Mamici si bebici din Pitesti 4
Raspunsuri - Pagina 5
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
ralu80 spune:
La multi ani puiuti Rares si Alexia, sa fiti sanatosi si sa ascultati de parinti...(mamici, ne iertati de intarziere).
Raluca si Riana(2 iulie 2006)
tanima_i2002 spune:
Buna fetele. Multumim de urari. Nu imi vine sa cred ca am baiat mare de acum. Parca mai ieri scriam la burticute si acum uite ca una cate una serbam majoratul piticilor. si multi pupici din partea noastra ptr Alexia care speram ca a chefuit toata ziua duminica.
Petrecerea nostra a fost una pe jumatate reusita, cu cateva ghinioane: am pierdut o parte din poze si filmulete ptr ca am lasat pe nasicul meu cel mic sa le descarce si cred ca le-a salvat sub acelasi nume si le-a suprapus, asa ca poze cam putine, am facut 3 torturi si numai 1 cat de cat reusit, unul din start nu mi-a placut cum a iesit ca nu s-a insiropat prea bine si diplomatul a avut un accident cand sa il taiem: s-a muiat instantaneu. In rest sper eu ca a fost bine si ca toata lumea s-a simtit bine, eu si Rares ne-am simtit super. Am avut parte si de o surpriza: a venit si mama mea pe care o asteptam abia saptamana viitoare.
Poze inca nu am reusit sa pun si nici nu prea am ce, dar o sa incerc sa incarc vreo 2 filmulete. Faza tare a fost si cu aprinsul lumanarilor: intai ca eu am zis ca filmez si de fapt nu filmam si apoi o lumanare in forma de floare care trebuia sa se desfaca si sa cante nu a facut nici una din astea, ba mai mult era cat pe aici sa ia foc. Asta este, gata, a trecut, poate la anul va fi mai frumos si ne vom distra mai bine, cert este ca la anul voi face si eu tort dar voi da si comanda de unul ca sa ma asigur ca nu vom avea vreun accident ca duminica.
Revin cand voi reusi sa pun pozici.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 7-8 luni Litoral 2007
ainia spune:
La multi ani, Rares si Alexia! Sa fiti sanatosi , sa cresteti frumos si sa le umpleti sufletele cu bucurii parintilor vostri!!!!
Tanima, nu fii suparata,toate aceste accidente le vei povesti peste timp ca istorioare amuzante ce au marcat acest eveniment! cu siguranta nu vei uita prima anivrsare a piticului! Pana la urma ce meniu ai facut?
Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata
lavyada spune:
Salutare mamicilor si tuturor bebeilor. Sper ca va mai aduceti aminte de noi, caci noi, desi am lipsit cam multisor nu v-am uitat. Asteptam cu nerabdare sa implinim si noi un anisor. Nu mergem inca singuri in picioare, desi vointa avem, cu echilibrul nu prea ne impacam. Spunem mama, tata, papa, baba,bebe...Suntem cam rasfatate si vrem numai sa ne jucam, si de aceea am cam lipsit de pe aici. Acum ca vine vremea rece o sa ne facem mai mult timp si o sa aparem mai des. Va pupam dulce, incerc sa citesc si eu din urma.
alexuta2005 spune:
Multumim pentru urari!Si mai ales ca nu ne-ati uitat, desi eu intru cam rar pe aici.
De luni am inceput si seriviciul sunt un pic data peste cap cu programul, dar promit ca dupa ce-mi revin o sa scriu mai des.
Am petrecut 3 zile adica in familie cu rudele, la Mc Donald's cu prietenii Alexiei si la gradi cu colegii.
Va pun si cateva pozed sa va delectati in timp ce eu o sa lipsesc dar promit ca revin si cu amanunte despre noi.
http://www.flickr.com/photos/10022662@N07/
tanima_i2002 spune:
Waw, Alexuta ce petrecere pe cinste si ce de copii frumosi!!! La anul o sa iau mei multe lectii si poate o sa iasa si la noi mai bine. Tinand insa cont ca am fost singura eu zic ca a iesit si asa bine, dar era loc de mai bine. Desi am avut-o pe mama eu am fost si cu pregatiri si cu Rares ptr ca bebelul nici nu vroia sa se uite la mama ca nu o cunostea, in plus mama a mai fost ocupata si cu de-ale ei. Dar la anul vom face o petrecere adevarata. Alexia este o scumpa si cred ca este si tare dragalasa. Cu serviciul ce sa mai, acomodare cat mai rapida. Mie mi-e deja groaza de acum cand ma gandesc ca mai este un an si incep serviciul ptr ca deja am aproape 2 ani de cand stau acasa si va fi greu sa imi intru in ritm. La ce gradinita este Alexia, ptr ca si noi am inceput sapaturile ptr cautarea cresei ideale ptr la anul, asa ca ne informam din timp. Eu caut oricum ceva sa fie in drumul meu spre servici.
Fetelor poze inca nu am reusit nici sa incarc, dar pana in week-end sper sa reusesc.
Lavyada, stim cum este cu timpul si cat chef de joaca au piticii. Dar mai tragem si noi chiulul de pe langa ei cand dorm...
Lavinia pana la urma am facut dupa cum spuneam 3 torturi: de mere (cu pandispan usor ptr pitici), de crema de zahar ars si diplomat. Aperitiv am pus icre pe paine prajita, ardei umplut cu branza, mezel (sunca din piept de pui, muschi file si cascaval) cu rosii si castraveti si masline (am facut 2 platouri ptr pitici taiate cu forme de inimioare, trifoi,floricele ... care au avut mare succes atat la cei mai mici cat si la cei mai maricuti, s-au mancat instantaneu de se mirau mamicile ce pofta de mancare au prichindeii), oua umplute si am pus cand s-au terminat crema din aia de pateu in castronele, ficatei de pui pane care iar au avut mare succes si imi pare rau ca am facut putini si ptr nasi am facut si friptura de pui cu legume la cuptor (cartofi, broccoli, conopida). Am mai avut fursecuri si niste bilute facute de mine din biscuiti cu reteta de la rulada de biscuiti date prin nuca de cocos care iar au avut mare succes.
Cam asta a fost meniul, cred ca nu am scapat nimic si va multumesc inca o data ptr ajutor.
Am mai avut sucuri, compot care am uitat sa scot (doar un borcan am avut desfacut si ala s-a baut repede si sampanie care iiar am uitat-o asa ac va astept la un pahar de sampanie, ca si asa de duminica noi tot avem invitati, se mai anunta in fiecare zi cate cineva.
Azi am fost in plimbari sa ne cautam niste chetute de iarna-toamna dar avem piciorul grasan si este cam greu, nu am gasit nimic din piele, nici prea scumpe si sa fie si mai fixe. Avem vreo 2 perechi, adica niste ghetute de piele dar necaptusite, niste bascheti captusiti dar sunt 20 si noi inca purtam 18 si sunt destul de incomozi asa mari. Mai avem de colindat pe Banatului si acolo sper sa gasim mai multe.
Hai ca v-am povestit o groaza, va mai astept si pe voi pe aici ca prea trageti chiulul.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 7-8 luni Litoral 2007
ainia spune:
Am vazut pozele Alexiei si am salivat citind meniul Tanimei.....Ce cresc copiii astia......
Eu am inceput facultatea(fac o continuare de studii) si timpul meu a devenit pretios.... Dar o sa-mi fac timp sa va citesc...Numai sa scrieti........Va pupam!
Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lorellay/lorellay.jpg)
lorellay spune:
Buna fetelor...vrem si noi...
Eu ma numesc Sorana...si flacaul Codrin care are acum 2 ani si 8 luni...
Cand eram insarcinata eram activa pe forum...intre timp ne-am mutat...acum am revenit....vrem si noi in lista...
A...si avem o problema...cum sa facem sa doarma singur?Ca e mare problema....
Lorellay si Scumpy Codrin
Where there's a will there's a way!
http://community.webshots.com/user/lorellay15
ank999 spune:
Sorana vrem si noi mai multe detalii. Cand e nascut exact Codrin?
Cat despre dormitul singur...si eu am probleme la capitolul asta. Deocamdata ma ajut de veioza carusel si jucarii. O mangai pe spate pana adoarme.
alexuta adaptare usoara la serviciu si mult succes. Am vazut pozele Alexiei! E frumoasa foc! Cum e cu gradinita? S-a adaptat usor? Unde? Cat?
Tamina ce harnicuta ai fost! Dc gasesti ghetute mai ieftinute si bune pe Exercitiu sa-mi spui si mie1
Lavinia stiu cum e cu facultatea. Si eu o fac pe a 2-a, dar incep sapt viitoare. Succes!
Lavyada sa mai treci pe aici. Si eu duc lupte fabuloase cu printesa mea pt 10 minute libere. Va pupam!
Ralu, Dariana, Maya, Mirela, Carla, Vali voi ce mai faceti? Pe unde umblati?Anca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157600504728447/" target="_blank">1,www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157600505513988/" target="_blank"> 2,www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157600505515030/" target="_blank">botez,www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157600504731133/" target="_blank">3-6