Naturiste si homeopate (33)
Raspunsuri - Pagina 15
sandaa spune:
Va salut si eu. Imi pare bine ca mai scrieti aici chiar ma intrebam la un moment dat de ce nu se scrie. Va citesc si mai pun si eu intrebari cateodata. Cred si eu ca aceste tratamente sunt mai blande dar acum luna asta am trecut pe hormonale. Va doresc numai bine si la toate fetele sa le dea Dumnezeu un copilas!
crisaa07 spune:
salutare,
are cineva idee, daca de la tratamentul asta naturist apar dureri de cap , indispozitii, balonari, si ma tot inteapa undeva in zona ovarului drept?
adik uitati cum am facut: de pe 15 ian pana azi 24 ian am luat :
dis de dimineata donavital(muguri de zmeur + vitex agnus), apoi branca ursului ceai sublingual, apoi ceaiuri de voie: urzica, salvie si altele, si seara si dimineata carpicon (nu vaginale), patilute cu acid folic, crom, magneB6, MACA(dar nu de la innovatics), vitE si cam atat.
azi dimineata m-a intepat un pic si inima...
Va multumesc pentru tot.
si sper ca nu v-am stresat prea mult....
pupici![]()
crisaAV
fancy_face spune:
Iau si eu acum, printre altele, Vitex si intr-adevar, simt ceva pe la ovare, mi se pare normal, Vitex-ul regland activitatea ovariana... Iar tratamentele naturiste combinate cred ca provoaca dureri de cap la inceput datorita faptului ca au si efect de dezintoxicare... mai ales salvia si urzica. Am trecut de faza asta, eu deja am vreo 3 saptamani de tratament...
Tu cum iei Vitex-ul, cate capsule si de cate ori/zi? Eu iau 2 dimineata si 2 seara.
crisaa07 spune:
salutare,
ma bucur ca ai trecut de faza asta cu dureri de cap, - adik nu sunt singura care trece prin asta, caci imi faceam griji ca poate oi avea ceva boli cu paraziti (si ma gandeam sa manac mai mult usturoi- 
). Ei, vitexul eu l-am luat numai de dimineata 2cps, dar de saptamana viitoare am sa iau si la amiaza.
Tu nu ai probleme cu pofta de mancare? ca eu vad ca nu ma mai opresc, si nu prea e bineeee... in rest n-am nici un chef de munca... cred ca am devenit un pic dependenta de situl asta ...dar nu-i nimik, sunt convinsa ca sunt pe drumul cel bun
ingredient intelept pentru tratamentul nostru: sa iubim si sa ne lasam iubiti, asa cum Dumnezeu ne iubeste pe noi!
crisaAV
danalya9 spune:
buna crisaa!ieri nu am avut timp sa-ti raspund la mes,dar vreau sa-ti spun ca menstruatia o am regulata iar probleme cu ovarele eu nu ,am altceva care nu stiu daca este mai grav sau nu.am avut o sarcina extrauterina pt care mi-a scos o trompa iar cealalta e polichistica am fost la mii de doctori fiecare are parerea lui dar nici unul la fel asa ca imi trebuie multa rabdare,intr-un timp am renuntat sa merg la doctor pt ca fiecare are alta parere si de aceea am inceput acest tratament insa nu stiu ce sa zic,iar in ceea ce priveste barza preferinta nu am ,sa vina asta mi-as dori dar..daca ar veni gemeni si mai bine.dar tu ai avut intarzieri de menstruatie? ca dureri de cap vad ca au cam toate fetele,balonari si toate cele.va pup pe toate si astept alte opinii.va multumesc la toate si ma bucur ca existati
fancy_face spune:
Buna! Eu nu mananc mai mult ca de obicei de cand fac tratamentul asta naturist, dar de fapt eu fac tratamente naturiste de cativa ani, cu pauze, bineinteles... In schimb, de cateva zile se pare ca nu ma prea pot abtine de la dulciuri.
Si eu mi-am propus sa iau usturoi, am mai luat acum cateva luni capsule cu usturoi si patrunjel, am auzit ca asta e cel mai eficient antibiotic natural.
Daca iei acelasi tratament de 2ori/zi, cred ca e mai bine sa-l programezi dimineata si seara, ca e mai echilibrat decat dimineata si la amiaza...
Ce bine ca mai e cate cineva pe aici cu care pot schimba impresii!...
crisaa07 spune:
salutare,
o noua zi, noi probleme, noi satisfactii....
merci Danalya de raspuns, ma documentasem ieri din ce ai mai scris pe la celelalte SUBIECTE, si-mi pare nespus derau pentru tot ce s-a intamplat.
Si ma bucur si mai mult pentru faptul ca esti o curajoasa, si ai credinta. Eu stiu ca o sa vina bebe la toata lumea, doar ca la fiecare la momentul potrivit.
Eu imi doresc sa am un baiat, pentru inceput.
si, acu' sa trec la problemutele noastre (ale mele) : menstruatia neregulata a fost de cand ma stiu, am facut in 2001 un avort - pe vremea aia n-aveam nici o idee despre treburile astea, si cat de rau avea sa-mi para la vreo 7 ani dupa. Binenteles dupa avort, am inceput sa ma ingras putin cate putin,dar n-am facut niciodata legatura ca ar fi de la ovare si de la dereglarile hormonale.
De-abia dupa 6-7 ani am inceput sa-mi doresc un copil si sa fac investigatii, acum am 28 spre 29 ani. Restul cred ca il stii:PCOS si amenoree de 3 luni si nici urma de bebe.
In fine, continuam cu mult curaj, tratamentul si cu multa credinta in Dumnezeu.
Am inceput sa iau si polen dis de dimineata (si-i dau si sotului), mi-am reinoit colectia de ceaiuri, tincturi si pastilute. Ideea e ca ieri sera am avut niste crampe dureroase si am cam stat pe la toaleta ceva timp. Acu de dimineata, insa ma simt mai usoara, mai bine.
Iau si cate 2-3 catei de usturoi roamanesti neactivati (adica nu-i tai in nici un fel, doar ii curat de foite) si-i inghit - adica daca sunt paraziti atunci sa se pregateasca de razboi.
Voi cum va mai simtiti?, ce mai faceti?
va pupic, si mai vorbim, paaa
crisaa07 spune:
a, scuze ca am uitat, merci fancy_face pentru sfat, si am sa incerc sa iau precum ai spus dimineata si seara, doar ca seara e cam ocupata cu ceaiuri si nu prea mai vroiam sa iau pastile, dar daca e sa fie echilibru atunci sa fie.![]()
danalya9 spune:
buna fetele,vreau sa va zic ca ma bucur nespus ca sunteti asa ma pot documenta si eu ,ca la inceput ma-m bucurat ca incepusem sa mananc cam mult dar se pare ca e cava normal ,probabil ceaiurile si pastilele isi fac efectul ,am inteles din mes.tale crisaa ca ti-a intarziat menstruatia doua luni???e ceva normal oare sa iti intarzie ,pt ca si mie mi-a intarziat dar am avut vreo doua zile o scurgere maronie oare ce-o fi? daca ai patit si tu la fel te rog sa-mi spui ca stau ca pe ghimpi,am programare luni la medic dar pana luni......si referitor la ce ai spus ca ai facut un avort sa stii ca si eu am facut unul tot prin vremea cand ai facut si tu ,dar eu 5 ani nu m-am ferit si nici nu am ramas insarcinata,in perioada aia nici nu m-am gandit sa raman,iar cand am ramas a fost extrauterina despre care ti-am vb ,dar sa stii ca nu cred ca avortul a fost problema,cu toate ca am auzit multe femei ca spuneau ca daca ai facut avort prima oara nu mai ramai garvida,prietena mea a facut 3 avorturi pana sa aiba primul copil si acum are trei asa ca nu cred sa fie asta problema,poate noi ne obsesionam prea mult,cand ar trebui sa fim foarte relaxate ,eu chiar sunt o persoana foarte nervoasa si greu ma pot abtine,trebuie sa incerc mai mult.si sa stii ca chiar daca am suferit mult de pe urma acelei sarcini inca am o speranta,pt ca sa stii daca tu nu te ajuti nu te ajuta nimeni,de cate ori cazi tot de atatea ori sa te ridici dar mai cu forta sa crezi ca se poate,orice e posibil cu ajutorul lui d-zeu si al tau binenteles ,sa fii pozitiva ,si apropo sa stii ca si eu in ultimul timp mananc multe dulciuri la fel si sotul ca il intreb mereu ai ramas draga.va pup fetelor si totodata va multumesc pt sfaturi!
crisaa07 spune:
quote:
Originally posted by sandaa
Va salut si eu. Imi pare bine ca mai scrieti aici chiar ma intrebam la un moment dat de ce nu se scrie. Va citesc si mai pun si eu intrebari cateodata. Cred si eu ca aceste tratamente sunt mai blande dar acum luna asta am trecut pe hormonale. Va doresc numai bine si la toate fetele sa le dea Dumnezeu un copilas!
ce fel de tratamente hormonale faci si pentru ce diagnostic?