Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(79)
Raspunsuri - Pagina 16
mihuta spune:
Eu una am hotarat de la inceput ca o sa nasc prin cezariana, si doctorul l-am ales astfel incat sa accepte cezariana la cerere. Am cochetat la un moment dat cu ideea de nastere vaginala cu epidurala dar tot la cezariana am ramas....
31s + Sophia
ancadragoman spune:
Eu sunt hotarata pe nastere naturala daca se intoarce asta mica cu capul in jos,daca nu fac cezariana si gata.
anca 32+
Maria
poze
AMR 8 saptamani
pussi spune:
salutiiiiii
venim si noi cu vesti bune....nu facem injectiile de maturare a plamanilor ca uterul e foarte relaxat, lichid suficient si fetele grase:
Elena .. 1.157 gr.
Ana ... 1.052 gr.
colul lung si inchid ... de 4.5 cm
Am poze cu ele, va pun maine.. suntem frumoase foc, Ana era cu degerul in gurita ... Elena intr-o pozitie ciudata! Si Ana s-a intors .. din 69 transversal cum stateau luni seara acum erau la sueta, cu capurile unul langa altul in partea dreapta, tot transversal! Trebuie sa luam Materna si fier 1/zi ... utrogestan.. fara daca ma simt bine, continui cu restul inclusiv Gynipralul.. Pt. Arsuri mi-a dat ceva mai tare.. va spun maine si .. program de pat in continuare! De asta depinde tot!
Si cum eram asa voiosi ... ne-am oprit direct la Miniblu si am cumparat sterilizator cu aburi, sticle si tetine de la Avent, termometru cu cap mobil... forfecuta, pampersuri New born 1, sservetele umede, cosmetice BB de la Mustela, campuri sterile, tampoane san, termometru baie, bandaj special pt. cezariana, ser fiziologic!
revin dupa ce citesc din urmaaaa!
PUSSI 27+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 10 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
Vasari spune:
Am fost si eu la control asta-seara. De fapt pe mine nu m-a controlat dr, doar a ascultat inima bblusei si s-a uitat cum e pozitionata. Controalele efective am inteles ca o sa inceapa la mine abia in luna a 9-a, din moment ce nu am contractii sau dureri de burtica.
Pentru ca sunt la prima sarcina a zis ca nu trebuie sa fac nici dozare pt grupa sangvina si nu-mi trebuie nici adeverinta de la job pt spital.
Cu alte cuvinte totu-i roz. :)
Anca, iti trimit un PM cu detalii despre spital - ce am aflat asta seara. Stiu ca noi impartim acelasi spital. :)
34+
ancadragoman spune:
Pussi ma bucur ca sunteti bine si colul este superrrrrr...de ce mai stai la pat?
Vasari astept
anca 32+
Maria
poze
AMR 8 saptamani
Vasari spune:
Pussi, felicitari.
Asta e o veste super!! Si vad ca sunt apropiate si ca greutate!
34+
alfa_anca spune:
In legatura cu nasterea, degeaba vorbiti cu X si cu Y, pt ca fiecare va va spune cum au nascut ele si cu au reactionat corpurile lor. Nimeni nu va va putea spune cum veti reactiona voi intr-un caz sau altul. Veti auzi povesti frumoase la nastere naturala dar si la cezariana si veti auzi povesti de groaza la nastere naturala dar si la cezariana. Asa ca decideti cum credeti ca va e voua mai bine, dar nu dupa cum au facut altele.
Eu de la inceputul sarcinii stiam ca TREBUIE sa nasc prin cezariana si toata sarcina pana acuma am incercat sa ma impac cu gandul asta. Dar m-am tot gandit si m-am gandit si nu puteam sa ma impac cu cezariana. Pana la urma e o taietura de muschi si uter si etc. Si corpul isi revine mai greu si pt al doilea copil tb asteptat un timp si asa mai departe. Si acuma avand in vedere ca chipurile NU mai TREBUIE sa fac cezariana eu am decis sa incerc sa nasc natural pt ca asa consider eu ca ar fi mai bine pt mine. Acuma zic si eu Doamne ajuta! sa fie bine ca pana la urma bebelina mea tot tb sa se nasca si va fi scoasa ea cumva din burtica mea.
AncaD ma bucur pt vestile bune de la eco. E bine ca s-a mai lungit colul, acuma stii macar ca dc stai linistita la pat ajungi cu bine la termen.
Eu mai stau putin si ma bag la pat ca mi-e cam somn. Va pup si va spun noapte buna, ca de meci nu am avut chef in seara asta.
Anca 33+ Elena
poze
pussi spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
Gata am venit de la eco.
placenta antero laterala dreapta,grosime max 44 mm gr2-3,microcalcificari si locuri(cred ca asa scrie) in placa bazala...col 3cm,IR=0,6,greutate 1950 grame.
Ce parere aveti?
maine il sun pe dr sa vedem ce spune ,oricum vestea buna este ca colul s-a mai lungit iar cea proasta ca nu s-a intors si probabi facem cezariana.
citesc din urma si revin
anca 32+
Maria
poze
AMR 8 saptamani
mai are timp sa se intoarca! in rest .. nu stiu.. colul chiar ca s-a lungit! Sa nu-mi spui ca parasesti patul matrimonial si ma lasi singura
PUSSI 27+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 10 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
alfa_anca spune:
pussi super vestile de la eco. Felicitari pt bebeline grase.
Mai, parca s-a mai vb pe aici de campurile sterile, dar eu am uitat. Luminati si baba surda inca o data ce sunt. Va multumesc anticipat.
Anca 33+ Elena
poze