Clubul moldovencelor de peste Prut (50)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Lilia va doresc din tot sufletul sa va insonatositi toti 3 si sa nu mai dea boala pe la voi .Daca mergi la medic sa ne zici ce te sfatuie ca am si eu un nepot care tuseste mult,mereu pe antibiotic si a slabit chiar (de fiecare data cind il duce la medic ii da antibiotic ca tratament ,dar peste putin timp iarasi raceala,tuse ..)

multa sanatate si numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julya spune:

Buna dimineata!
Lilia imi pare rau ca nu ati scapat de raceala, intradevar cel mai bine e sa mai consulti si un alt doctor, poate trebuie sa faceti vreo radiografie...din cate stiu in Ro se prescriu foarte repede antibiotice, chiar daca uneori nu este necesar...
am avut si noi foarte multe episoade de raceli urate,initial tratate cu antibiotic pentru ca radiografiile aratau infectii pulmonare, apoi doar cu aerosoli deoarece radiografiile aratau ca totul e "curat"... ultimul episod a fost chiar inainte de concediu, unde dupa o saptamana de spitalizare a fost dignotizat cu astm, acum suntem sub supravegehre, urmeaza sa mai facem cateva controale pentru a vedea daca dignosticul e definitiv...poate nu e si cazul vostru, cert e ca tre sa mai cereti si alte pareri sa fiti siguri ca e totul in ordine si ca sunt doar niste raceli...
Multa sanatate va doresc si sa ne tii la curent...pupici pentru Amelus sa scape cat mai repejor si sa-si serbeze aniversarea asa cum isi doreste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julya spune:

Natalia pentru papusica mica, ce piciorus poti tu sa ne arati, de-ti vine sa-l papi

Davina, din pacate nu e nici un eco obligatoriu la 32 sapt...am programare lunara si de exemplu ultima vizita am avut-o saptamana trecuta dar nu mi s-a facut nici un eco, doar masurari, zgaltaieli, apasari...probabil ca in epoca de piatra...ma rog sa fie totul bine...
cat despre Adrian, e tot mai zbantuit, i-a priit vacanta la buneii, incepe sa povesteasca tot mai mult, parca nu avea asa curaj acu o luna...doar ca inca il mai tinem acasa sper disperarea lui, fiind doar cu noi nu reuseste sa-si consume toata zbantuiala care o are in el, desi are si zile cand ar sta ore intregi cumincior doar cu masinutele si cartile lui...incercam sa-i facem fatza si sa-l distram in limita puterilor si a timpului disponibil...
voi mai frecventati cursurile de inot? ii place Deannei?

alincic ce mai faceti? voiam sa te intreb ce crema ai folosit tu pentru tortul masinuta de ziua lui Sami?..parca ai specificat in una din postarile tale dar nu mai stiu unde...

Multa sanatate si o duminica frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

Salut la toata lumea!!!!!
Iata venim si noi cu febra si tuse(Evelina),miine dimineata mergem si noi la medic,caci ne va trebui si foaie pt gradi.

Nati,numai sa nu zici,ca la o saptamina dupa ce ai nascut,ai facut si biscuiti"Mazurca"
Cum poveteai tu,ca strigai la a doua nastere,asa eu am strigat la a treia.
Mai multi mi-au spus-o, ca urmatoarele nasteri sunt mai dureroase ca prima.Si perioada de dupa nastere,cind se stringe uterul,a fost ingrozitoare la mine.Imi puneau niste injectii,si dupa asta "urlam"de durere,la fiecare "contractie a uterului".

Julia,crema de la torta am facut-o cu cheese "Filadelfia"+zahar pudra(un pic)+wepped creme+1-2linguri de smintina+ capsune taiate marunt.
Zici ca Adrian e suspect de Astm??? sa stii ca la copii asa mici,cu un tratament bun,se vindeca.Asa am inteles eu din spusele medicilor,la care a fost Mariana,dar cred ca ea mai bine stie sa spuna.
Va dorim multa sanatate voua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Alina, si mie mi se pare ca Vanda seamana cu Vlad cind era bebelus. De piciorus ma mir si eu ce micut e, nu-mi vine sa cred ca si Vlad l-a avut la fel de mic, la ce tapalig are acum.
La al treilea copil nici nu vreau sa ma gindesc, cel putin acum.

Mariana, sa stii ca asa e, am remarcat ca majoritatea copiilor de acum sint mult mai smecheri decit cei de dinainte. Mama imi povestea ca eu si frate-meu niciodata n-am fost asa de bagaciosi peste tot prin casa cum era Vlad. Se mai schimba generatiile, devin mai curioase.

Alincic, cum ziceam, recuperarea dupa nasterea asta a fost extrem de rapida. Ce-i mare lucru sa faci niste biscuiti? Faci aluatul, il intinzi in tava si dupa ce s-a copt, tai patratele. Un fleac!

------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda

Sa faci o femeie fericita e foarte usor... dar si foarte scump.
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxy spune:

Salutare fetelor

off a dat si peste noi raceala,adica toti trei suntem raciti cobza,eu chiar intrec masura..
De aseara am observat ca aveam ceva frisoane,insa dimineata nu mai puteam nici sta in picioare nici respira,nas infundat.Cel putin nu avem febra si sper nici sa nu apara..ne tratam cum zice si Alincic multe ceaiuri cu lamaie si miere si mai putine medicamente..
Nataly ti-am vazut mica comoara,e atre chipesa si dragalasa,ptiu- ptiu.. mi se pare si mie ca seamana cu fratiorul mai mare..dar parca vad si ceva trasaturi comune cu ale mamicai.Spune-mi cum a reactionat Vladut cand a vazut pitica? observi ceva schimbari in comportamentul lui? Ma bucur ca ti-a revenit mai repede de data asta,cu toate ca ai avut o nastere mai grea.
Eu imediat dupa ce am nascut ziceam ca e ultima mea nastere, ca nu mai vreau copii la ce dureri am avut,acum ma gandesc ca asi mai face unul doar cu conditia sa-mi fac epidurala,ca altfel inebunesc
Marianca ti-am vazut si pozele tale cu mica buburuza,tare ma amuza sa ma uit la ea..e eu copil bravo,pt.varsta ei a progresat f.mult ptiu ptiu
Veronica faine locuri ati vizitat,cred ca v-a priit din plin vacanta,desi sunt sigura ca erati mereu cu gandul la fecioras
Lilya insanatosire grabnica tie si familiet tale.Lasa ca,cand o sa se faca bine domnisorica ta,atunci o sa-i faceti ziua,recuperati voi..
Iulia bine ai revenit acasa la tine,iti doresc sa ai in continuare o sarcina usoara si sanatate multa puiutului Adrian

Sa ma laud putin si cu casuta noastra,azi am schimbat tamplaria si am finisat tavanele(am pus tavane false)..oricum mai sunt multe de facut,dar sunt multumita pana una alta
v-am pupat, byeee

Mergi la inceput

Salutare la toti si o saptamina frumoasa!!!!!!

Desi am de lucru prin casa,zic sa intru pe aici si apoi ma apuc de treaba
Am fost cu Evi la medic,si ne-a zis ca are Bronsita,si trebuie neaparat de luat medicamentele"Azitromicin"(cred ca e antibiotic),dar chiar nu stiu cu ce alt ceva s-ar putea inlocui in cazul bronsitelor.Mi-a zis ca e o infectie si se aude rau acolo la bronhi.
Am crezut ca e doar rosu in git si vom putea s-o scoatem doar cu propolius sprei .
Dar asta e....

Oxi,sanatate multa si voua,si desigur cit mai repede sa terminati renovarile.
Nati,ce bine ca ti-ai revenit mai repede de data ata
Reteta de la biscuiti cred ca e la "deserturile tale"??,acus arunc o privire si acolo daca tot zici ca e usor de facut.
Bravo mamica esti

Mergi la inceput

Nati,da in ce tara v-ati mutat voi??vad ca ai un steag nou la profile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Salutare si de la noi.
Chiar vroiam sa intreb si eu Nati daca v-ati mutat cumva ? Ce bravo esti ca ai reusit si biscuiti sa faci .Eu imi amintesc ca tare somnoroasa eram la inceput.
Alincic imi pare rau ca Evi e bolnavioara multa sanatate .
Si voua Oxy va doresc multa sanatate si sa fiti bine.Si cu reparatia s-o terminati mai repede si sa fiti de Craciun la casa voastra iti doresc.
Yulia la innot mergem de martea viitoare si am inscris-o mai mult ca sa-si arunce energia cu un folos .Acasa imi sare pe paturi de parca ar fi spider-man .

Si sa va zic o noutate ,barbata-miu a cumparat o masina ca sa ma invat sa conduc cu ea si dupa ce-mi iau permisul sa fie a mea.Nici prin cap nu mi-a trecut ca o sa am masina inainte de a avea permis

pupici si numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Alincic, Alina, uite un subiect si inca unul in care gasiti raspunsul pt. schimbarea mea de steag. Nu m-am mutat nicarieri, sintem tot in Bucuresti.

Alina, felicitari pentru masina personala! Ai sa vezi ca asa ai sa fii stimulata sa inveti mai repede sa conduci.

Alincic, da, am pus reteta si acolo.

------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda

Sa faci o femeie fericita e foarte usor... dar si foarte scump.
Poze

Mergi la inceput