Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (78)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata
Mamaaaaa nu am dormit deloc si sunt franta,ma dor toate alea ,burta a fost pietroi toata noaptea si dimineata m-am mai si certat cu sotul meu care nu mai vrea camasa care si-o cumparase ptr nunta de sambata ca nu-i mai place....il strang de gat.
Gata....tzatili pe mail asa cum am promis
O zi buna la fete

anca 32+

Maria
poze

AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loub_erika spune:

buna dimineata...,ne-am trezit si noi...!!
Mama da nu mai tatoase suntem pe mail...,bravo...,eu zic ca o sa avem lapte din plin..,sora-mea zice ca dupa ce a inceput sa alapteze i s-au lungit sfarcurile...,asa ca ancadragoman suntem dotate dar c-am lasam de dorit la sf. sincer mie nici nu mi-ar place sa am un cm in ext.,dar acum vreau sa fie mai usor bebelusului la supt..,abia astept sa vad cum o sa fie...,sigur m-am agitat degeaba!!

32+ Angelina
AMR 8 saptamani!
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif

Mergi la inceput

dany2007,felicitari ptr analize,sa fi santoasa!!

32+ Angelina
AMR 8 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

neata! mie imi spune ca e imposibil sa gaseasca server-ul cu email nici nu pot sa vad tzatzuci...nici nu pot trimite poze..ca nu mi se deschide

o sa incerc mai tarziu...sper ca nu le dati delete....

Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Lala, multumesc mult pentru informatii, ramane sa imi iau pompa de muls atunci, cred ca voi lua Isis de la Avent manuala, ca parca nu as cumpara pe cea electrica nestiind macar daca o sa-mi fie utila.

Anca, meseriase fetele tale!

Eu am dormit azi-noapte, dar inca mi-e somn. Din pacate sunt deja la birou ca trebuie sa plec la Bucuresti cu treaba.

31s + Sophia

Mergi la inceput

ancadragoman imi pare rau de camas,acum ce faci ...,mergi sa cumperi alta?! Pleci la cumparaturi!?
Sa sti ca si eu am avut aseara o burtica tare... si a fost si foarte agitata...,offf mai am putin ma intorc in Bucuresti,abia astept ca sa nu mai stau pe ace...,in caz de ceva..,ca aici daca am surprize e c-am nasoala treaba la Medias...,asa ca Duminica plecam!!

32+ Angelina
AMR 8 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Neata!!!
Multumim de aprecierile in legatura cu patuul.Mi-e tare drag,mai ales cand ma uit in el,de abia astept sa vad acolo o mogaldeata.

Mai fetelor,eu nu pot sa ma uit la titile ce le-ati mai pus,ca sunt la servici.Las ca ajung eu acasa....

Aaa,mi-am scos si eu analizele.Sunt ok,in afara de o usoara anemie...Ca eu luam doar o pastila de fier pe zi,si in prospect scrie 1,2 pastile,de 3 ori pe zi...Oricum ,nu e foarte scazut.

Si eu ma ingras vertiginos,noroc ca nu se prea vede.In 2 saptamani am pus 2 kg fara 200 de gr.Si i9n total am pus 10 kg!!!!!Iupii!!!Avem 57 de kg.Vreau sa ajun la 60 si gata!!!!Sa nu exageram totusi,nu???

Aaa,si mi-a mai luat mami o camasa de noapte,care are 2 gauri in lateral si iti scoti titili pe acolo.Pe deasupra vine materialu,care coboara pe burta in jos.E speciala pt gravide.E tare soada,ca bagi mana si scoti tata.Ce atatia nasturi....A venit sotul acasa si eram cu ea pe mine,asa ne-am distrat...

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel33+ Beatrice Alessia
AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Neata tatoaselor, sunt si eu o tata cu tate mari
Erik, trimite-mi si mie te rog pe PM parola si adresa comuna sa ma tatesc si eu, ca mi-au sters-o de pe private!

Sa va vad si eu fabricutele, sa ma fudulesc ca are si fata Laptaria lui Enache!
Pussi nu esti cuminte? Las ca te spui eu ca te tii de prostii!

Shery 33+ Alesia

my precious
eco-uri
poze pereti camera alesia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Si eu vreau sa ajung la 60 de kilograme, dar dupa ce slabesc !!!

31s + Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Neata!
CE DE TATE PE MAIL!
PUSSI, CHIAR CA AI TAI SUNT BUNI..., SI ERIKA STA BINE, ANCUTZA, CRED CA TREBUIE SA MAI LUCREZI!

EU, DUPA ULTIMUL DPN DAT DE DR(IN FUNCTIE DE DEZVOLTAREA FETEI - 19.11) ASTAZI AS CAM VREA SA INTRU IN LUNA A OPTA; E OK SAU MA GRABESC?
SI-A REVENIT SI FATA MEA SI E FOARTE ACTIVA IAR.

AZI SARBATORIM 9 ANI DE LA CASATORIE...CAM MOSI, NU?!

Ellis30+

Mergi la inceput