Vreau sa refac camara si debaraua

Vreau sa refac camara si debaraua | Autor: Catalin

Link direct la acest mesaj

Apartamentul cumparat avea holul extins prin daramarea camarei si a debaralei. Pentru ca nu vad rostul unui hol mare, as vrea sa ridic debaraua si camara pe locul in care au fost insa nu stiu cum sa fac asta: rigips cu structura intarita pentru rafturi si la colturi? BCA? caramida? alte idei?

Iar daca vreau usile de acces sa fie culisante, cer prea mult? A mai facut cineva asta acasa? Are cineva idei si/sau recomandari de mesteri?

Multumesc mult!

Catalin

Think pink!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Uite, sotzul meu este inginer proiectant si-ti recomanda pereti de rigips. Si mie mi se par utile in casa cele 2. Mai ales debaraua, unde-ti poti tine toate ciuveiele.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

of...mor cand aud de spart camara si debarau si inchis balconul...

te sfatuiesc sa refaci peretii din rigips,e mai usor si mai comod. te gandesti dinainte ce vrei sa faci in interior si iti pui montantii unde ai nevoie. si urmatorul ii va darama mai usor

Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Grija mare cu usa.Exista in marile magazine culisanta,ieftina, insa nu are sina decat sus.Cauta ceva sa culiseze si jos,sa nu iei teapa pe care am luat-o eu.Si la dimensiuni trebuie sa ai grija ca daca spartura e mai mica decat ea esti mandra posesoare a unui acordeon.........

Ups,Catalin,te-am feminizat......scuze,puterea obisnuintei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

Multumesc de raspunsuri!

Mai nou, am vazut la un prieten varianta dulap din PAL din tavan pana jos, ancorat in peretii holului si cu usi culisante tot din PAL... simplu si frumos, ieftin si rezistent.
Fireste ca as da atentie sporita calitatii mecanismului de culisare (nu sunt fan al "acordeoanelor"}, pentru ca un PAL de 18 mm este destul de greu, insa stiu ca ar sustine o bara de inox pe care sa agatam toate costumele, hainele, paltoanele.
Ar mai fi de cercetat in varianta asta posibilitatea unor usi din plexiglas dar trebuie sa vad daca se fac undeva in Bucuresti.

Iau in valcul si varianta rigipsului insa mai ramane de vazut ce usa pun, ca tot culisanta vreau sa fie. Are avantajul ca se poate vopsi, PAL-ul nu prea...

Catalin

Think pink!

Mergi la inceput