Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (78)
Raspunsuri - Pagina 9
loub_erika spune:
in 2 min,va puteti uita pe mail..
32+ Angelina
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif
ancadragoman spune:
Pussi pe mine cui ma lasi?????
Unde pleci ca si eu sunt amortita toata
Erica asteptam tzatili
anca 32+
Maria
poze
AMR 8 saptamani
Roxxy80 spune:
Bai nu sunteti normale. V-as timite si eu, dar nu am camera foto. A luat-o barbate-meu in delegatie. Cand vine, imi fac si eu poze, dar fara sa stie el, ca o sa spuna ca am innebunit ca tirmit poze cu mine topless.
Oricum si eu stiam acelasi lucru, adica ca nu conteaza cat ai sanii sau daca iti curge colostru in timpul sarcinii, pentru a alapta.
Roxxy 29+Rares Matei
ancadragoman spune:
Nu conteaza mai marimea cand alaptezi,eu am o prietena care are niste bubite in loc de sani si tot a avut lapte si a alaptat cateva luni.
anca 32+
Maria
poze
AMR 8 saptamani
adinag spune:
quote:
Originally posted by Vasari
Adina, si mastita de la ce se face atunci? Am auzit ca au facut-o si mamici care deja alaptau.
33+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
loub_erika spune:
mai eu nu ma probleme cu sani,am sanii,ca sa dau si la altele,problema e ca nu stiu daca sunt ok sfarcurile,ptr alaptat..,sora a avut dita mai sanii si nu avea sfarcurile formati..,hai ca va tin in suspans...,acum vin pozele,imediat
32+ Angelina
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif
ancadragoman spune:
Hai mai Erica lasa vrajeala si pune tzatili pe mail
anca 32+
Maria
poze
AMR 8 saptamani
adinag spune:
quote:
Originally posted by Vasari
Adina, si mastita de la ce se face atunci? Am auzit ca au facut-o si mamici care deja alaptau.
33+
Mastita se face atunci cand ai stres, sta copilul gresit la piept, sanul obisnuit cu un ritm, lungesti pauzele, in sfarsit, pot fi multe cauze.
La inceput, cand incepi alaptatul, este bine sub apa calduta de la dus sa dai cu palma de sus in jos, storcand astfel afara laptele care este in surplus. Apa calda ajuta sa curga laptele, insa in asa fel nu stimulezi mameloanele si lactatia. Daca simti la inceput ceva noduli, tot asa, sub jet de apa calda sau dus sau un prosop umezit cu apa calda pus pe san, il masezi. Cel mai practic este sub dus, oricum la inceput vom face fff des dus, ca altfel te simti aiurea tare cu lohiile. Eu faceam preventiv, imi masam sanii.
Dar acuma ma duc sa pregatesc ceva, ca vom avea azi musafiri!
Adina 26+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
Lala_D spune:
Ati inebunit de tot
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )