Piticlonti de iulie-august 2004 (230)
Raspunsuri - Pagina 17
alice2004 spune:
Daria, categoric acolo sus cineva te iubeste, Giulik este minunata !!
Ma bucur ca sinteti mai bine cu sanatatea !
Si
si pentru Mitzu, eu am intrebat la farmacie si mi-a dat Humex exctorant pentru copii (nu stiu io exact, dar carbocisteina cred ca face parte tot din grupa ACC).
Am vazut si poze de copii frumosi - Mateiul mic, Stefi si Giulia ! 
Gabi, nastere usoara surorii tale, si bebe sanatos si cuminte !! 
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
roxanaz spune:
Andreea m sunt niste dulci, si Matei si Stefi. sa va traiasca si sa va bucurati de ei!! 
Daria nu stiu daca am mai zis de curand, dar Giulia e un monument de cumintenie. bravo ei!
Cristal pofta buna Oanei si sper sa va treaca mai repede mucisorii.
Mitzu pupici Marei sa treaca mucisorii. ma uit pe siropul cu ACC sa vad daca se poate da sub 2 ani, imediat.
szivarvany spune:
Da da, Giulia e cuminte, cand vrea ceva. Mi-am permis sa-i spun ca ma dor shalele de la statul ala in picioare si a spus ca pot pleca sa ma asez, k ea sta cuminte si asteapta fluturasul 
Leeloo - pe cand vizita la doc ?
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
carmenp spune:
scuze de intirziere
andreea, la multi ani cu sanatate, sa fii fericita alaturi de baietii tai!
gabi, nastere usoara surorii tale!
sa nu uit, sanatate multa celor bolnaviori!
v-am citit din doi in patru da` am vazut pozele cu stefi si matei andreea, sa`ti traiasca perechea, tare frumosi is!
ionut a reactionat bine atunci cind l-a vazut asta si din cauza faptului ca socru`miu arata mai bine mort decit viu (doamne, iarta`ma , da` asa e) in schimb in momentele cheie (cind a inceput slujba acasa, la biserica si la groapa) a plins de-a rupt... seara, in masina, l-am surprins vorbind cu tatai`su (care acu` e ingerul lui si`l insoteste peste tot), ii spunea ceva de genul "nu ma uita tataie ca io te iubesc". in general el e vesel, am sa vad cum se comporta de acum incolo sper sa nu fie probleme
szivarvany spune:
Carmen,
multi pupici lui Ionut ! 
Ce facu Ilinca la gradi, ai dus-o in dimineata asta ? 

Daria &
GIULIA(2004 08 16)
carmenp spune:
n-am dus-o inca pentru ca mai e mamica la mine da` imediat ce pleaca ea rupem usa la gradi;))
speel spune:
Salutare,
Carmen,Dumnezeu sa-l odihneasca linga cei drepti.Sincere condoleante.Eu zic sa nu-ti faci probleme cu ionut,e totusi un copil si copii nu au sentimentul de suferinta foarte puternic.Cu siguranta nu v-a uita intimplarea,dar asta nu inseamna ca v-a suferi foarte tare.
Sanatate la muciosi,sa treaca repede.
Ricu nu mai tuseste,e ok dupa antibiotice.
Adema,eu am masina de facut paine dar nu stiu cum se face cozonacul....nici manual macar.Chiar v-a rog daca aveti vreme sa-mi scrieti si mie o reteta de cozonac.Ca am de facut o surpriza!
Mi-a spus Mario ca a intilnit la cafenea un fermier care are angajati romani,mai precis 60 de femei.Si diminetile mergind la terapie,am vazut unde e lanul pe care lucreaza,m-am dat jos din masina ca sa m-a conving ca sunt romance.Asa ca vineri,in drumul spre terapie,am lasat 6 termose cu cafea calda pentru lucratoare.iar azi dimineata....patru oale de cite 8l cu sarmale fierbinti.Tehnicianul cind m-a vazut cu oalele,le-a dat pauza mai repede ca sa nu se raceasca....si am vazut poze cu copilasi ramasi acasa,am ascultat frinturi de povesti dureroase,lacrimi strese pe furis...si am primit multe urari de bine si sanatate pentru gestul meu.noh,acum as vrea sa fac si cozonac sa le duc....dar nu stiu cum se face.Si asa cu sarmalele...am cotrobait toata camara soacra-mii dupa oale mai mari,ca sa nu fierb in jde mii de craticioare.m-a ajutat si mario la impaturit,ricardo le numara,am avut deci si ajutor.
Adema spune:
Vad ca e perioada racelilor...iar! Si Codrut pare a avea un guturai, doar cu nasuc curgator deocamdata.Sper sa nu fie mai mult!
Vine de la gradi obosit si doarme bustean, ceea ce pt. mine e o mare fericire.
mamagiuliei si amironeanu, v-am vizionat mandretile de copii! Sa fie norocosi, ca frumosi sunt!
O saptamana super tuturor!
leeloo2004 spune:
Dana-speel - ce gest frumos ai facut!!! 

Imi dau seama ce surpriza frumoasa le-ai facut acelor femei! Bravo!
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Adema spune:
speel, m-ai dat gata! Sa faci atatea sarmaleeee???!!!Esti grozava!
Parca roxi avea reteta buna de cozonac la aparatul de paine! Poate ne spune si noua secretul![]()