Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (78)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Mai bine lasa masajul ca provoaca contractii si crede-ma ca nu asta iti trebuie

anca 32+

Maria
poze

AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

quote:
Originally posted by ancadragoman

Pussi pe mine cui ma lasi?????
Unde pleci ca si eu sunt amortita toata
Erica asteptam tzatili

anca 32+

Maria
poze

AMR 8 saptamani

gata, m-am intors.. am cumparat cele necesare pt. mamaliguta si am stat vreo 20 min cu catelusii afara... e bine si cald!

PUSSI 27+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 10 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loub_erika spune:

da ai dreptate,asa auzisem si eu ca iti da contractii ,poate daca folosesti prosop ,eu am incercat o singura data si era sa ma urc pe pereti...,dar eu vb de masaj,care sa imi placa si mie...
Fetelor de la atat ras,ma apucat foamea..,asa ca ma duc sa pap ,mai vb dupa,pupici!!

32+ Angelina
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

erika, toate par la locul lor Eu zic ca nu ai de ce sa-ti faci griji! :)
Sper sa ne mearga super dupa ce nastem, sa nu avem probleme cu papa pt bebe sau cu sanii! M-am intalnit ieri din intamplare cu o prietena foarte veche care nascuse de vreo 2 luni si este si doctora. Mi-a zis ca par foarte optimista si intr-adevar nu trebuie sa-mi fac niciun fel de griji pentru spital ca nu ma ajuta cu nimic, mai ales ca fiecare nastere e diferita. La fel si in legatura cu alaptatul. A zis ca e foarte important sa ma obisnuiesc cu bb repede, sa ne cunoastem, si dupa aceea o sa mearga de la sine.

33+

Mergi la inceput

ce va mai distrati toate.. dar ce? Acum vreo 7 ani faceam topless si eram mnadra de ele sa le arat... acum vor avea o functie vitala.. sa-mi alapteze Tustele.. asa ca e normal sa le dau importanta!

BURTICA ROZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonicutza spune:

quote:
Originally posted by dany2007

Fetelor am primit o punga de nuci de la tara...unele sunt inca cu coaja verde pe ele,dar mie imi plac mult.Ma duc sa le atac.Sper sa nu ma colorez prea tare pe maini.
Vrea cineva????

Dana 27+ Luca-Rares

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica

dany2007 sa ai pofta, dar pe mine m-a sfatuit dr. sa nu mai papa asa ceva(alune,seminte,etc.) ptr. ca eu mi-a descoperit inceput de diabet provocat de sarcina...

Simona 30+ TOBIA
http://www.flickr.com/photos/12428784@N05/show/

Mergi la inceput

erika eu zic ca sunt ok! sa-i urez la Bb POFTA MARE de acum?

BURTICA ROZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loub_erika spune:

mersi vasari,acum dupa cateva pareri ,m-am mai linistit,nici nu stiti ce mult conteaza ptr mine...!!
pussi,bine ai revenit ,noi doua si taticile..,ai gasit tot ce ai vrut in piata!?
bai mor de foame am fugit!!

32+ Angelina
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonicutza spune:

Buna fetelor !!!
Ce mai distractii pe forum, imi place ca sunteti in forma, oricum veselia asta ajuta foarte mult bebeul, mai mult decat va puteti imiagina, am ras si eu cu lacrimi de discutiile in toi..
Tocmai am vb. cu prietena care a nascut acum 3 luni si mi-a dat un sfat legat de mulgerea manuala:
In timpul sarcinii,din saptamana 35 implinita de sarcina,de fiecare data cand faceti baie,incercati sa masati sanii si incercati ca un fel de mulgere manuala,punand degetul mare deasupra aureolei si aratatorul sub,masand spre exterior.Chiar daca rezultatele nu vor fi vizibile,continuati sa masati ori de cate ori sunteti sub dus.Va ajuta mult dupa sarcina.

Simona 30+ TOBIA
http://www.flickr.com/photos/12428784@N05/show/

Mergi la inceput

am fost doar la boutique-ul din colt... si am gasit cam tot!

Mi-au trimis de la SENSIBLU un card SILVER

Am sunat si dr., a zis sa-l sun maine ca in seara asta se repara eco 4D .. si sau maine seara sau poimaine sa merg sa-mi masoare colul abdominal... tot in 2D, doar ca e mai performant aparatul.. si sa vedem ce fcaem cu injectiile de maturare! Si a zis ca le mai cantarim odata... cred ca avre mari retineri fata de aparatul cu care am facut eu ieri eco!

BURTICA ROZ

Mergi la inceput