***LA REDOUTE (51)***
Raspunsuri - Pagina 12
alinabojuc spune:
Madau stai cuminte.
O sa vina si al tau. mai e timp. Cand expira timpul atunci e bubu.![]()
alina
acina spune:
Mada imi pare rau ...sincer...Dar sunt sigura ca vine si al tau.
Anca mami de Buburuz Andrei
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/
miki68 spune:
quote:
Originally posted by alinabojuc
Miki68 ce frumosi motanei ai!Vai, iubesc pisicile.Vreau si eu da` sotu nu. Doar cand vom avea casa, adica poate niciodata.
Cele tigrate sunt sufletul meu. Daca mai au si o pata alba pe piept ma dau gata.
alina
Alina, la mine fix invers a fost. Mie-mi placeau catzeii, da' sotzu vroia matza, asa ca am luat un motan. Dupa 2 ani a gasit inca un pui amarat (ala tigrat) langa bloc si l-a adus acasa. Asa am eu acuma matzarie
. Da-i iubesc ca-s "mumoshi".cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
claujro spune:
Salutare!!! Dorm copiii si am intrat sa va citesc
.
Fusta aia 42- la 5 euro-pe alb-, ma intreba cineva, eu nu as mai lua-o daca as vedea-o in realitate...O vrea cineva? ![]()
Mai am o problema legata de marimi, am slabit si cred ca de stres si program incarcat ma duc veriginos catre 60 kg si nu-mi mai vin multe din hainele luate de LR pe vremea cand eram grasa
....Nu stiu daca sa ma bucur sau sa-mi para rau ![]()
In rest, munca si alergatura multa, stres...gata vacanta. Cred ca imi e greu acum pana imi reintru in ritm..deh, am stat pe bara destul...
Eforie-august
Pitulica spune:
Fetelor, am intrat sa va povestesc cum stau lucrurile la mine. Pana acum 2 zile, nu mi-a raspuns nimeni la nici un mail desi eu le-am tot scris, in cont nu aveam nici o comanda anulata....nimeni nu ma baga in seama si sincer aveam impresia k am ramas singura cu problema nerezolvata. Din fericire,acum 2 zile mi-a raspuns Sabine si se pare ca pentru ultima comanda mi-au restituit banii pe card, dar pe celelalte ( 27 iulie- 2 august) spune k mi-a trimis coletele. Motiv pentru care m-am dus la posta...dar...evident nimik.Asa k am intrat la ei pe site(posta romana), sun la ei...si fiecare imi da cate un nr de tel la care sa sun, asta pana ajung la un nr la care nu mai raspunde nimeni. Cum era de asteptat.Si uite asa stau si ma intreb care le-a furat. Posta ...sau nu le-au trimis cei de la laredoute? Desi mi-au dat nr coletelor...nu cred k ma mintea chiar asa. Dar si astia de la posta sa fure atatea colete fara jena??? Sa nu-mi aduca nici macar unul?
nr de tel de la posta ptr reclamatii colete externe este: 021.316.25.03 ptr cele care mai au colete pe care nu le-au primit, poate aveti norocul sa vi se raspunda.
Graviduta spune:
Mi-a venit si mie azi comanda din 12. Sunt multumita de hainute.
Asta http://www.laredoute.fr/vente-combinaison-enfant-cocoon.aspx?productid=324121544&documentid=201207&categoryid=22910847&single=&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=16 pe bej e f haios.
Asta http://www.laredoute.fr/vente-veste-bebe-cocoon.aspx?productid=324122842&documentid=201207&categoryid=22910847&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16 e ok, e moale si nu este nicio diferenta de nuanta intre poza de pe site si ce a primit eu.
De asta http://www.laredoute.fr/vente-combinaison-bebe-cocoon.aspx?productid=324122351&documentid=201207&categoryid=22910847&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16 , insa, sunt un pic dezamagita, dar merge. In realitate, culoarea nu este asa frumoasa, este mai inchis (bine, cred ca depinde si de setarile monitorului), iar materialul este mai slab decat m-am asteptat.
Acum o sa dau alta comanda. :)
Alina
de Mara
madau spune:
Multumesc ptr incurajari, sincer nu cred ca mai vine pachetul meu, e tare ciudat si sunt sigura ca astea de la posta sunt de vina, cum s-a schimbat (ca au angajat altele noi) cum n-am mai primit "scrisorile". Nu cred in coincidente..dar nici n-am cum sa dovedesc ca a venit, deci raman cu deshtu' in gura
. Putea sa-l ia oricare din ele fara probleme, acum ma gandeams a mai fac maine o ultima incercare, sa o rog sa se uite pe catastiful ala, poate gaseste avizul, sau ceva. Dar repet, nu mai sper nici macar 1%.
Iar barbata-miu e fiert de nervi, si nu-mi mai da voie sa comand. Pana cand ne-om muta, si om schimba si oficiul postal. Mai e varianta sa comand de pe contul meu pe adresa Addyei, am facut asta ieri, sa vedem daca asta ajunge.
Mor de nervi, si mor ca n-am nici macar o baza sa ma iau de gat cu nenorocitele astea de la posta
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by corap
ciorapi i-am luat lu' anais www.laredoute.fr/vente-lot-de-2-paires-de-collants-fille-prix-mini.aspx?productid=324126064&documentid=201207&categoryid=22912080&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank"> pe portocaliu si bej
o sa-i iau de toate culorile, imi place cum stau pe ea. sunt subtirei
Cora, ce marime i-ai luat ciorapeii?
Alina
de Mara
claujro spune:
A venit o vecina la usa cu coletul meu/punga din 12.09. L-a lasat postasul la ea ca nu a gasit pe nimeni acasa la pranz.
Voi va dati seama cat de usor se pot pierde coletele astea?????![]()
Eforie-august
madau spune:
Sau cat de usor le pot lua astia de la posta???????![]()
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Vai, iubesc pisicile.Vreau si eu da` sotu nu. Doar cand vom avea casa, adica poate niciodata.
Cele tigrate sunt sufletul meu. Daca mai au si o pata alba pe piept ma dau gata.