Imi cade f. rau parul!!!!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Matilda si eu folosesc acum samponul de la Klorane si nu are niciun efect, dimpotriva park imi cade si mai rau...

N.Petros

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anderra spune:

Eu am folosit Klorane cu chinina, nu a avut efect, la mine a functionat Vichy energizant impotriva caderii parului. E f bun, desi nu imi mai cade in cantitati industriale il folosesc in continuare, de vreo 6-7 luni ...
E putin mai scump, in jur de 40 ron da' face banii plus ca e dens si tine mult.

Mergi la inceput

Am mai auzit de samponul de la Vichy ca e bun, o sa mi-l i-au si eu, chiar daca e scump decat sa chelesc...
Week-end placut!

N.Petros

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

Am inceput sa folosesc Lotiune Forte contra caderii parului de la Elmiplant. Mi-a dat-o cineva care a folosit-o 2 saptamani, zi de zi si i s-a oprit caderea parului. Acum nu mai cred in minuni dar o incerc si pe asta. Iau si Vit. A si Vit. E comprimate moi si Revalid capsule. Mai auzisem si de Ducray Anastim ca ar fi bun dar e la 120lei si nu-mi vine sa dau aiurea; daca nu mi se potriveste... Orice tratament ati face local, luati si vitamine pe gura ca se absorb mai bine asa. Si eu stiu de Zn si Ca si am vazut ca sunt preparate cu Ca-Mg si Zn.
Si sa nu disperam totusi ca stresul ne duce la chelire.

ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns esty spune:

Ninia81,uite o reteta naturista contra caderii parului...:1tinctura de brusture,1tinctura de ardei iute,1tinctura de lavanda,1 tinctura de mesteacan,1 tinctura de urzica,1 tinctura de usturoi,1 ulei de nuca,1ulei de ricin.Se amesteca toate ingredientele.Se combina 2 galbenusuri de ou cu 2 linguri din combinatia de tincturi si 4 linguri de apa.Se amesteca cu mixerul.Cu aceasta combinatie se face o sapunire a parului,veti observa ca face putin clabuc.Se poate face apoi si o frictionare scurta la radacina parului,dupa care se clateste imediat,fara a se lasa sa se intareasca preparatul.Aceasta clatire este extrem de importanta,deoarece trebuie facuta cu apa din abundenta,si ceva mai calda,de 2-3 ori mai constiincios decat in cazul sampoanelor din comert..Foarte multe persoane,mai ales cele care nu obisnuiesc sa se clateasca foarte bine,sau care au un par gras nu cred ca acest preparat casnic poate curata si degresa satisfacator parul.Gresit!Acest preparat,cu conditia sa nu uitati de clatitul f. constiincios,curata excelent si hraneste parul,face sa dispara matreata,mancarimea pielii capului.Persoanele care au folosit cele mai savante sampoane anti-matreata sau contra caderii parului fara efect,au scapat de problema dupa primele 2-3 spalari cu acest preparat.Pt ca tratamentul sa dea rezultate trebuie insa sa nu mai folositi deloc sampon din comert,macar pt o perioada.

Acest tratament l-am gasit pe prospectul tincturei de brusture,prod.de Dacia Plant-Sebes si l-am imbunatatit putin.L-am testat si este foarte eficient.sper sa iti fie de folos.

Mergi la inceput

Multumesc mult Esty. D-abia astept sa o incerc.Mii de multumiri si sa fie cu folos.

N.Petros

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhea spune:

Hi ,

Eu am incercat ulei de sarpe , este un produs italian si se gaseste in supermaket-uri , la-m cumpareat din Carrefour ,o sticluta de 50 ml costa in jur de 10-15 euro . A dat rezultate .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

mai fetelor ce se intampla ca nu demult am postat si eu un subiect la fel?am incercat diverse sugestii dar imi cade parul ceva de speriat.voi nu vedeti cat de multe suntem in situatia asta;si toate va aratati speriate de cat cade;
poate ar trebui sa ne gandim ce cauzeaza si sa ne comparam cu fetele care nu au probleme;poate asa reusim sa gasim cauza.
cand mai vad si puzderia de reclame care pedaleaza pe necazul nostru si vin cu sampoane care nu dau rezultate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allisi spune:

buna fetelor.hai nu mai disperati.cand am vazut cat par mi-a ramas in vana mam ingrozit.,si asta s-a intamplat in urma cu 8-9 ani cand am fost in vizita la tatal meu el fiind in Germania.nu stiu ce s-a intamplat atunci sa fi fost apa de vina ca se zice ca aceea apa potabila nu e buna nici la baut nici la gatit.de atunci pot sa va spun ca nu a fost o zi in care sa spun azi nu mi-a picat nici un fir de par,imi cade parul ca e primavara ,ca e toamna,ca am nascut etc.dar ce va pot spune nu am chelit cu toate ca va spun de atata timp pica.eu cred ca e oarecum normal sa pice dar nu smocuri de par ca atunci cred ca e bai.nu prea cred ca un sampon poate opri caderea .,eventual sa spele si sa miroase frumos dar minuni nu.eu mi-am propus sa ma orientez pe sampoane de bebe ,cred ca nu sunt daunatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cortez spune:

Am auzit si eu de sapun vegetal si Chel Stop de la o fetiscana cu parul lung, dar si de Clorane cu chinina de la o tanti de 40 si ceva de ani care spunea ca incepuse sa cheleasca iar dupa o perioada f. lunga de tratament avea un par f.f des (cred ca depinde si de par), eu l-am incercat si ...nimic. Acum am incerc cu fiole tratament de la Vichi, am tot felul de creme de la ei(cu care am scapat si de cosuri) si am incredere, voi vedea insa rezultatul abia dupa 3 saptamani. Sper sa nu plang dupa bani (e cam scump 120 ron -18 fiole).
E drept si stresul contribuie un pic la caderea parului si atunci nu stiu cat mai ajuta aceste tratamente, dar merita sa incerci.

Mergi la inceput