Ce va intereseaza la partener?
Ce aspect va intereseaza mai mult la partenerul de viata (sincer):
- material
- fizic
- emotional
- intelectual
Raspunsuri
espiritu spune:
quote:
Originally posted by rilbuc1
- fizic
- emotional
subscriu la cele zise de rilbuc1 fiindca intotdeauna imi aleg partenera mai intai dupa criterii fizice apoi vad daca suntem pe aceeasi lungime de unda.
si sunt curios daca va pune cineva "material" pe primul plan....
espiritu
babyblue spune:
fizic
emotional
intelectual
material
la mine e f simplu, dc una lipseste, tot nu iese bine, pana la urma. ori am multumire (nu am zis superlativ), pe toate planurile, ori....nu are rost.
_
Babyblue va pupa pe toti!!
Sunt ceea ce sunt, ceea ce pot, ceea ce vreau! Nu incerca sa ma schimbi, doar tu vei avea de suferit! Nu pricep critica si am multe reactii pripite si deplasate. S-a inteles, da??:)))
Guestus spune:
Si cum e...aveti 5-6 parteneri aliniati si alegeti...sau doar apare cite 1 din cind in gind.
cristiama spune:
De ales am ales cam asa:
33,3% fizic, 33,3% emotional si 33,3% intelectual
da acum dupa aproape 10 ani e:
- 10% fizic, nu mai e asa de important, burtica devine chiar simpatica
- cred ca asta cu emotiile e deja depasita, poate un 2%
- 33,3 intelectual asta a ramas, ca de e bine sa ai cu cine sa vorbesti
- 80% material pt ca: daca ai platit deja ap vrei casa, vacanta n-ar fi rau in Spania, o masina mai buna, alta marca de pantofi cu geanta aferenta, si ataaaat de multe altele......
Am citit pe undeva ca principalul motiv de divort sunt banii, nu vecina mai blonda, nu berea mai rece sau calculatorul care-ti fura sotul cu totul.
babyblue spune:
categoric cele mai multe relatii se distrug de la bani!
_
Babyblue va pupa pe toti!!
Sunt ceea ce sunt, ceea ce pot, ceea ce vreau! Nu incerca sa ma schimbi, doar tu vei avea de suferit! Nu pricep critica si am multe reactii pripite si deplasate. S-a inteles, da??:)))
Tzuni spune:
- material.
Casnicia, pt mine, e o afacere. Care trebuie sa mearga bine intre ambele parti, sa ma faca sa fiu multumita de ceea ce primesc pt cat investesc.
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
espiritu spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
- material.
Casnicia, pt mine, e o afacere. Care trebuie sa mearga bine intre ambele parti, sa ma faca sa fiu multumita de ceea ce primesc pt cat investesc.
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
material sunt sigur ca se referea la partea financiara,nu la investitii emotionale...dar ma rog poate gresesc.
espiritu