Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(79)
Raspunsuri - Pagina 18
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by mihutaquote:
Originally posted by ancadragomanquote:
Originally posted by mihuta
bey, la pat cu voi ! cum va da doctorul vreo veste buna, va apuca cheful de plimbare, cumparaturi, nunti ! Mult a fost putin a ramas!
31s + Sophia
Mari vorbe ai grait
anca 33+
Maria
poze
AMR MAXIM 7 SAPTAMANI!!!!!!!!!
Din fundul putului intelepciunii scoase !
31s + Sophia
anca 33+
Maria
poze
AMR MAXIM 7 SAPTAMANI!!!!!!!!!
creem spune:
Pussi...felicitari pentru vestile bune!
Anca..nu stiu cum sa nasc..sunt intr-o dilema totala, cand ma hotarasc pentru naturala, imi povestesc x persoane ce nasol si riscant e, si invers...cred ca m-a razgandit de 10 ori pana acum, si deja ma streseaza.
Dany...eu mai scriu din cand in cand cate sapt am, dar cateodata trimit fara
31+
creem spune:
Anca si Pussi, ca voi aveti experienta, mi se incordeaza, burtica prin parti, parca e bb, dar parca se incordeaza prea mult, se intareste
dar nu ma doare nimic...sa fie contractii?
mihuta spune:
Creem, daca se intareste toata burta in partea de jos e contractie, daca se incordeaza doar o parte a burtii si trece e posibil sa fie bebele.
31s + Sophia
Vasari spune:
Da, Creem, si eu zic la fel ca Mihuta. In plus daca nu e dureros nu e periculos . Uite ca vorbesc si-n rime :P
34+
mihuta spune:
Vasari, cred ca sarcina ti-a dat un boost la creativitate ! Si mie, de altfel, ca de doua zile ma leagana ideea de a tricota ceva pentru bebe...
Dar nu prea stiu ce si cum (adica stiu ochiurile ca am facut la lucrul manual dar mai departe de capitolul fular n-am ajuns...)
31s + Sophia
Vasari spune:
quote:
Originally posted by mihuta
Vasari, cred ca sarcina ti-a dat un boost la creativitate ! Si mie, de altfel, ca de doua zile ma leagana ideea de a tricota ceva pentru bebe...
Dar nu prea stiu ce si cum (adica stiu ochiurile ca am facut la lucrul manual dar mai departe de capitolul fular n-am ajuns...)
31s + Sophia
Da, pai azi am si reusit sa lucrez ceva :))
34+
Vasari spune:
Eu la ora asta fac bagaje si curatenie prin casa. Sper sa termin pana la 2.
Somn usor in caz ca nu mai intra nimeni pe forum la ora asta si ne auzim luni.
34+
Lala_D spune:
Felicitari pussy pentru bebeline, ce marisoare sunt
Danny este normal sa mai existe diferente intre masuratori, bebelusii cresc in salturi
Anca stai in continuare linistita , ma bucur ca si-a revenit colul tau iar Maria mai are inca timp sa se intoarca.
Oare ce o face Camelia ca nu a mai intrat saptamana asta ?
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )