Gravidute&mamici de Timisoara (5)
Raspunsuri - Pagina 20
catal_ina spune:
Ank eu am purtat-o nu din motive estetice. Aveam impresia ca toate organele mele se vor "scurge" in jos..a fost o senzatie stranie pe care nu stiu sa o explic cu alte cuvinte..si centura mi-a fost de folos ca-mi mai atenua kestia asta...
iar estetic sa stii ca-ti vei reveni mai repede decit te astepti cel putin la partea cu abdomenul, nu te panica:)
cata
pussi spune:
ank sper ca esti ine! si ca ai scapat!
catalina mie mi-e frica sa nu raman cu sort din piele .. peste burta Asa ca am sa incerc sa incep recuperarea dupa cezariana la 2-3 sapt. maxim, dar sub supravehere medicala...
pt. cele interesate am pus cele 3 firme din RO care colecteaza celule stem pe prima pagina!
PUSSI 28+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 9 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
catal_ina spune:
Pussi nu-ti fie frica, chiar se retrage repede(nu ramane fleasca)..si gindeste in felul urmator:daca ti-au trebuit 9 luni sa ajungi asa iti vor trebui altele 9 sa revii cum ai fost..acorda-ti putin ragaz si sa vezi ca se poate intimpla si mai rapid de atit.
cata
Ank83 spune:
Fetelor ...m-am trezit dimineata cu degetul dezumflat, nu ma durea nici la atingere... nici galben nu mai era...si ghiciti ce am facut?? am ramas acasa sa imi continui somnul .Nu puteam sa ma duc si sa ii zic doctorului ca ma doare ceva .Cred ca si-a revenit degetul de frica doctorului.
Apropo o felie de ceapa coapta legata pe un abces face minuni... cred ca asta a fost cauza "vindecarii " pana la urma
Cata ...vorbesti serios ..asa ai impresia ca iti curg toate pe langa dupa ??
Ank 36
Raul
Mai avem maxim 4 saptamani pana la marea intalnire !!!
Ank83 spune:
Am vazut in oferta de la real .. care cred ca e valabila de maine incepand, set de 3 body cu maneca lunga din bumbac la 15 ron(marimi de la 0 la 2 ani).
Ank 36
Raul
Mai avem maxim 4 saptamani pana la marea intalnire !!!
catal_ina spune:
Am vazut si eu oferta de real..insa mie nu mi se par practice tipul asta de body ca tot timpul i se descopera umerii:(
cata
bb_yasmi spune:
hy
ank vezi ca sunt si al Ianna body la oferta!!! 5 ron body cu maneca lunga.
uin legatura cu centura si eu o voi purta,m ama auzit doar pareri PRO!!!
pusi
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!
34+ si bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
AMR maxim 6 sapt!!!!
pussi spune:
PUSSI 28+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 9 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!