Mamici si bebici din Pitesti 4

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

tanima,ziceai ceva de un cadou....13 ani... grea decizie; eu as zice o carte buna, o enciclopedie,dar nepotica mea(care are 13 ani)daca ar primi asa ceva mi ar da cu ea in cap; ea a primit de curand un mp3 player si a fost tare incantata. acum depinde si de copil. de ce nu intrebi mamica....aaa mi a venit o idee.... un curs pt calculator sa invete o limba straina care stii ca i trebuie....(zic si eu!)
sau intreaba mamica.

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Pupam pe toata lumea!
Ce mai faceti?
Eu de citit am mai citit, da de scris...am o terorista in toata regula: dc o las 2 minute fara sa ma joc cu ea i se impreuneaza lacrimile cu mucisorii in barba, asa ca casa mea e o cocina, de mancat ce si cand apuc...asta este. Cat despre dormit, ma rog de ea cel putin cate o ora, iar masa e o chestie cu strambaturi cantece , jucarii, tras de par (doar pt cateva lingurite).

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157600504728447/" target="_blank">1,www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157600505513988/" target="_blank"> 2,www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157600505515030/" target="_blank">botez,www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157600504731133/" target="_blank">3-6

Mergi la inceput

Cristina si Anca bine ati venit! sa va traiasca puiutii si sa fie sanatosi!

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157600504728447/" target="_blank">1,www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157600505513988/" target="_blank"> 2,www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157600505515030/" target="_blank">botez,www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157600504731133/" target="_blank">3-6

Mergi la inceput

A...si pentru maine:Alexandra Maria! Sa fi sanatoasa, cuminte, frumoasa si desteapta! Carla sa fi o mamica fericita, sa te bucuri de printesa si sa aveti parte numai de impliniri si fericire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaMT spune:

va rog sa imi recomandati si mie un dr homeopat bun in Pitesti, la care ati fost si ati avut succes in tratarea afectiunii. As vrea sa merg cu fetita mea de 1 an si 2 luni.

ANCA, mami de LUCIANA MARIA (18.09.2006)
poze
varsta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Anca te asteptam mai des pe aici. Ai disparut de tot de pe aici si de la bucurii, nu mai stim nimic de voi.
Legat de hemeopat, eu il stiu pe Cadar, sora mea a fost cu baiatul dar desi i-a dat un pomelnic de vitamine pe care in farmacie si alte granule nu a avut prea mare succes la imunitatea scazuta a nepotului meu, a fost in schimb la un dr care citeste in retina sau ceva de genul asta care de asemenea i-a dat un pomelnic, la fel in farmacie erau la jumatate de pret, dar printre cele date unele au avut ceva efect, dupa 3 luni deja nu mai racea la fiecare 2 saptamani, a facut cateva raceli lunare dar mult mai simple. Daca vrei ma interesez ce si cum cu el.
Pupici Lucianei si mai treci pe la noi.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 7-8 luni Litoral 2007 nov 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaMT spune:

tanima_i2002 nu am mai fost pe la bucurii, (chiar dc nu postam acolo tot va citeam), ca am avut tot felul de probleme de sanatate cu fetitza. Am avut asa: giardia(tratata cu zentel), stafilococ auriu (tratat cu sumetrolim), infectie urinara cu e-coli (tratata cu zinnat). Toate astea aveau ca simptome lipsa poftei de mancare, acuta, diaree cronica, adica vreo 4-5-6 scaune moi pe zi timp de cateva luni bune. Si acum dupa 2 sapt de scaune in regula, iar am luat-o de la cap cu scaunele moi, aaaa, si am uitat sa mentionez o urticarie sau ce o fii de trei sapt(are pete rosii pe picioare si maini, ceafa, am fost la 2 dr dermatologi si nu i-a trecut) . Eu tot suspectez ca din cauza giardiei avem toate astea si de aia vroiam un medic homeopat sa ma scape de giardia asta...

azi m-am hotarat sa ma duc cu ea la BUcuresti ca nu mai suport diareea asta a ei, vreau sa faca si ea o data pt totdeauna kk cum tr. Asa ca medicul ei pediatru ne-a recomandat SP GR. Alexandrescu, si marti o sa mergem pt investigatii acolo.

cam atat despre Luciana bolnaviara aproape mereu..
pupici fetelor de la bucurii si multa sanatate !!!

ANCA, mami de LUCIANA MARIA (18.09.2006)
poze
varsta noastra

Mergi la inceput

Anca ii doresc multa sanatate Lucianei si sa scapati de toate problemele. Cat despre medic, imi pare rau dar nu te pot ajuta!
Carla cum ati sarbatorit? Ce mai faceti?
Mirela cum merge sarcina? E fetita? La ce dr. te duci? vera mai are putin pana naste si merge la Branescu. A fost foarte atent si dragut cu ea, mai ales ca pana in luna a 5-a a avut iminenta de avort. cand ma gandesc ce ai patit tu cu el imi amintesc de mine si de Herghelegiu!
Cat despre Rares si papa, important e ca mananca ceva fara sa te inchini la el. A mea fara sa-i distrag atentia...nimic! Pediatrul meu zice ca au si perioade din astea, mai ales la dintisori si maselute. Imi povestea despre nepoata lui care are 5 ani si de la 4 16 Kg ca nu mananca decat pe toane si doar cate un aliment pe saptamana. M-am ingrozit! Sa fiti sanatosi toti 4!
Fetelor pe unde mai umblati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

buna fetelor! ce mai faceti?
noi am avut un weekend critic... rares a fost racit cobza, dar nu o simpla raceala, ci o viroza tare nasoala. am fost la un pas de a ma interna cu el in spital. singurul lucru care m-a retinut sa fac asta a fost faptul ca toti mi-au zis ca in weekend nu gasesti de garda nici un medic bun, plus ca spitalul de pediatrie colcaie de gandaci si microbi. desi sotul nu vrea sa recunoasca, pt ca am mai avut cateva discutii pe tema asta, rares a racit la soacra-mea care il tot plimba cand pe afara cand prin casa (sta la curte si se mai ducea cu el in brate ba la pui, ba sa bage lemne pe foc dar fara sa ii dea geaca pe el si inca o pereche de pantaloni, ci asa imbracat cum sta in casa iese cu el afara), iar iesirile astea cand la frig cand la cald nu sunt bune pt copii atat de micuti si de sensibili. si uite asa a racit copilul de mai avea un pic si murea si credeti-ma ca nu exagerez cu nimic.
la inceput, de joi seara si apoi vineri, au aparut mucii, dupa care febra si apoi o tuse urata insotita de o haraiala de ziceai ca se sufoca, ca nu poate sa respire. stiti cum trag oamenii aer in piept inainte sa moara?(stiu, nu e o comparatie prea placuta) ei bine, asa respira rares al meu. fie ca era treaz sau ca zacea avea acceasi respiratie sacadata de ziceai ca acum da "coltul". ziua de sambata a fost un calvar. a zacut toata ziua, el care doarme doar 2 ore pe zi, se scula din 10in 10min si plangea, se infunda, nu mai respira si tot stomacul ii trepida de ziceai ca vomita, dar nu voma ci scotea un fel de aer, ca atunci cand bei acidulat si iti vine inapoi. l-am plimbat numai in brate si el plangea continuu, de fapt maraia ca un catel pt ca nu mai avea putere sa mai planga. era ca o leguma. dr a zis ca nu are nimic la plamani, ci ca de la muci face asa si tuse. oricum imi daduse si un antibiotic, printre alte medicamente, ca sa il am in casa pt orice eventualitate, si daca am vazut ca starea lui se inrautateste i-am dat antibioticul fara sa ii mai dau vre-un tel sa o anunt. acm suntem mai bine. mai avem ceva mucisori si un pic de tuse, dar am scapat de respiratia aceea sacadata. fata de zilele trecute cand nu a mancat mai nimic, nici macar lapte, astazi am vazut ca i-a revenit pofta de mancare cat de cat, deci suntem pe drumul cel bun.

Mirela + Rares (19 aug 2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

quote:
Originally posted by ank999
Mirela cum merge sarcina? E fetita? La ce dr. te duci? vera mai are putin pana naste si merge la Branescu. A fost foarte atent si dragut cu ea, mai ales ca pana in luna a 5-a a avut iminenta de avort. cand ma gandesc ce ai patit tu cu el imi amintesc de mine si de Herghelegiu!

anca deocamdata nu m-am dus la nici un medic. as inclina tot pt polizu ca e aproape de iulia, care are ap la gara nord,deci la 5 min de polizu, si tot dr tataru cu care am nascut ca am fost multumita de ea, desi as avea o nelamurire in privinta ei. faptul ca eu am fost cusuta si pe interior si pe exterior cu fire care se trag. mi-a tras la 1 saptamana de la nastere firele de pe exterior si la 6 saptamani cele interioare. din povestirile alor fete am inteles ca e destul de ciudat ca mi-a pus pe interior fire care se trag si nu a pus din cele care se resorb. nu am intrebat-o niciodata de ce a folosit din acelea si nu din celelalte. si nici nu mi-a zis ca as fi avut vre-o ruptura nasoala sau mai stiu eu ce. ba din contra, de cate ori ma controla preciza ca am o cusatura f frumoasa si ca se vindeca f bine. totusi ceva mi se pare ciudat si asta ma face sa ma mai gandesc daca sa ma duc la ea sau nu.
de branescu nu se pune problema, nici nu mai vreau sa aud de el, la cate milioane i-am carat si cum s-a purtat el cu mine. si sincer nu l-as recomanda nimanui!!!!! stiu ca tu ai fost f multumita de el si inteleg ca si sora ta la fel. se pare ca ghinionul meu, daca pot spune asa, a fost ca nu am avut probleme majore cu care sa il deranjez ca sa ma tina minte ca sunt pacienta lui!!!!
as incerca si la alt spital pt ca nu prea mi-au placut conditiile din polizu, mai ales asistentele alea care se poarta mizerabil chiar si dupa ce le umpli buzunarele. am inteles ca la municipal si universitar nu se compara personalul cu cel din polizu. si de unirea am auzit tot la fel cuvinte de lauda. acum va trebui sa gasesc si dr la spitalele respective ca nu am pe nimeni care sa ma introduca deocamdata. oricum un lucru e sigur, faptul ca vreau sa nasc tot la bucuresti si vreau sa fca si prelevare de celule stem. asa ca va trebui sa ma hotarasc in privinta spitalului si a dr, dar probabil ca dupa sarbatori voi lua mai in serios treaba aceasta. abia am 11 saptamani, mai am timp sa mai caut informatii si relatii pana atunci, nu? si poate imi trece si starea asta de rau pana atunci, ca simt ca nu mai pot....

Mirela + Rares (19 aug 2006)
poze

Mergi la inceput