Mamici de septembrie - octombrie 2007 (82)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Vad ca tot discutati despre ce vitamine se iau pe perioada alaptatului. Mie, ca de obicei, nu mi-a recomandat nimic nea Piturca. A avut grija de asta un alt doctor, de la Bucur, cu care am vorbit inainte de a scoate copilul. Mi-a zis sa iau Elevit pe toata perioada cat alaptez. Io iau, da' cu ceva pauze...

Bernix si Degetica (Ana Elena)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Aaaaa... pai Isostar si Gatorade... alea nu sunt energizantele care-mi plac mie... Bine ca ati zis.. ca ma infigeam la un Burn sau alte cele...

Nana, nu trebuia sa te vezi cu moasa azi? Sau acum la ceas de seara se petrece?

Eu cred ca Rodica a comis-o...

37+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

buna fetelor,

noi ne-am intors acasa de duminica, dar nu am gasit deloc timp liber sa intru sa va scriu
abia acum am scapat la calculator pt 2 minutele
inca ne luptam sa ne revenim dupa nastere (care de fapt a fost foarte usoara), dar mai ales sa recuperam la partea cu somnicu'
daca vreti sa vedeti poze cu noi, puteti intra aici: http://tomma.weblog.ro/

Mami de Natalia-13 sept. 2007
diverse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Bun venit acasa mai mama de frumoasa Natalia! Chiar ma intrebam ce o fi cu tine!

Si zici ca nascusi usor..?

37+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alesya_alina spune:

BUNA,DRAGI MANICI SUNT NOU VENITA PE ACEST SITE DAR AS DORI SA-MI FAC PRIETENI BUNI AICI .TIN SA VA ANUNT CU ACEASTA OCAZIE CA SUNT O VIITOARE MAMICA AM DEJA 38 DE SAPTAMANI SI 2 ZILE SI SUNT SPERIATA DE MOARTE DE NASTERE DAR SPER SA-MI MAI DATI VOI CURAJ SI SA MA FACE-TI SA UIT CA IN CURAND VINE MOMENTUL .IMI PLAC FOARTE MULT SUBIECTELE DE AICI SI SPER SA INVAT MULTE DE LA VOI VA PUPIC DULCE PE TOATE MAMICILE SI SPER SA MA PRIMITI IN GRUPUL VOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Buna,

Nu reusesc sa tin pasul cu voi, am intarat sa va salut sa va spun ca suntem bine, bebe Cris este un cuminte.

avem o pb. din maternitate am plecat cu o iritatie pe picioruse si burtica, de care nu scapam, azi am inceput sa-l dau cu violet de gentiana( la recomandarea medicului) si a trebuit sa stam fara pampers, e pictat tot baiatul meu, sper sa scapam de minunile acelea.

revin

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
http://community.webshots.com/user/cecilialata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

am facut kk.
uraaa!!!

of Doamne cat s-a mai chinuit.i-am dat ceai de musetel Milutee granule.
imediat a facut.

am intrebat de vaccinul de care vorbeati voi insa noi la sb suntem de moda veche.
poate la bb2 apare si aici.

sunt chiauna de cap.am o oboseala de mor.nici nu mai stiu cum ma cheama.

va zic somn usor.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Am o intrebare la cine se pricepe cu alaptarea: daca bb doarme noaptea cate 6 ore trebuie sa ma scol la 3 ore si sa mulg laptele....pt ca am o problema pe langa faptul ca de cand doarme mai mult trebuie sa ii dau completare ca se pare ca nu-i ajunge, acum am si sanii intaritzi dupa alaptat iar cand i-am muls nu a fost nimic - maq gandesc ca s-au infundat parte din canale. Iar dimineata cand ma scol inaite de alaptat (cu pauza de 6 ore) ma dor cumplit, si arata ca 2 jumatati de mingii de ma alearga sotul prin casa..

deci trebuie sa ma mulg sau nu?

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
poze noi cu mine gravidutza si bebe Mario-Alexandru
poze noi cu bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Tomitzaaaaaaaaaaa, bine ai revenit! Uite un pentru Naty, care e nascuta de ziua mea (bine, e o diferenta de cateva ore si ... de cativa ani ). E o dragalasa, am vazut pozele.
Alesya, bine ai venit. Da-ne mai multe date, ca sa te putem trece si pe tine in lista de la inceput.
Nana, preventiv .
Noapte buna si de la noi, bb doarme deja, ramane sa mai adorm io.

Sim si Stefan (25.08.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenita spune:

Tomitza, ce frumusete de fetita ai! Seamana cu tine, e superba! Sa iti traiasca si sa fie sanatoasa!
Alesya bine ai venit printre noi!
Fetelor, eu ieri si azi m-am plimbat. Chiar am exagerat, ca eram cam rupta cand am ajuns acasa. Dar nici in casa singurica nu prea imi place sa stau. Am speriat vecinele si oamenii pe strada ca ma plimb asa cu burta mare, ma intreaba daca nu mi-e teama ca nasc pe strada sau prin magazine . De parca s-ar naste asa usor. Mi-au spus ca sunt nebuna. Ei, nu o sa mai am eu iesiri asa lungi ca e cam obositor, dar tot mai iesim pe-aproape. Adevarul e ca merg asa greu, fac niste pasi de furnica.
Am vazut ca va plangeti de dureri de spate. Si eu simt noaptea, cand merg la baie, ca mi se farama toate oasele si uneori imi trosneste chiar si osul ala pubian, de zic ca ma rup cu totul. Dar deja m-am obisnuit si am observat ca asta e metoda prin care reusesc sa imi bag la loc soldul cand mi se disloca. De fapt intra el singur cand ma apuca paraitul de oase.
Hei, care va mai inscrieti la nasteri? Ca venim din urma cele din octombrie !
Somn usor si bebei necoliciosi!

Carmen 37+ Andrei
AMR 13 zile
Asa creste bebele nostru http://bd.lilypie.com/RMNXp10.png

Mergi la inceput