Hotel la Paris

Hotel la Paris | Autor: Ileana Cosanzeana

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor,

Voi pleca intr-un weekend la Paris in octombrie impreuna cu sotul meu si ne-ar fi de mare folos daca ne-ati putea recomanda vreun hotel cu preturi decente, cat de cat in apropierea principalelor obiective turistice, sau aproape de vreo statie de metrou de exemplu.

Sper ca ma puteti ajuta!

Ileana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

in principiu eu cand am cautat, m-am axat pe hotelurile din zona opera, si alesesem 2 (inainte sa cancelam totul ca n-am mai putut pleca): opera deauville si austin. astea mi-au placut super mult, in vara erau 80-90 e/camera, 3 stele, frumusele. acum, in toamna, nu stiu de ce dar sunt mai scumpe. oricum, data trecuta cand am fost tot in zona opera am stat, asa ca ti-o recomand cu placere.

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

astia mi-au luat motul!

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ileana Cosanzeana spune:

Xandra,mersi mult pentru raspuns. Si eu tot in zona Opera m-am uitat, pentru ca e relativ aproape de celelalte atractii, desi preturile sar un pic de 100 de euro/ noapte. O sa continui sa ma mai uit, poate intre timp vine cineva cu o idee (hotel) salvatoare

Ileana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Cauta in zona gurilor de metrou,eu am gasit pe undeva in spatele pietii Concorde la un pret avantajos de 2 stele. Acolo unde ziceti voi de opera, e strada principala si e scump. Oricum in Paris nu conteaza unde dormi, e de vizitat tot si metroul merge foarte bine si peste tot.

Mergi la inceput