Gravidutze si mamici de Cluj - 15
Raspunsuri - Pagina 16
OanaAlina spune:
mamicutelor voi nu mai veniti cu vesti noi despre bebelusii vosrtii???
OanaAlina
bebele nostru scump si drag
soanso spune:
uraaaaaaaaa oana ti-a iesit ,acuma poti sa-ti faci cont si pe webshots si sa pui pozici .
SOSO (20 dec 2005)
OanaAlina spune:
soanso, multumesc de incurajari si sfaturi!cred ca imi tot scapa cate un spatiu pe acolo si de aia nu imi iesea!
OanaAlina
Raluca spune:
Am vb. cu Lavinia, avut probleme cu Miruna, o eruptie cutanata, au fost la dr., acum e bine....Sanatate bb Miruna!
Oana, da vineri merg la monitorizare da' cred ca echo, daca-mi face, va fi 2d...ca o cunosc, nu se baga la 3d
Raluca , mami de Ilinca si...
http://bd.lilypie.com/nrPOp3.png
OanaAlina spune:
Lavinia, sanatate multa la bebe Miruna!
Raluca, cam la cat timp dupa ce iti face eco 2 D vrei sa mergi la eco 3 D????
OanaAlina
ALEX29 spune:
BEX foarte bine ca te duci la medic sa vezi care i treaba cu durerea aia de cap ,am eu niste adivil -pastile gel sunt super ,in max 5 min iti trece orice durere ,dar din pacate nu pot fi luate pe perioada sarcinii
O.ALINA intalnirea are loc maine la ora 18 la SINAIA ,TE ASTEPTAM
http://community.webshots.com/user/ALEX290178/profile
Victo spune:
de data asta cred ca ma bag la o pizza..
numa sa nu ma paleasca arsurile maine...ca vad ca m-a ferit un pic si pe mine Doamne Doamne si de vreo saptamana nu m-au necajit asa tare.dar stiti cum e..minunile tin 3 zile..:):)
hai ca nu mai am mult.
dupa ce nasc, scap de ele, nu?????????????????????
33+ piticul Stefanut
AMR 7 SAPT
CristinaGoji spune:
Da, Victo, scapi de arsuri! Asa asteptam si eu sa traiesc acele clipe cand voi fi scapata de arsuri. M-au chinuit toata sarcina trecuta. Si de dureri de spate, care insa nu m-au lasat, si acum ma doare spatele inca mai tare...
Mami 10+ si Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major
barza
pufulet74 spune:
Salutam burticile !
Fetelor, cum e la Stanca, cum sunt saloanele, te lasa cu bebe in camera imediat ce nasti daca nasti natural?
Se poate rezolva sa fii intr-un salon mai mic ...?
------------------------
Flory 32+ Joshua Raphael
AMR 8 saptamini !!
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
antoni spune:
fetelor, va pupic, tati se plimba cu piti ca sa mai pot scrie si eu cateva randuri. ca tare agitate am fost azi si nu am lasat-o pe mami nici sa sufle.
stiu ca am promis poze si incerc cat mai repede
Meli