* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (32) *
Raspunsuri - Pagina 19
gabrittza spune:
va multumesc fetelor
incerc sa nu ma amlarmea prea rau ca doar sunt asistenta si stiu ca in situatia asta ultimul lucru pe care trebuie sa il fac este sa ma stresez mai rau.am noroc ca am cardiolog la munca si maine il voi ruga sa se uite la mine
gabrittza 20sapt+
darene spune:
Gabrittza imi pare rau de vestea cu hipertensiunea.Si eu stiu de eliminarea sarii,in rest nimic,eu am hipotensiune,sper sa nu se schimbe ca la tine.
Kossir nu prea le am cu numele arabesti.Am gasit un site cu nume,daca ai rabdare sa-l rasfoiesti,sunt o gramada de nume :
http://www.babynology.com/arabic_baby-names-boy_A_0_meaning.html
Cornilia Alma e nume arabesc sau am inteles eu gresit?Sotul meu a zis ca nu a auzit de numele asta.
Pupici.
Elena
25+
cornilia spune:
Am ajuns si eu acasa. La noi incepe weekend-ul. Parca mi-a fugit si somnul stiind ca nu merg la serviciu maine.
Maine e ziua mamei si o sarbatorim la un hotel pe malul marii (apropos, mama locuieste cu noi, in Dubai). Abia astept sa-i vad reactia maine.
Gabrittza, imi pare rau sa aud de tensiune...nu te mai nacaji ca mai rau iti faci.
Darene, nu, Alma nu-i nume arabesc...ei au ALMAZ (diamanat) dar mie imi place varianta spaniola.
Kossir, tare greu cu numele de baietel...mie imi place Rayan, Ayad, Marwan. Ca nume romanesti, imi plac Vlad si Tudor.
Pup toate fetele si scuze ca nu nominalizez...dureaza la baba sa se obisnuiasca cu numele.
Cornelia si Maya (06.07.2004)
zeririlouiza spune:
gabritza mie imi spunea un prieten ca atunci cand sotia lui avea tensiunea mare si nu se simtea bine ii pisa un catel de usturoi si il punea sub limba, nu-l manca doar il tinea sub limba, am retinut si eu in cazul in care oi putea sa-l tin
Louiza 22s + 60%
mai avem putin
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere
amelia spune:
Buna fetele,nu am mai scris de ceva timp.Sper ca sunteti bine...am pus pozele facute la mare(la 20 sapt +)..si pozele cu micuta Ema facute la 19 sapt si 5 zile...sper sa va placa.Va pup si tinem legatura!
24+ EMA
http://www.flickr.com/photos/13953844@N08/?saved=1
miky_mamica spune:
Salutare zuzici,
Uite metoda dupa care ma iau eu in ceea ce priveste corelarea saptamanilor cu lunile de sarcina:
trim I:
luna I - saptamanile 1,2,3,4,5
luna II - sapt 6,7,8,9
luna III - 10,11,12,13,14
trim II:
luna IV - 15,16,17,18
luna V - 19,20,21,22,23
luna VI - 24,25,26,27
trim III:
luna VII - 28,29,30,31,32
luna VIII - 33,34,35,36
luna IX - 37,38,39,40
Deci eu sunt sapt 24 si 4 zile si tocmai am intrat in luna a 6-a.
Spor la calculat la zuzicile cu dileme.
Va pup pe toate si in special pe cele care si-au vazut zilele astea bebeii!!!! Sanatate multa si repaos la pat ca incepe perioada grea!!!
24+
http://bd.lilypie.com/OPcdp3.png
grati.ela spune:
Amelia, sa-ti fiti sanatoase! La 20 de sapt aveai burtik nu gluma! La mine este f.micuta. Dr a zis ca de-acum va creste.
Voi luati in cont vitamine? Dr m-a certat ca refuz sa iau...
Tuturor multumiri pt consolare... eu sunt multumita si cu Tudor; sper ca azi sa-i vad mai veseli pe "implicati".
20+
Mitsu-bishu spune:
Buna!
Am incercat sa trimit PM la zuzele2008 si nu pot ... Poate s-a mai discutat chestia asta, dar nu am bagat de seama. Va rog sa ma puneti si pe mine pe lista!!! Sunt o mamica de ianuarie-februarie 2008: UM 16.04.2007; DPN 21.01.2008; am ales sa nasc natural, fara epidurala la maternitatea Giulesti, dar deocamdata nu stiu la ce doctor, ca i-am tot schimbat... . Din pacate data mea de nastere nu o pot spune de teama unei identificari... La mine e mai complicat.. Sper sa intelegeti si sa ma lasati sa ma alatur voua! Va pup pe toate!
21+
numeioana spune:
Ce faceti, zuzelor?
Eu am fost la Ploiesti, aviz amatoarelor, la magazinul de gravi de la nord si mi-am cumparat o bluzita f draguta si o camasuta. Avea si sarafane si salopete frumoase din velur, dar n-am probat ca e inca devreme si am bucrtica mica. Cand va creste ma voi duce sa imi iau. Sunt marca Rococo (maternity wear) si gasiti si pe net diverse modele... Avea si pantaloni office pt ploiestencele interesate.
Mai au magazine in :
Bucuresti
Calea Victoriei nr. 214, sector 1
tel. 021.252.05.96; 0722.228.055
Bucuresti
Sos. Stefan cel Mare nr. 35, sector 2
Bucuresti
Piata Sf. Gheorghe - Strada Baniei nr. 3, sector 1
Ioana
17+
burtica
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.