***LA REDOUTE (51)***
Raspunsuri - Pagina 13
claujro spune:
Va dati seama ca daca vroia, postasul putea s-o faca disparuta?! Putea zice ca a lasa-o la cutie (era doar o punga) si se spala pe maini! Sa-i dau de-o bere? 
Si cum ieri a venit comanda din 7 si azi aia din 12???? Ciudat!
Eforie-august
danielac spune:
la mine nu a venit nimic...nici un cec nici un mail...
Intrebare: daca eu fac comanda acum de la alta adresa unde voi locui si nu am buletin pe acea adresa, decat contract de vanzare-cumparare a casei,nu pot sa ridic cletul?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?
Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by danielac
la mine nu a venit nimic...nici un cec nici un mail...
Intrebare: daca eu fac comanda acum de la alta adresa unde voi locui si nu am buletin pe acea adresa, decat contract de vanzare-cumparare a casei,nu pot sa ridic cletul?
asta trebuie sa intrebi la posta
mai fetelor,la mine n-a venit niciodata postasul acasa cu vreun pachet sau scrisoare de la LR.Intotdeauna primesc aviz si trebuie sa ma duc eu la posta sa stau la coada sa iau ce am de luat si sa semnez.
O fi doar lenea postasului?
danielac spune:
nici la mine nu a venit postasul la usa numai avize, desi am avut mereu scrisori...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?
Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311
madau spune:
La mine vine mereu cu scrisori sau alte nebunii, dar cu pungi niciodata. Chiar l-am intrebat zilele trecute de coletele LR si mi-a zis ca le poate lua, dar doar daca are geanta mai goala, sa nu se care cu ditai bagajul
, de unde deduc clar ca nu e nevoie de semnatura nimanui. De unde iar deduc ca a fost furat de aici de la noi![]()
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Jasmine spune:
da' cand vine la usa cu pachetul/scrisoarea nu iti cere buletinul si nu semnezi de primire?
ti-l da asa,pur si simplu?
Graviduta spune:
La mine e pt prima oara cand comand de la LR, asa ca nu stiu care e practica, dar ce pot sa spun este ca azi am coborat la un magazin si am gasit in cutia postala avizul, am fost repede la posta si doamna de acolo mi-a dat scrisoarea (apropo, numai a scrisoare nu seamana) care avea atasat un biletel cum ca nu a gasit destinatarul la domiciliu si data de azi. Dar eu sunt treaza de la 7 si nu am auzit sa bata cineva la usa (am desfiintat soneria ca sa nu o deranjeze pe Mara). Oricum, il cunosc pe postasul nostru si e de treaba, nu cred ca ar fi scris chestia asta daca nu ar fi venit cu pachetul la usa.
Alina
de Mara
madau spune:
Graviduta asa scrie si al meu, ca sa aiba motiv sa lase avizul, eu l-am luat in tarbaca acum cateva luni, m-am dus la posta ca aveam aviz si am gasit pe punga scris "destinatar lipsa domiciliu - avizat"..m-am luat de el, ca nu a fost la mine, de ce a scis asa? Asta mi-a raspuns, ca trebuie sa scrie asa, ca sa poata lasa avizul, dat fiind ca vine ca si scrisoare, si alea trebuiesc duse personal
Madau si
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by madau
Graviduta asa scrie si al meu, ca sa aiba motiv sa lase avizul, eu l-am luat in tarbaca acum cateva luni, m-am dus la posta ca aveam aviz si am gasit pe punga scris "destinatar lipsa domiciliu - avizat"..m-am luat de el, ca nu a fost la mine, de ce a scis asa? Asta mi-a raspuns, ca trebuie sa scrie asa, ca sa poata lasa avizul, dat fiind ca vine ca si scrisoare, si alea trebuiesc duse personalMadau si
A, nu stiam asta, asa o face si postasul nostru, dar nu-i bai, ca-i posta f aproape. Coletele sa ajunga.
Mergeti la Baby Expo?
Alina
de Mara
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by Graviduta
Mergeti la Baby Expo?
Alinade Mara
nici nu ma gandesc!
de cate ori am fost,mi s-a parut ca preturile sunt chiar mai mari decat in mod obisnuit in magazine.Si evident n-am cumparat niciodata nimic.