Mamici si bebici din Pitesti 4
Raspunsuri - Pagina 11
Cok spune:
Buna fetelor!
Eu sunt noua printe voi si am citit din urma si acum mi se incurca toate in cap .... sper sa va invat repede caci acum nu mai stiu cine este mama cui, cati ani are..samd......
Ana a mea are 3 luni si 3 saptamani si momentan e cam mucioasa ( nu mai reusim sa scapam de niste mucisori)...
Mi-a parut bine cand am vazut acest subiect si sper sa reusesc sa intru cat mai des ( fata mea nu pre este cumintica )
Ce faceti npe frigul acesta? mai scoateti bebeii afara? Voi nu innebuniti in casa all day long? (pe mine ma apuca niste nervi cateodata....)
( mama Anei 15.07.2007)
o sa va pun si poze ...
tanima_i2002 spune:
Anca bine ai venit, mai ales bine ai venit printre mamici cu bebei neastamparati.
Ptr mucisori la noi totdeauna a functionat colargolul, sunt picaturi negre, sunt cam pacatoase ca pateaza dar trec repede mucisorii si nu sunt nici scumpe.
te mai asteptam pe aici, poate mai animi tu atmosfera.
Fetelooooor, eu o iau razna cu somnul asta al lui Rares. Azi pe seara nu a mai vrut sa se culce, e super marait, asa ca o sa il bag in pat mai devreme ca nu ma mai inteleg cu el. Am o stare de as tranti si as tzipa de numai, numai....
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 7-8 luni Litoral 2007
tanima_i2002 spune:
Fetelor ati fugit toate?
Mirela voi cum mai stati cu agitatia?
poze diverse
ckristina spune:
bine ai venit anca.fetitza mea e mai mare cu putin decat a ta.
ca si tanima_i, tot colargol am folosit pt mucisori;se prepara in farmacie.
tanima_i tu stii cat are termen colargolul?
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
tanima_i2002 spune:
Neataaaaaaa!
Hai fetelor ca va fac si o cafea daca vreti, poate va treziti mai bine ca se doarme la greu aici , vaz eu!!
Ckristina nu stiu cate se poate pastra, dar cred ca stea preparate in farmacii nu au termen prea mare, eu in general dupa 2-3 luni le mai arunc. De cele mai multe ori le mai dau la mamici pe afara care au probleme cu bebeii, le spun sa nu mai cumpere ca am eu, tocmai din cauza ca eu oricum le arunc. Bineinteles ca se cam intampla ca dupa ce le dau sa am nevoie , dar asta este.
Hai fetele, va astept sa mai spuneti ce mai faceti.
Fetelor, cand faceti brad sa venim si noi la voi ca anul asta nu facem ca o sa fim plecati toata perioada de sarbatori, mai bine de o luna si tati nu vrea sa mai facem si brad, desi cred ca pana la urma nu o sa il ascut si o sa ii fac bradul piticului, numai ca trebuie sa mai cumpar beteli si globulete ca anul trecut am investit f mult, dar nu destul, asa este cand o iei de la zero!!!
Si cadouri ce mai cumparati???
Fetele cu copii mai mari, ce cadou as putea eu sa ii cumpar nepotului meu care are 13 ani? Sunt total depasita!!! Ptr cei mai pitici mai am idei, dar el este mare si nu mai merge cu jucarii...
poze diverse
mirela0521 spune:
buna fetelor!
bun venit pe forum noilor fete cok si ckristina, va asteptam cu poze si cu experientele voastre sa ni le impartasiti.
raluca sincera sa fiu mi-am dori f mult 2 copii si mai ales sa fie de varste apropiate, asa ca nu am stat prea mult sa ma gandesc la cat de rau mi-a fost cu rares in sarcina. ei bine, vreau sa iti spun ca acum mi-e muuuuuuult mai rau pt ca daca inainte eram de capul meu si puteam sa lenevesc in pat si sa zac, acum nu mai pot pt ca rares nu ma iarta nici o clipa si ma calareste pe burta de cate ori vrea el sau ma plimba de mana in toata casa sau ma puna sa ma joc cu el cu jucariile. iar mi-e mi-e rau de nu am cuvinte sa va povestesc!!!!!!!!!!! ma duc la baie si scuip din 2 in 2 min, uneori si mai des, pt ca nu mai sunt in stare sa inghit salivatia asta excesiva, simt ca vomit de la ea, de mancat mananc dar imi cade greu tot ce as manca si imi da o stare aiurea, iar daca nu mananc mai rau este....
Mirela + Rares (19 aug 2006)
poze
mirela0521 spune:
buna din nou! pana la urma rares nu vrea si pace sa coopereze sa adoarma seara fara urlete si fara sa fie plimbat in brate si fara sa se mai fataie prin pat 20-30min. ziua nu am probleme, ii pun bibe in brate si adoarme, in schimb seara nu se mai aplica aceeasi regula si nu inteleg de ce!?! ca sa nu va mai povestesc ca am fost in weekend la buc la sora-mea si pt ca nu era obisnuit cu camera de acolo a trebuit sa il plimb in brate pana adormea de fiecare data, si numai eu, pt ca tati nu avea rabdare si dupa nici 10 min ceda nervos si mi-l punea mie in brate ca pe placinta!!!! de mancat tot nu mancam desi grasut suntem. chiar nu inteleg cu ce se hraneste copilul asta. astazi am incercat piure de fructe(mar si para) cu cereale si nici nu a vrut sa puna limba, iuart nu a vrut, carne nu, asa ca a mancat niste chec si suc de porto, iar seara putina ciorba de pui, cateva linguri, si 2-3 guri de para.
poze
tanima_i2002 spune:
Mirela mult curaj ai mai avut!!! Hai ca treci tu si peste asta, ai facut tu atatea pana acum! Are si el o oana acum cu somnicul ca Rary a fost tot timpul cumintel si nu cred ca se va schimba el taman acum. Cu mancarea e mai rau, al meu vad ca s-a schimbat din rau in bine la cap asta. Incearca sa ii mai faci paste cu branzica sau cu lapte, orez cu lapte, mamaliguta cu smantana, poate ii place ceva pana la urma. Rares adora supita cu painica iar piureul il papa gol si facut numai la blender, rar il accepta pasat cu furculita. In schimb mananca cate un iaurt in fiecare seara din cel de lactag, multe fructe: mar, banana, kiwi, struguri, prune.
De ce cresc se pare ca tot mai greu este cu ei in deplasari. Eu deja ma gandesccu groaza ca peste o luna plecam 5 saptamani in Spania si vom sta si la niste prieteni si la surorile mele si plimbatul asta din casa in casa mi-e ca o sa il termine.
poze diverse
Botez Rares 7-8 luni Litoral 2007 nov 2007
tanima_i2002 spune:
Maya, iaca ce citeste baiatul meu: citesc
Aseara Ana la prins Pe Rares cu alta gagica, rusinicaaaaaaa din partea lui. Va asteptam sa veniti pe la noi sa se mai joace si prichindeii astia impreuna, poate ne faceti o vizita.
poze diverse
Botez Rares 7-8 luni Litoral 2007 nov 2007
mirela0521 spune:
tanima am vazut filmuletul si pozele. tare dragut rares al tau, chipes chiar as putea spune si cred ca face furori in cartier, si dolofananel ca si al meu am observat. la nasuc ce a patit?
la capitolul alimentatie nu stiu ce a zic ca am incercat de toate, tot ce se putea. am incercat si cu macaroane cu branza la cuptor(mai sarate sau mai dulci, mai crocante sau cu mai mult lapte sa fie mai moi), am incercat si mamaliguta cu smantana, cu branzica si cu ou, si gris cu lapte, dar fara succes la toate. mai mult de 2-3 varfuri de lingurita nu ia, dupa care inclesteaza gura de zici ca e lipita si superglue. iaurt manaca din joi in pasti, ba simplu ba cu fructe, dar mai mult pacalit decat de placere. fructe sa nu le vada, musca 1-2 guri si gata, iar de fructe pasate sau date pe razatoare, simple sau amestecate cu cereale sau iaurt nici nu poate fi vorba pt ca nici nu vrea sa se atinga de lingurita sa guste sa vada macar ce este in ea. de fapt el nu mai mananca pasat de pe la 11 luni. nu a mai vrut baiatu pasat si pace, asa ca in momentul de fata singurele lucruri pe care le mananca/bea cu placere sunt laptele lactag si fresh de portocale (dar mai mult de 100mil nu ii dau ca face moale de la el). dar un copil la 1 an si 3 luni nu se poate hrani munai cu lapte si suc de portocale, nu?
poze