Mamici de septembrie - octombrie 2007 (82)
Raspunsuri - Pagina 19
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/prisi/prisi.jpg)
prisi spune:
buna,
Bernix ma bucur ca Degetica e bine, pt amandoua
Tomiza ce dulcica e Natalia, refacere usoara
Bubulina mea azi nu a dormit aproape deloc, a mancat aproape in fiecare ora, am iesit un pic la plimbare- singura data cand a dormit,acum doarme dupa baita si tzitzi
in rest tot bine la noi, eu sufar de oboseala cronica, da sper sa-mi revin curand
sa aveti o noapte linistita, fara colici si bebei plangaciosi
poze
Marta si Miruna
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Dantje spune:
Buna mamici, bebici si viitoare mamici,
Va citesc de ceva vreme dar nu prea am apucat sa scriu.Sunt o viitoare mamica de octombrie si astept o printesa dpn e pe 18 oct.Felicitari mamicilor care au nascut deja, nastere usoara celor care sunt in asteptare.
Roxana , uf am citit povestea lui bebe,la fel am patit si eu numai ca eu am aflat numai la controlul de o luna,intre timp plangea bebe si nu stiam de ce.Deci greseli se fac peste tot.
Sper sa ma primiti si pe mine in clubul vostru.
revin maine caci acum strange tare corsetul,
Dantje 36 + & Martijn
oanacris28 spune:
Salutare mamici, burtici si bebici!
Daniela, super povestea ta si foarte incurajatoare pt noi, cele care am ramas pe baricade. Sa-ti traiasca puiutul si sa aiba o viata flumoasa flumoasa. Sa stii ca, pe langa nerabdarea de a-mi vedea fetita, cel mai mult astept sa-mi vad sotul cu ea in brate.......m-apuca plansul de pe-acum, numai cand ma gandesc! Nu stiu voi, dar mie tare-mi dau curaj povestile fetelor care au nascut, ma simt tare bine cu voi alaturi!
Vreau sa va spun ca am reusit si noi sa facem cumparaturi si am calcat hainutzele bebelushei , am avut senzatia ca fac un lucru asa de important si deosebit.........
Am si eu o intrebare pt mamicile de fetite: voi cum procedati cu cerceii? Cand credeti ca e indicat sa fie gaurite urechile si ce tip de cercei ar fi potriviti: ma gandesc ca cei cu "carlig" sunt periculosi ca isi poate agata degetutele de ei si sa-si rupa urechea, iar la cei cu surub, e periculos ca sunt ascutiti si se poate rani. Eu nu stiu cum sa fac, stiu doar ca e bine sa i se gaureasca de mica, chiar din spital. Astept sa-mi spuneti voi cum ati facut.
Va pup
Cristina 36s cu Mariuca
oanacris28 spune:
Tomitza, felicitari pt Natty, sa va traiasca, sa fie sanatoasa sa va aduca numai bucurii si tie refacere rapida! Astept cu nerabdare povestea nasterii.....si....intr-adevar, e o finutza si foarte expresiva...un de la mine pt mica printesa, pe care am "urmarit-o" de cand m-am inscris la odisee, ca imi place teribil numele ei.......initial si eu alesesem Maria Natalia, dar sotului i-a placut atat de mult diminutivul Mariuca, incat pastrez numele Natalia pt urmatoarea fetita.........daca va fi sa fie!
Scuze ca m-am intins asa de mult, sper ca n-am plictisit prea tare.
Va zic noapte buna tuturor, sa fie una linistita!
Cristina 36s cu Mariuca
devylla spune:
Helou
Nici eu nu prea mai am noutati.
Ieri bebelina a mancat f mult,din 2 ore,o ora juma'...iar seara a batut recordul,dupa o ora de supt zdravan,cand mi-am dat seama ca nu mai are ce suge si tot miorlaie de foame,i-am dat bibe(60 ml) pe care l-a papat imediat si s-a culcat.Am crezut ca am ramas fara lapte,m-am cam speriat...dar nu e nici o problema,peste noapte a fost ok,decat san.
Vad ca vb de kg in plus si burti ...yo am ramas cu 7 kg in plus.Si o burta...
Asta e,incredibil dar adevarat...sper sa o dam toate jos,ne punem pe aerobic fetelor?
Sabina Y. si Erika(31 august 2007)
japonia prin ochii unui amator
devylla spune:
Mai rushinica...
De doua zile nimeni nu naste??
Cine se incumeta azi?
Nana?Daniela?
Va pun majoretele?
Sabina Y. si Erika(31 august 2007)
japonia prin ochii unui amator
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Roxali/Roxali.jpg)
Roxali spune:
Bernix multumesc
Nana si Piciulika sant si aici bauturile astea...drept sa va spun nu ma omor deloc cu bauturile din comert, imi plac doar cle facute la storcator sau apa-plata buna...dar ptr nasterea asta voi lua negresit si cred ca si ceva ciocolata n-ar fi rau
Tomitza bine te-ai intors si felicitari ptr Natty!
Alesya bine ai venit!
Ali34
si Enrico 7ani
poze
Roxali spune:
Afibebe deja ai inceput sai dai ceai??
Betty daca sant intariti normal ca trebuie sai mulgi...cred ca nici n poti dormi din cauza asta...si cand se trezeste bb in loc de completare il dai surplusul tau.Cred ca nu doarme tot timpul cate 6 ore??POate oboseste la san si nu reuseste sa traga tot si tu crezi ca nui ajunge??
Ali34
si Enrico 7ani
poze
Roxali spune:
Bine ai venit Dantje!
Devylla ce diverenta de orar ai in comparatie cu RO??
Oana am inteles ca cercei ii pot pune direct din spital...cred ca doar in Ro se fac imediat gaurele...ca model sant indicati cei cu tortita , dar micuti binenteles.
Ali35
si Enrico 7ani
poze
isabeluta spune:
Tomitza si Natty bine ati revenit acasica!!!
Eu nu am dormit grozav. Am inceput sa am contractii mai "nasoale". O sa iau un No-spa si ma bag iar in patut. Inca nu sunt regulate...
isabeluta38+
bebita
AMR 8 zile