Sotul si calculatorul...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

De ce nu faci invers? Tu ai ceva sau mai multe care sa-ti faca realmente placere? Stiu si eu? O prietena? Cumparaturi? Plimbari ... nu am de unde sa stiu. Dar trebuie sa fie ceva unde nu exista copil si/sau sot.
Lasa copilul si fa-ti placerea. O data de doua ori de trei ori. Pana te saturi. El se va satura din prima sau din a doua.... sau din a nspea. Nu te certa, nu sari cu gura, nu reprosa. Taci si fa-ti placerile la modul egoist. Daca ti se reproseaza ceva afiseaza o mutra naiva, inocenta si o afirmatie de genul:
Sper ca nu vrei sa-mi strici tihna zilei de azi. Si tot asa. Undeva ceva va crapa. Daca se repara inseamna ca e Ok. Daca nu se repara citeste cu mare atentie ce a scris buli in ultima fraza. Sa nu fi socata dar e o chestiune de demnitate la urma urmei. Parerea mea.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Anul 2006 /Anul 2007 /Serbarea Ioanei/Croatia 2007
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

lavinia, exista girla jocuri "in retea", online, in care joci cu oameni reali care au si ei personajele lor...ai si camera de chat cu ceilalti jucatori...
nu iti pot da acum nume de astfel de jocuri pentru ca pe mine nu ma pasioneaza (majoritatea sint shootere sau strategy iar mie imi plac cele de quest...)dar ma pot interesa la niste prieteni care au "boala" asta. doi dintre ei joaca eve online (cauta pe net gasesti sigur) si stiu ca dupa citeva luni au acum o gasca de amici tot din iasi, cu care stabilesc si ore de intilnit pe computer in joc, si ore de iesit cu familiile tuturor la o bere. deci...se poate si asa.

ma bucur ca esti optimista pentru ca eu nu prea vreau sa sar in sus cu "da, te inseala, cum de nu ti-ai dat seama" si ma intrebam daca cu atitudinea mea nu ti-am "bagat" un "cui" in minte si suflet. eu cred ca o puteti scoate la capat cu asta, fie se "lasa" el fie te apuci si tu (sau macar manifesti ceva interes pentru ce "impusca" el pe-acolo) si gasiti un punct de plecare pentru ca (virgula) comunicarea dintre voi sa reintre pe fagasul normal. de, fiecare cu "pasarelele" lui, si de asta sintem soti/sotii...ca sa ne adaptam !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

Draga mea,
Ia a tu asa cum te invat eu: cand vine domnisorul tau de unde vine pune-i copilul in brate si lasa-l cu el vreo cateva ore singur. Pregateste si mancare si spune-i la ce ora trebuie sa-l 'alimenteze'. Ba mai lasa-i si bilet cand da de mancare la copil sa puna si masina in priza ca tu ai aranjat deja rufele in ea. Daca dupa asa o experienta nu isi revine nu cred ca poti face ceva. Fa asta de vreo cinci ori ca sa te convingi. Daca tipa tu nu tipa si explica-i frumos care este situatia!
Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Pisigri,

ai auzit de voodoo internet cafe.M-am gandit si eu la posibilitatea cu inselatul..dar nu..masina lui e acoolo parcata..
A trecut si prin eve..acum e la ceva warcraft nu stiu cum..

Tuinea,

Stam cu socrii..si abia asteapta sa i-l ia din brate..nu am nici o sansa cu strategia asta..

Marius,

Da, cand nu aveam copilul ma mai bagam si eu sa stau la comp alaturi de el..dar oricum nu m-a prins "flama".Prefer o plimbare in aer liber..
Sa nu crezi ca nu mai ies si eu cu fetele,dar in limita posibilitatilor..fetele la randul lor cu ai lor..ne sincronizam mai greu..
Chiar imi doream sa aud si de la barbati niste opinii..
10x!

"minunea mea"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

marius sfatul tau mi se pare foarte bun. din pacate ei locuiesc cu socrii asa ca nu cred ca pe el l-ar influenta prea tare un astfel de comportament.

lavinia, primul sfat pe care ti l pot da este sa nu faci din plecat/intors o obisnuinta. pt ca nu il va sensibiliza in nici un fel. mai mult, poate sa devina complet imun la chestia asta. ziceai ca ai mai plecat o data si nu a dat nici macar un telefon. te intreb: de ce te-ai intors? daca sti ca ,intr-adevar, merita, atunci incearca sa stai de vorba cu el. si sa vezi daca persoana de care te-ai indragostit mai exista.

iti propun asa: ii spui, azi, sa zicem, ca vreti sa stati de vorba. nu azi, ca are nu stiu ce treaba, nu maine, ca nu poti tu..stabiliti o zi. uite, joi seara, la 10, dupa ce adoarme mihaita, stabiliti juma de ora doar voi doi. in bucatarie. singuri. si ii spui frumos. in primul rand cate lucruri pierde: despre mihaitza. care face asta, asta, asta, sunt lucruri extraordinare, e minunat sa-l vezi cum creste. sunt lucruri pe care tinzi sa le iei ..'for granted' dar nu sunt. cati isi doresc un copil si nu il pot avea. ce noroc sa poti petrece timp cu el..e pacat sa nu vada si el lucrurile astea...e cel mai minunat copil ever si e al lui. al vostru. bucatica din fiecare.

apoi ia totul prin comparatie. uite, tu(el), dupa o zi stresanta -ca te cred, ai si tu zile grele (flori..)- simti nevoia sa stai juma de h la calc. si eu as vrea, cateodata, nu zilnic, sa am 10 min pt mine. si sa styiu ca mihaita e cu tine. ca il inveti sa traga cu pusca. sa stiu ca nici tu nu pierzi momente importante din viata lui. parintii tai sunt minunati (flori...), sunt alaturi de noi, ne ajuta..dar nu e pacat sa nu fim toti 3, doar noi 3, impreuna? macar jumatate de ora pe zi. sa ne jucam toti 3. sambata as vrea sa facem 3 ore impreuna. nu e mult...daor 3 ore in care sa ne pupacim toti 3...

nu stiu, asta mi0a venit acum in cap..mai sap..

Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michidutza spune:

Da stiu ce inseamna si pentru mine e foarte dureros,in primul rand pentru ca nu inteleg cum poate sa stea ore integi in fata calculatorului fara sa se plictiseasca,cum poate sa faca zi de zi treaba asta fara sa-si doreasca si altceva de la viata.Si noi avem un baietel de 4ani si jumatate care duce lipsa tatalui si nu pt.ca acesta nu ar fi acasa ci pentru ca e ca un musafir,vine de la servici se aseaza la calculator,mananca apoi iarasi la calculator,sambata duminica cand e acasa pt. ca lucreaza in schimburi iar la calculator.Daca vreau sa mergem la un film sau la un suc merge dar aceiasi chestie cum intra in casa direct calc.Am incercat toate metodele,sa plang,sa tip,sa-l iau cu binisorul insa nimic nu merge mi-am dat seama ca e un drog,se joaca cam din august anul trecut wolkraft(nu stiu daca am scris corect)o tampenie de joc cred ca ala care l-a inventat nu are viata prea buna la cate inj.si-a luat de la mine.Mi-as dori sa stam si noi impreuna la tv. sa vb. despre ce-am facut peste zi pur si simplu sa simt ca am pe cineva langa mine,aproape tot fac singura,cumparaturi,iesit afara cu copilul,treburile casnice.Asta e, sper sa-i treaca cat mai repede sa avem si noi o viata normala ca zici ca am 2 copii nu unul.Apropo voi ce faceti seara stati impreuna macar o jumatate de ora ca al meu zice ca sunt eu absurda ca el nu se uita la ce emisiuni ma uit eu ca nu are ce sa faca si de aia se joaca,dar deja e o obsesie pt. el jocul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns espiritu spune:

fetele voi nu ati auzit de format c:?asa ca din gresala va scapa mana pe taste....

espiritu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

acasa merge, dar la internet cafe?
eu zic ca trebuie dat un restart la procesorul personal al domnului si facuta o reconfigurare. daca vrea. daca nu ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns espiritu spune:

quote:

mda,asta mi-a scapat....
quote:
eu zic ca trebuie dat un restart la procesorul personal al domnului si facuta o reconfigurare. daca vrea. daca nu ...

daca nu....ii arzi o tigaie la procesor!poate e virusat....

espiritu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

quote:
Originally posted by espiritu

quote:

mda,asta mi-a scapat....
quote:

daca nu....ii arzi o tigaie la procesor!poate e virusat....

espiritu

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput