Living de 32mp - suficent de mare?
In proiect mi s-a parut ok dimensiunea asta, dar acum vazand casa ridicata mi se pare cam micut living-ul, in situatia in care ne gndeam sa folosim incaperea asta ca living+dining. Dar tot masurand pe acolo mi se pare ca va fi cam inghesuiala. Avem optiunea de a schimba functiunile, dar parca nu as vrea asta.
Are cineva living de dimesiunea asta aproximativ, in care sa fie si masa cu scaune (+ servanta aferenta) si canapele cu masuta?Cum arata?
Raspunsuri
unboticutz spune:
atata e garsoniera in care stau; inclusiv balconul
scuze de offtopic!
---------------------------------------
common sense is not really so common
BraveGirl spune:
Depinde f mult de cum vrei sa mobilezi....eu am living-ul de aprox 35mp , dar am dining separat....am fost acum in living sa incerc sa-mi imaginez si masa acolo...Nu prea incap. Eu in living am 2 canapele(una de 3 pers, alta de 3 pers plus otoman), un semineu , mobila f putina (adica am o plasma pe perete, un corp suspendat de 90/90 si putina mobila asezata jos) ....si nu a ramas cine stie ce spatiu. Masa mea (e de 6 pers) nu incape.
==========
Corina
Albumul meu
bumpi spune:
Si noi vrem mobila foarte putina in living, in schimb vreo 3 canapele. Pana la urma va ramane livingul de 32 mp si vom folosi alta incapere pt bucatarie, iar in locul ei va fi dining -ul. Asa va arata foarte bine si va fi mult spatiu.
Multumesc de raspuns
Miramar spune:
Eu am o incapere de 34,5 mp pe care o folosesc ca living+dining si este arhisuficienta.
Am acolo masa+6 scaune, servanta, consola pe care pun plante canapea de 3 locuri +2 fololii mari si masuta de cafea. Am mobila cu rafturi, model minimalist unde stau LCD-ul + alte multi media, am semineu pe colt si este totul super ok si camera nu e absolut deloc aglomerata ba chiar dimpotriva.
O sa fac maine niste poze si le postez sa vezi ce si cum.
Aaaa si mai era "la caramida" camerele par muuuult mai mici decat sunt in realitate.
Si mai e ceva, mi-am dat seama ca nici macar nu folosim asa mult camera asta. Din primavara pana in toamna stam pe terasa. Fie doar noi fie impreuna cu prietenii. Iar iarna cand sutnem doar noi doi mai mult stam in bucatarie si cand e sa ne intalnim cu prietenii mai mult iesim in oras, decat acasa. Asa incat uneori ma gandesc ca nici nu e prea folosita camera , dar ma rog mai mica n-as fi facut-o cu siguranta...mai mare insa sub mnici o forma.