* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (32) *

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns matgravidut spune:

Salut fetelor.

Eu nu ma simt prea bine.
Ieri am plecat de la munca pe la vreo 1 si m-am zvarlit direct in pat. Am dormit neintorsa. Apoi m-am trezit si am pregatit rufele pentru spalat si am facut papa. M-a durut burtica tot timpul. Ma durea ca si atunci cand ai febra musculara. In plus mai simteam inca o durere chiar sub coasta.

Asta noapte nu am dormit deloc. M-am intors cand pe o parte cand pe aialalta. Ma doare spatele de mor.

Am simtit bebelina foarte putin azi.
si pantalonii de gravidute cumparati acum o luna mi-au ramas mici si imi apasa burtica.

Sunt asa de smiorcaita azi... si nu stiu cum sa ies din starea asta.

Monica-Matz 21+ cu Andreea Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Pupici dulcici pentru zuzici.
Dau anunt important: stau in tara pana pe 1 Octombrie.Astfel, ma pot intalni si eu cu voi pe data de 30 Sept, cum era vorba initial.
Astept acum locatie si ora de la voi. Vedeti ce sunt in stare sa fac eu pentru voi zuzici dragi???

Revin imediat si cu amanunte de la Spital... caci m-am cam supi un pic. Noroc ca am un sot tare calm, caci altfel...
Va pupic dulce dulce.

www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey 18+ 70%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Laura cred ca am avut si pana acum contractii...am perioade cand ma doare burta (mai des) si cand mi se si intareste (mai putin) . Nu am incercat cu programul redus. Am zis sa mai astept...

A venit Bebica!!!

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viezurila spune:

dragi zuze,

eu fost si eu la gineco azi, dar doar control, raportam 59 kg si 600 g, tensiune 10 cu 6 si fara alte probleme. Am intrebat de epi daca e o pr daca e cu ceara a zis ca nu, atata timp cat nu doar sau nu e supraincalzire daca se foloseste ceraa fierbinte. Am mai intrebat si de Elias, pt cele care au doc la Elias, intr-adevar s-a intamplat si s-au intamplat si cu paciente de-ale lui sa nu poata sa nasca in spital dar spera sa nu se mai intample dar nici el nu poate garanta.. eu raman la el si raman optimista in pofida vestilor

kalo pls ai grija de tine ca nu iti vor face sefii statuie nici tie nici lui bebe nimanui.. de ce nu ti-a recomandat un medical? du-te daca nu la medic de familie, prioritatile sunt altele pt tine acum si sefii n-au decat sa inteleaga

Monica-Matz iubita, nu vreau sa te ingrijorez, dar mie mi-a zis doc ca nu e bine deloc sa ma doara burtik si sa ma doare si spatele totodata (eu am uter bicorn si exista posibilitatea sa am complicatii).. poti sa iti faci o programare la doc? ai nr lui tel? stai cumintica.. nici un efort.. ai grija de tine multi pe burtik

+18

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matgravidut spune:

acu' nu mai doare... numai ieri a durut.

Monica-Matz 21+ cu Andreea Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

quote:
Originally posted by kalosalina

Laura cred ca am avut si pana acum contractii...am perioade cand ma doare burta (mai des) si cand mi se si intareste (mai putin) . Nu am incercat cu programul redus. Am zis sa mai astept...

A venit Bebica!!!

21+

noi ne tot spunem ca mai asteptam sau ca e prea devreme dar uite ca maine-poimaine intram in luna a sasea. chiar nu are rost sa mai facem low profile si sa nu le cerem sefilor sa mai slabeasca latzul, ca sa zic asa. du-te cu incredere, alina, gandeste-te ca orice concesie si orice reducere de program pe care o obtii e meritata si e fff buna pt bebe.
bafta!
pupici!

irina 23+
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasoare spune:

Pe mine ma paste o raceala, desi nu stiu cum m-am pricopsit, am mucoasa nazala foarte uscata si ma ustura gatul... la mine asa debuteaza. Eu pt gat luat oropivalone care contine antibiotic, acum n-am voie. Cu ce ma dreg? Ceaiuri si atat?

Bad Dobby!

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Multumesc fetelor de sfaturi!
Ancasoare si eu am avut dureri de gat in 2 reprize: prima data mi-a trecut dupa ce m-am frecat cu sare grunjuroasa in gat iar a doua oara (cand nu a mai avut efect sarea) am bagat multa lamaie. Eu acum ma chinui cu nasul infundat si cu muuuulti muci . Sanatate multa!

A venit Bebica!!!

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Alina, Laredoute au reluat livrarile in Romania, sunt fete care au primit deja produse comandate Stiu de toata panarama cu televiziunea si problemele create de site ptc tot fete de pe forum au avut initiativa
Fetelor am o lene de ma doareeeee!!! As sta numai in pat! (si mananc ffff multa cocolata parca-s nebuna!).

25+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasoare spune:

Kalosalina, multumesc dar nu cred ca reusesc cu sare pentru ca imi vine sa .
O sa incerc ceai cu lamaie multa. Stiti cumva daca picaturi de nas din plante am voie (pinosol)?
Edit: Am citit prospectul pe net si e permisa administrarea la femeile insarcinate.

Bad Dobby!

21+

Mergi la inceput