***LA REDOUTE (51)***
Raspunsuri - Pagina 14
madau spune:
Eu merg cu siguranta ![]()
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
corap spune:
graviduta, anais are 70 de cm inaltime si 7kg jumate. i-am luat cea mai mica marime, 15-18 si ii vin bine.
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
Graviduta spune:
Da, asa mi s-a parut si mie, desi mai sunt si unele promotii. Am gasit unele la Tarafashion cand am fost la Kidex. Si merg si eu mai mult pt informare, sa vad ce magazine de copii mai sunt, etc.
Alina
de Mara
claujro spune:
Se pare ca pentru scrisoare nu semnezi. Sau da. Ieri am semnat ca l-am luat direct de la OP, azi nu, ca l-a lasat postasul la vecina.
Suntem cu totul la mana postei si a angajatilor ei.
Am o comanda cu pantofii sotului, pe 11 data si nu a ajuns inca, maine ma infiintez la OP 66.
Eforie-august
croco21 spune:
Clau, te rog mult daca te duci maine la OP66 poate tragi cu okiul sa vezi daca mai sunt colete LR pe acolo. Eu astept 4 comenzi din 6,8,15 si 16 sep dar n-am primit nici un aviz si parca nu m-as duce fara. Oricum, inca n-am disperat, mai e timp sa vina. Bafta maine, sa-ti gasesti coletul.
http://community.webshots.com/user/croco21
alinabojuc spune:
vai ce ploaie de colete.
madau nu stiu ce sa zic. poate chiar a fost furat la posta coletul tau. Mie imi luau din cutia postala revista la care aveam abonament. Am mers la cumparaturi si am vazut revista in cutie dar nu am luat-o ca aveam sa ma intorc repede. dupa 20 de minute revista nu mai era in schimb aveam o promotie de la un magazin din Dej. Deci cine a pus acea promotie mi-a furat revista. Am zis ca de-l prind ii rup degetele.Dar nu am avut sansa asta.
De atunci nu mi-am mai primit revista. Am zis ca veci nu mai vad eu abonamente la reviste. Le iau de la chiosc si gata.
Cred ca la fel se poate intampla si cu scrisorile-colet de la redoute, asta doar daca intra in cutia postala.
alina
felicia74 spune:
Buna!
andreap Eu am trimis scrisoarea "prioritar" cu formular din acela rosu. Ma bucur ca intre timp s-au lamurit oarecum si la tine lucrurile.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
alinabojuc spune:
Miki68 si mie imi plac cainii, mai ales cei pufosi, blanosi. Si imi mai plac si perusii, ratustele,magarusii, iepurasii,tigrisorii, ursuletii, deci toata gradina zoologica. Imi doresc si eu un sufletel mic langa mine, sa-l motrosesc.
Vreau si eu o pisica!
Imi doneaza cineva o casa?
Scuzati ca am deviat de la subiectu principal.
alina
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by corap
graviduta, anais are 70 de cm inaltime si 7kg jumate. i-am luat cea mai mica marime, 15-18 si ii vin bine.
c & andrei-ardei14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
Ok, merci. Nu stiu cat are Mara, am tot zis sa o masor, acum vreo 10-12 zile avea 62 de cm, dar am cantarit-o azi-dimineata si are aproape 6,700 kg. Deci cred ca o sa-i vina aceeasi marime.
Am vazut ca la dresurile simple doar un set sunt reduse la marimea 15-18. Doua seturi sunt nereduse, iar setul alb-roz e disponibil abia peste 6 sapt. Eu am mai trecut in cos dresuri cu model.
Alina
de Mara

si dau o