Clubul moldovencelor de peste Prut (50)
Raspunsuri - Pagina 17
oxy spune:
Multi ani puiutului Adrian,sa cresti mare,sanatos,sa ai parte numai de lucruri frumoase si sa fii de ajutor parintilor
LiliaToma spune:
La multi ani cu sanatate lui Adrian! Sa cresti mare si voinic, sa ai grija de fratiorul tau mai mic
si impreuna sa aduceti bucurie si lumina in casa parintilor vostri.
Lilia si Amelia(26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
alinkav spune:
Salutare!
La multi ani Adrian!!!
Scriu cu bebica mea in brate, ca ne-au ajuns si pe noi colicii din pacate![]()
, ieri si azi a plans cate 2 ore in continuu...
Si ca sa fie totul complet, s-a imbolnavit si Alex, azi a venit cu febra, gatul rosu, tuse....
Azi am fost la pediatra, si intr-o luna si 10 zile a luat Olivia 1200g, acum are 4500 g si 53 cm. Atatea kg avea Alex la nastere!
Sunt tare fericita ca ii ajunge laptic de la mine si ca a crescut binisor. Ne-am programat pe 23 la vaccin de 2 luni, si deja mi-e frica...
De joi seara pana duminica am fost plecati acasa la Sasha, sambata am fost in Odessa, mi-am luat perdele si draperii, i-am luat fetei cercelusi, mi-am luat o gramada de cd-uri cu muzica.
Vrem sa facem cumatrie la inceputul lunii noiembrie, sper sa fie liber restaurantul atunci. Sa ma apuc sa caut dj, fotograf si cameraman.
Cam astea sunt noutatile noastre.
Acum am vazut ca multi copilasi sunt bolnaviori...multa sanatate tuturor!!!
Eu am inceput sa iau Materna, ca simt lipse in organism, a inceput sa-mi cada parul, m-am umplut de cosuri pe toata fata...avand in vedere ca alaptez, era de asteptat!
Noapte buna!
Alina,
Alex-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
Balbina spune:
Of, citi copilasi bolnavi, Alinka, imi pare rau de Alex. Sanatate multa! Si Vlad e bolnavior, cu tot tacimul: muci, febra, tuse. Sta si el acasa.
Felicitari penru Olivia ca a crescut asa de bine.
Pacat ca va chinuie colicile, va doresc sa nu va tina mult. Cit despre vitamine, nu vreau sa te descurajez, dar eu am luat Materna in prima sarcina si toata perioada cit am alaptat, si tot n-am scapat de problemele cu parul, pe la o luna jumate de la nastere a inceput sa-mi cada intr-o veselie.
Iti doresc sa ai mai mult noroc ca mine.
Mult spor la pregatirile pentru botez!
------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda
doroti_5 spune:
Salutare la moldovence.
LA MULTI ANI ADRIAN!!SA CRESTI MARE, SANATOS, FERICIT, SI SA ADUCI NUMAI BUCURII LA PARINTI.
Sanatate multa la bolnaviori!!!
Alinca felicitari pentru mica grasunica, bravo ei ca ia in greutate.
Fetelor eu repede si pe fuga, cu lucru ista.
Va doresc o zi frumoasa.
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
alincic spune:
Salut fetelor,acuma vad ca au fost ceva probleme cu DC-ul,da eu tot il bateam la cap pe un tehnician de la Bellsouth,ca nu mi se deschide pagina la saitul meu preferat
,am stat cu el vre-o 45 minute la telefon si am tot resetat nu stiu ce pe acolo ![]()
Alina,Nati,multa sanatate baietilor vostri,si sa va fereasca DD fetitele de raceala.

Acuma am fugit sa gatesc masa pt lucratorul familiei,o zi buna la toti.
Balbina spune:
LA MULTI ANI PENTRU LAURA! SA CRESTI MARE SI SANATOASA, SA AI MULT NOROC, SA-TI DEA DUMNEZEU NUMAI BINE, SI TOT CE-TI DORESTI SA TI SE IMPLINEASCA!
------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda
lia_c spune:
La multi ani, Laura! Sa cresti mare, sanatoasa, norocoasa, plina de voie buna si zimbete! Si sa aduci parintilor doar bucurii!
lia_c si printesa Mirela Brianna (15.11.2006)
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard
alegrutza spune:
In primul rand LA MULTI ANI sarbatoritilor ADRIAN & LAURA, sa aveti o copilarie frumoasa si o viata plina de bucurii!
Multa sanatate bolnaviorilor si bolnavioarelor, sper sa va treaca repede si sa fiti iar plini de viata si pusi pe fapte mari 

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sa o ajutam pe micuta Sonia!
Iata-l pe
Delfinelul OLIVER -25.04.2007
alegrutza spune:
Natalia,, bebelina Vanda e absolut superba!!!
Imi pare rau ca nasterea n-a fost tocmai usoara, poate si aici actioneaza legea compensatiei, bat-o focu'!Important e ca acum sunteti amandoua bine.
Marianca,imi pare rau de sperietura ce ai tras-o cu Alice, ce bine ca totul s-a rezolvat pana la urma!
Alinkav,felicitari pentru mica mancacioasa,s-o tina tot asa,sa creasca mare si frumoasa. Nu mai pui niste pozici cu ea? (Aceiasi rugaminte valabila si pentru Natalia)
Spuneai ca ai fost la Odessa,sa nu-mi spui ca ai luat si comorica cea mica cu voi?!A,si sa scapati de colici cat mai repede
Intreba cineva daca Oliver a fost cumintel la botez. Raportez cu mandrie ca a fost cel mai cumintzel bebelush,bine si cel mai maricel, trebuia sa le arate badica la "maleavshi" cum sa se comporte![]()
![]()
A plans putin doar cand a facut "scuba diving"![]()
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sa o ajutam pe micuta Sonia!
Iata-l pe
Delfinelul OLIVER -25.04.2007