Piticlonti de iulie-august 2004 (230)
Raspunsuri - Pagina 18
alice2004 spune:
Carmen, multi
pentru Ionu !! Soi asteptam impresii dupa inceputul Ilincai de la gradi ! 
Dana, oauuu, multe
de la mine pentru gestul tau !! Ma bucur tare ca Ricu este ok !! Io personal sint afona la facutul de cozonac, poate apare Roxi si te sfatuieste ea, ca e maitre in dastea culinare !
Adema,
pentru Codrut !! Si sanatate multa !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
speel spune:
A,am uitat ,am gasit cizme,nu atit de army cum as fi vrut,sunt chiar elegante,chiar daca nu au toc.
Roxa,ca te stiu fan Zara,tin sa-ti spun ca au o colectie foarte reusita in toamna asta.mi-au placut tare mult multe din modelel lor,au mers pe stilul doly,stii mantouri scurte,rochite cu pliu sub san....imi place foarte tare stilul.Mi-am luat citeva chestii foarte dragute.mi-a placut mult un trench dar modelul nu m-a avantaja in sensul ca m-a subtiaza prea tare,si asa-s scindura
ceva ffff cambrat si in clini din talie pina la geninchi.Foarte elegant,dar ziceai ca acu m-a rup de la mijloc.Si ce am mai remarcat la multe magazine,materialul satinat e in mare voga,nu foarte puternic efectul lucios.Adica nu chiar satin,ceva...o nota lucioasa in textura.
roxanaz spune:
Dano bravoo...felicitari pentru gest! http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=88241 ete aci reteta, e ptr masina de facut paine dar eu o fac la robot ca nu am din aia. succes!
Adema spune:
speel, sa porti sanatoasa cizmele!
roxi, merge sa pui totul in masina de paine si sa lasi acolo si la crescut si la copt?? Ai idee daca iese ceva?!
De painica sunt super-incantata! Si asta e cel mai bine ca pui totul de la inceput si o scoti coapta!
speel spune:
Eu cred ca nu merit toate laudele,mai degraba femeile acelea cu mainile batatorite de munca care si-au lasat copilasii la 2000km pentru o bacata de paine merita toate laudele din lume.Sunt toate femei tinere de la tara si tehnicianul le-a laudat foate mult,ca sunt harnice si ascultatoare.fiecare are povestea ei....si toate povestile lor sunt triste,cam cum a fost si povestea mea.Sa lasi copii si sa-ti iei lumea in cap ca sa ai ce le pune in fata la masa,e poate cel mai dureros lucru pentru o mama.
Roxa,multam fain da cozonacul normal...nu la masina,ca m-a gindesc la cite masini tre sa coc...m-a i-a durerea de cap.Am zis sa fac opt cozonaci in tavi normale(am numai trei tavi da poate mai gasesc la soacramea)si pot sa coc patru o data.Ca am cuptor si jos la bucatarie.Nu acum,dar poate pina vineri poti sa-mi scrii si reteta de cozonac normala.Aia ptr. masina o pastrez sa fac cite unul pentru noi acasa.
speel spune:
Adema,aici cumpar faina cu restul ingredientelor incorporata.Sunt vreo 15 feluri de faina...ce vrei si ce nu vrei...cu seminte de tot felul ,cu nuci ...alba,neagra ..o gramada de feluri.si pun 500 de grame de faina si apa.Si iese.....super faina.Soacra-mea face cu faina normala si restul ingredientelor le pune ea.Mi-a spus ca in loc de apa pune lapte si creste mai frumos si e si mai gustoasa.
roxanaz spune:
Adema, iese. de obicei fetele care au masina framanta aluatul si il lasa la crescut in masina, apoi il pun in tavi si il coc normal. au zis ele ca e mai bine asa...deci eu zic ce am citit. eu nu am masina deci nu am experimentat.
Dana nu m-ai inteles. reteta este pentru masina si ptr manual. eu nu am masina de facut paine dar am robot de framantat. pentru 8 cozonaci oricum trebuie sa faci 2 ture ca e prea mare cantitatea de aluat - din 4kg de faina. deci foloseste reteta scrisa de mine in topic fara ezitari....este preferata mea. si rapida si extrem de gustoasa.
Adema spune:
roxi, multumesc de raspuns! 
speel, la noi nu am auzit sa fie asa faina! Eu am cautat neagra si nu am gasit