Aradence minunate! (80)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Aha, deci ti-ai insusit critica???
Dinamovistul e plecat si mi-e dor de el ca azi nu am fost decat de dimineata sa-l vad.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia1900 spune:

FLAVIA,DACA MAI ESTI,SPUNE-MI CUM SE PUNE PAGINA LA FAVORITE?

Mergi la inceput

Du-te in meniul Favorites de pe bara de sus si acolo da-i click pe Add to favorites si acolo ii dai ok. Da iesi din subietul asta si ramai la capitolul Prieteni dintotdeauna pt ca altfel ti se va deschide mereu doar pagina asta chiar daca noi vom trece la alt capitol.
Deci intri pe forum, alegi categoria "Prieteni dintotdeauna" si apoi mergi la Favorite.

Mergi la inceput

Clau, vezi ca pe forum nu se scrie cu litere mari pt ca se considera ca si cum ai striga la cineva.

Mergi la inceput

Na ca pe asta nu am stiut-o! multumesc mult ca mi-ai spus
multumesc si pt ajutor,sper sa ma descurc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare!
Eu tot racita, nu mai curge nasul chiar asa, dar tusesc, nici nu mia stiu ce sa iau. Maine imi cumpar pentru tuse sirop de patlagina.

Cristinacsa, eu nu te-am vazut saptamana trecuta sau nu mai retin...vezi daca scrii asa rar?!
Fetele merg la gradi?

Flavia, ar fi bine sa nu se imbolnaveasca Bogdi acum cand face vaccinul, bine ca l-ai izolat. Tare mi frica si mie ca se imbolnaveste Adelina de la mine.

Carmen, azi mi-am amintit ca in 20 ai avut examen la scoala de soferi, asa parca ne-ai scris mai demult, sper ca nu gresesc. Deci...ce faci, cum esti?

Clau, tu cand faci scoala de soferi? Hai sa o facem impreuna, pe mine tot ma tromboneste Calin, i-am zis ca o fac la primavara, el zice sa o fac in toamna asta. Sambata seara la Cicir am primit multe incurajari. Prietena mea era o fricoasa la condus si acum merge in fiecare zi de la Cicir in oras(lucreaza la spit. Municipal) si-mi zice ca asa fain se merge cu 160.
Nu mi-o imaginam nicicum asa curajoasa.

Claudia1900, las' ca te inveti tu cu forumul de nu te mai poti lasa.

Diana, asteptam pozele!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Alina eu am retinut ca in 25 are Carmen examen, deci Carmen iti urez multa bafta miine si asteptam sa ne dai vestea ca de miine esti soferita cu acte in regula.
Magda felicitari pentru nota maxima la licenta. Trebuie sa dai de baut. Cum a fost la sustinerea lucrarii?
Eu ma pregatesc sa merg in oras, cu trebuiri bineinteles. O sa ma simt ca "Tarzan in town" ca de cand am venit din concediu nu am mai fost.
Sa aveti o saptamana buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

No ceau!

Alinush, Gabi, Flavia sanatate multa si sa va treaca repede raceala!

Carmen bafta la ex. !

Magda felicitari pentru licenta!

Alinush te-am sunat acum dimineata pe RDS si nu ai raspuns.Am o treaba cu tine.

Ma duc sa-mi termin curatenia ca de azi-dimineata tot in reluare fac curat din cauza lui Nicolas...ca tot calare pe mine-i!Si nici nu vrea sa doarma....Acum sta in balansoar si-si canta singur: "aaaaaaaa"

Vroiam sa va zic ca-s tare happy ca piticul meu a renuntat la suzeta!El singurel!La 1 an si 3 zile!

Eu
www.pufymic.info/index-6.html" target="_blank">Gandacii
Tot ei
...Si iarasi ei

www.helpsonia.com/" target="_blank">AJUTATI-O PE SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancapolgar spune:

Hello!
Ioana, felicitari piticului tau pt ca a scapat de suzy!Alex nu a stiut ce e ala, nu am vrut sa ii dau si nu am avut probleme cu el,cand le vede crede ca sunt jucarii.
Carmen ,bafta la examen!
Azi ne intrevedem si noi cu Niko si cu cine mai vrea sa vina in parc,in jur de ora 16.30.

Anca , mami de Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
Nimic nu e imposibil pentru cei care privesc catre cer.

Mergi la inceput

Si noi venim in parc!
Abia astept sa ne vedem!
Alina,sper sa nu devina o manie!
pupici,pupici!

Mergi la inceput