Gravidute&mamici de Timisoara (5)
Raspunsuri - Pagina 12
pussi spune:
ank .. deci nu sunt singura cu cosuriiiii ma enerveaza la maxim... Cu kg. cica trebuie sa pun pe mine cel putin 1 kg. / sapt. in urmatoarea luna... asa ca pap tot ce prind
daia la Odobescu nu te lasa cu sutien... si au dreptate, in primele zile sustinerea sanitor si compresarea lor poate opri lactatia.. cel mai ok e cu sanul liber din acest punct de vedere!
PUSSI 28+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 9 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
mihaser spune:
Buna fetele!
Azi am descoperit acest subiect...Sunt gravida in 4s+ si inca nu ma m-am decis la ce maternitate sa nasc. Prima nastere am avut-o la Odobescu si a fost relativ ok.
Acum ma bate gandul sa merg la un medic de la Bega, insa o prietena de-a mea care a nascut in februarie mi-a spus ca la cezariene iti pun copilul cu tine in camera...Eu am si lesinat la cateva zile dupa prima cezariana si ma ingrozeste gandul ca va trebui sa ma mai descurc si cu copilul, cand stiu bine ca nu ma pot ingriji nici de mine.
Voi ce ati mai auzit? Stiti cumva cum pot prinde o camera cu tv si Internet ca nu mai vreau sa asiste toata satra in salon la alaptatul copilului meu...asa cum am patit la Odobescu
Va multumesc!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
www.onetruemedia.com/shared?p=3b01868c31a44c86fd1346&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Skiathos
Bebe 2
"It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"
bb_yasmi spune:
mihaela bine ai venit!!!
anka, nu am nici o pata, nici macar o urma (sper sa apara de acuma!) si se zice ca la mamicile de fetite apar petele!!!
Daiana , sutient special de alaptat nu am de cand sa imi cumpar decat daca voi considera dupa aia ca am nevoie!!
ieri am luat din nou bagajul la "puricat" si am mai facut inca unul/....., mai mic, doar cu cele necesare pana nasc! apoi aduce tati bagajul celalalt!
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!
33+ si bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
AMR maxim 7 sapt!!!!
bb_yasmi spune:
mihaela, din cate stiu eu, la odobescu nu iti da copilul in salon daca ai facuta cezariana. de Bega nu am auzit nimik de bine....
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!
33+ si bubulina IASMINA ALYSSA
bubulina noastra
AMR maxim 7 sapt!!!!
Ank83 spune:
asa e mihaela cum zice bb_yasmi, de bega am auzit doar lucruri nasoale.
Ank 35+
Raul
Mai avem maxim 5 saptamani pana la marea intalnire !!!
Ank83 spune:
nici eu nu imi iau sutien de alaptat.Chiar nu mi se pare necesar.Plus ca nu stiu ce volum vor avea tzatzele atunci cand vine lapticul
Ank 35+
Raul
pussi spune:
miha bine ne-ai gasit! sarcina usoara si BB sanatos! La Bega se da copilul dupa max. 48 de ore chiar daca faci cezariana? La tine e a doua? cu cine ai nascut prima data?!
PUSSI 28+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 9 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
mihaser spune:
Multumesc mult de primire!
Mie mi-a recomandat cineva un medic tanar la Bega si as fi mers la el, dar in conditii mai aiurea decat la Odobescu nici nu ma gandesc sa merg.
Prima data am nascut la Odobescu cu dr Eugenia Taurescu si a fost ok, a avut grija de mine, m-a vizitat zilnic si dupa operatie. A avut grija de mine cum trebuie, m-a trimis si la Cioata la eco de 2 ori. Dansa e destul de autoritara si vreau sa va spun ca prinsesem o teama de ea, cu toate ca a fost foarte incantata de mine ca nu am contrazis-0 si eram intotdeauna foarte bine dispusa - abia asteptam sa vina ingerasul!. Acum nu stiu la cine sa merg, insa mi-am adus aminte ca a treia mana la operatia mea a fost o fosta colega de-a sotului si o sa o rog pe ea sa-mi recomande pe cineva.
Bagajul pentru spital mi-e imi trezeste amintiri tare nostime...cred ca m-a injurat infirmiera care l-a carat in camera...era ditamai bagajoiu! Bineinteles ca dupa operatie l-am trims jumate acasa.
De data asta pompa de san Isis nu o sa-mi lipseasca din el! Fetele m-am chinuit sa mulg pe prosop ca prostovana cand puteam sa cumpar o pompa si sa o domnesc. Cum am ajuns acasa mi-am si achizitionat una.
Eu va doresc sarcini usoare, nasteri usoare si bebe sanatos!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
www.onetruemedia.com/shared?p=3b01868c31a44c86fd1346&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Skiathos
Bebe 2
"It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"
Ank83 spune:
Dar de ce nu mai vrei sa nasti tot cu aceeasi doctorita?
Ank 35+
Raul
bb_yasmi spune:
ce fac fetele???
34+ si bubulina IASMINA ALYSSA
bubulina noastra
AMR maxim 6 sapt!!!!