* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (32) *
Raspunsuri - Pagina 17
cornilia spune:
Darene, imi pare rau sa aud de diagnosticul socrului. Multa sanatate. Khaled e un nume frumos. Tu lucrezi aici?
Eu, de la inceput am avut nume pentru fetita, chiar si cand stiam ca astept un baietel. Pana in mom de fata, nu am ales nume de baietel. Pt. fetita am ales Alma. Cum vi se pare?
Miri, dupa 6 ani in cladurile lui peste, parca mi-ar trebui vreo zece de trait in ploaie si zapada.
Cornelia si Maya (06.07.2004)
zeririlouiza spune:
Si eu am fost bine cat am stat in Algeria in tarile calde acum din 1994 ca suntem aici in romania nu ma obisnuiesc deloc cu clima si cu schimbarile astea de aceea sunt eu sensibila de tot of as vrea inca o data la cadura constanta si sa zic la 10 grade iarna vai ce frig, ca aici la minus nu stiu cat nu mai zic nimic
Louiza 22s + 60%
mai avem putin
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere
miri_mik spune:
cornilia, nu avem niciodata zapada..ploi, zilnic, si presiuni atmosferice datatoare de boli cardio-vasculare:)) si umezeala reumatica pana la os! depresiva tara belgia ata:))
miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png
ps. si alma si maya si khaled imi plac mult!
darene spune:
Cornilia,nu am idee unde si daca s-ar gasi aici homeopate.Eu am cautat aici ceai de sunatoare si n-am gasit nicaieri..
Sotul are fisura anala,nu hemoroid dar doctorul i-a dat prima oara supozitoare,nu-mi amintesc numele,de care nu prea a fost multumit,plus alte chestii de inghitit,apoi i-a dat Procto-Synalar ointment.I-a spus sa aplice crema in interior.Acum nu mai are probleme,dar el a baut si ceai diuretic tot timpul asta la initiativa mea.
O sa-l intreb pe sot dupa amiaza de nume,dar mie mi se pare frumos - Alma,nu stiu ce inseamna dar mi se pare dulce.
Eu sunt aici doar de 1 an si o luna dar deja nu prea imi place,sunt niste calduri infernale,abia astept sa se racoreasca.Pe la inceputul lui august am fost la supermarketul care e la 2 pasi de mine si simteam ca ma sufoc de caldura.Cu taxiul urasc sa merg pentru ca nu prea stiu taximetristii engleza,tre sa le repet de 10 ori.
Nu lucrez,dupa ce am pierdut primele sarcini nici nu am mai iesit din casa vreo 14 sapt decat pana la spital.
Pupici.
Elena
25+
darene spune:
Miri fiecare isi doreste ce nu are.Eu as prefera sa stau in ploi zilnice,decat in caldurile astea.Si aici e umiditate mare,de se aburesc ochelarii si in acelasi timp cuptor.
Oricum in Ro nu m-as intoarce asa curand.Aici viata mi se pare mult mai buna.
Pupici.
Elena
25+
gattasalvaje spune:
Neatza fetele !
Anca.Diana , felicitari pt puiul mic , tare dragutz este , manca-l-ar mama !Iti inteleg sentimentele , nici eu nu dorm in noaptea de dinainte de eco iar dupa ce imi vad galushca , ma topesc toata...
Darene si Cornilia , luati-ma si pe mine la voi la caldurica ...aici azi e prima zi de toamna autentica , cu ploaie , vant si frig si deja simt cum se schimba si starea mea de spirit , sunt un pic deprimata ...
Despre numele alese , foarte frumoase ....Alma inseamna "suflet" asa-i ?
Eu nu prea am dormit bine azi noapte , m-am trezit de mai multe ori cu burtica tare , pietroi. Ma cam ingrijoreaza contractiile astea.. Si in plus , m-am trezit cam fonfaita si cu durere de cap si am bagat repede un Paracetamol.
24+ cu Sara - Eliza
vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?
ginnette spune:
Neata fetelor,
Multumesc tuturor fetelor pentru parola .
Acum am avut ocazia sa intru; o sa intru sa vad si cum merg "dezbaterile" pt locatia intalniriii.
Roxana 24+
Abia astept sa ne intalnim !
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20749;30/st/20080106/dt/7/k/2fd1/preg.png
kossir spune:
Gratiela acum am deschis calculatorul, este primul mesaj pe care mi-au picat ochii, e super tare,, auzi Sanziana s-a tranformat in Tudor. Felicitari, banuiesc ca veti fi bucurosi de pereche, iar Ozi, o sa-l iubeasca la fel, sunt sigura, doar ca trebuie sa-i dati putin timp. Sa fiti sanatosi si fericiti.
PS. Mi-as dori si eu o schimbare spectaculoasa de sex
Carmen mami de Mihai 24.8.99 ; 19+,
cornilia spune:
Gatta, cu mare placere te poftesc la calduri, dar mi-e ca o sa ma alergi cu parul dupa o saptamana aici. Ai dreptate, Alma inseamna "suflet". Si eu am contractii, zilnice pot spune. Insa la ultima eco, (acum 2 sapt) colul era de 4,5 cm si nu mi-a dat sa iau nici un tratament.
Darene, nici mie nu imi place, urasc traficul si caldurile. Insa stiu ca, deocamdata, aici e cel mai indicat sa traim. Cat despre taximetristi...numai ideea de a da cu nasul de mirosurile lor....
Cornelia si Maya (06.07.2004)
Adryana_4u spune:
Ce mult ma bucur pt fetele care si-au vazut bebicii si au aflat ca este bine...sper ca si eu maine sa vin cu vesti bune,nu l-am mai vazut pe bebe de 2 luni..a fost medicul in atata concediu ca m-am saturat....frumoase poze,fetelor,sa fiti mandre de bebicii vostrii...
Imi pare sincer rau pt fetele care se chinuie cu hemoroizi si alte dureri....oofff,o sa treaca ele....
Am schimbat si noi saptamana,am intrat in 21:)
Sper sa nu ma lase doctorul cu ochii in soare maine,sper din suflet sa-mi zica tot ce se poate,si o sa abordez si subiectul legat de asistenta la nastere,daca imi da raspuns naspa,cred ca o sa ma schimb de la el....ca mare lucru nu mi-a mai zis de mult.....
Adriana S. -21sapt-
http://community.webshots.com/album/560678069PUQAgJ