Gravidute&mamici de Timisoara (5)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

gata.Noapte buna .Merg langa tati in patut

Ank 35+

Raul
Mai avem maxim 5 saptamani pana la marea intalnire !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexi22 spune:

pussi da eu am avut chiloti de unica folosinta cu burta si i-am primit de la maicamea din anglia dar vezi ca sunt la szeged la magazinul ala de copii si daca nu ma insel sunt si la mini blu .
imi ziceai cand ai fost la mine la spital de tampoanele alea materniti towels daca imi raman sa ti le dau tie asa ca ti le fac cadou ca mi-a ramas 2 pachete numai sa imi spui unde sa ti le aduc.

mami degiulia rebeca 13.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Neata fetele!

Vreu sa va spun ca se platea taxa aia si cand am nascut eu, insa nu stiu cum ne-au scapat din vedere si noi am tacut chitic pana ne-am vazut cu certificatul de nastere in mana...

Despre chiloteii cu butiera...eu nu am avut de unica folosinta insa am avut unii de la Triumph super faini...si eu mi-am pus in cele din urma chilotei si in spital si tampoane ca dupa prima zi nu te mai controleaza!

Gata ati cumparat prajiturile? In Lipovei mie imi plac alea de la cofetaria de langa foto. Dar vin numai dupa ora 10!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
www.onetruemedia.com/shared?p=3b01868c31a44c86fd1346&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Skiathos

Bebe 2

"It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"

Mergi la inceput

Unghiuta mea de la picior s-a umflat.Am o infectie de toata frumusetea.Am mers dimineata la urgenta la chirurgie la Judetean... se schimbau turele acolo si se uitau aia la mine ca la masini straine , m-au trimis dintr-o parte in alta.Nu stiau ce antibiotic trebuie dupa, sa nu ma afecteze.....noroc ca era una pe acolo, mai rasarita.Pana la urma trebuia sa mai astept o ora sa imi curete cineva infectia(adica sa imi smulga ungiuta )..ca era big problem ca nu am trimitere de la medicul de familie.(la urgenta ).Pana la urma am plecat ca incepuse sa ma ia cu dureri de spate de la atata dute vino
O sa o sun pe Iuhas sa vad ce au voie sa imi dea ca antibiotic si cum e cu anestezia si merg maine dimineata... de data asta cu TRIMITERE

Ank 35+

Raul
Mai avem maxim 5 saptamani pana la marea intalnire !!!

Mergi la inceput

Pana la urma am vb cu Iuhas si mi--a zis ca pot lua ampicilina linistita, chiar de azi incepand si mi se poate face anestezie cu xilina.Macar o veste buna ... asta daca ii pot spune asa

Ank 36

Raul
Mai avem maxim 4 saptamani pana la marea intalnire !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Ank sper sa-ti treaca repede unghiuta! Cred si eu ca esti stresata, dar de ce nu mergi undeva la dermatologie si stai cu orele prin spital?

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
www.onetruemedia.com/shared?p=3b01868c31a44c86fd1346&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Skiathos

Bebe 2

"It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"

Mergi la inceput

Nu am stiut ca se poate la dermato.Acum plec catre medicul de familie sa vedem ce mai zice si el si sa iau acea trimitere .Nu am avut probleme de genul asta niciodata cu unghiile.Acum cred ca de la cum se umfla picioarele , incaltarile au devenit prea strampte

Ank 36

Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

ank ce rau imi pare ...offffffffffff!sper sa-ti treaca repede!
alexi mersi frumos ... esti o draguta, vorbim.....

PUSSI 28+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 9 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

am fost la medic, mi-am luat trimitere , dar la judetean la chirurgie chirurgul tocmai isi daduse trusa la sterilizat cand am ajuns eu..Am vorbit cu el sa merg maine dimineata la 9 ca ma rezolva .
Mi-a zis sa nu imi fac griji ca nu ma doare ...oare sa il cred?

Ank 36

Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexi22 spune:

anka sotul meu a patit tot la fel cu unghia dar a fost si la operat si e ok iti face anestezie locala,el a fost dr Darie.puppici

mami degiulia rebeca 13.08.2007

Mergi la inceput