vreo remuscare ca as tine copilul nebotezat, asa ca de ce sa ma grabesc?
Eu as vrea sa fac petrecerea cu cateva persoane, adica parintii nostri si eventual cativa prieteni. Sper sa nu se inghesuie prea multi sa vina, ca n-am chef.
Viziunea mea de botez e sa-i duc la un restaurant, le dau sa manance ceva, si gata. Nu ma pasioneaza prea tare evenimentul, e ceva ce trebuie bifat, ca asa e traditia.

33+ si baby Kara

AMR 7 saptamani

pt mine este un eveniment important!!! la fel de important cum a fost si nunta!!
poti sa botezi copilul sua sa chemi preotul akasa iar apoi faci petrecerea cand vrei tu!! stii cum e fiecare face cum doreste!!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 33+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra

AMR maxim 7 sapt!!!!

www.flickr.com/photos/10626344@N03/1394238661/in/photostream/" target="_blank">am intrat in luna a8-a!!!!"

Mergi la inceput

victo unde sunt pozele??
fetelor ce parere aveti de vata cu tifon?? o fi destul de multa, mare?? plsss

bubulina noastra

AMR maxim 7 sapt!!!!

www.flickr.com/photos/10626344@N03/1394238661/in/photostream/" target="_blank">am intrat in luna a8-a!!!!"

Mergi la inceput

gata, acu am dat sendu..
pai ramasesem la faza cu atasatul..:):)..femeie gravida, ce vreti..
BB acu ma uit, da cum nu am experienta...
eu zic ca sa fie de dimensiunea unui tampon.sigur le vei schimba fff des..nici nu stiu cum va fi debitul..le schimbi din ora in ora sau cum..ma gandesc si io..

33+ piticul Stefanut
AMR 7 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

BB mie mi se par ok dimensiunile. Cum zicea si Pussi, cred ca cel mai bine e sa le faci de dimensiunile unui tampon de noapte, ca sa fii sigura.
Eu m-am decis sa nu mai fac niciun tampon, ca tot mi-a zis doctorul sa ma aduc la spital doar pe mine si copilul . Eeeee, o sa iau eu ceva ceva cu mine, ca doar nu ma las eu in totalitate pe mana lor.
Dar daca au zis ca au si chiloti de unica folosinta, si alte chestii pe care tot le-as fi aruncat dupa, mai bine le folosesc pe ale lor, ca tot platesc, nu?

33+ si baby Kara

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

bb unde sa ma uit la poze?

33+ piticul Stefanut
AMR 7 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loub_erika spune:

victoarati foarte bine graviduta,nu ai pus mult pe tine!!
darleena,mai da tu te ti de prostioare,sau iti plac trabucurile de adevaratelea,acum ma uitam la pozele tale!! Eu am trabucuri in casa cate vrei si nu le fumeaza nimeni..!

32+ Angelina
AMR 8 saptamani!
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Victo

bb unde sa ma uit la poze?

33+ piticul Stefanut
AMR 7 SAPT

oe mailul comun !!!

bubulina noastra

AMR maxim 7 sapt!!!!

Mergi la inceput