Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (77)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

vad ca nu prea ati fost vrednice azi la scris..eu am gatat mancarea.a.sa ca ma duc la o binemeritata baita.promit ca nu stau mult-15 min..si nu in apa fierbinte..da tre sa ma destind un pic...maien ma asteapta haine de spalat si frigiderull
apropo, voi cam la cat timp spalati frigiderul?
aaaaaa..si va mai rog ceva
fetele ale caror sot au facut cursurile alea pt concediu suplim de 10 zile...aceste 10 zile sunt concediu platit?
nu aveti cumva un nr de lege, sa citecs si eu? multam.
pufulet, parca voi ati facut. nu-mi dai niste detalii, pls..eventual pe PM ca stiu ca s-a mai discutat..da acu m-am trezit si eu..na..

33+ piticul Stefanut
AMR 7 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

Vine o tiganca de vreo 17 ani si ceva sa nasca.Era pt prima data intr-un spital,nu o monitorizase nimeni pe parcursul sarcinii.Intra in camera de garda si i se face internarea. Dr de garda ii spune asistentei sa o duca direct la sala de nasteri ca va naste in curand.
Vine o infirmiera si o pune pe un carut ca sa o duca ...il lift figanca intreaba... si daca nasc tb sa imi dau chilotii jos??? la care infirmiera...nu mama ca tu nasti pe gura...

Dana 27+ Luca-Rares

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

DANY ESTI CRIMINALA!!
LALA D ..este frumusel foc flacaul tau sa va traiasca..bine seamana mult cu mami!!

ROXANA 34+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 6 saptamani!!

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

victo, cele 10 zile se adauga la cele 5 care se dau pentru nastere. Toate 15 sunt platite si sunt zile lucratoare: www.e-transport.ro/_CONTRACT_COLECTIV_DE_MUNCA_UNIC_LA_NIVEL_NATIONAL_PE_ANII_2007_2010-news39-i4656-l1.html" target="_blank"> art. 61 mai uita-te si la art. 17, 51, 61, 62, 66, 76.
In total vin 15 zile lucratoare, deci 3 saptamani libere pentru tatici!

33+

Mergi la inceput

RGE - nu iti mai spun ca s-a intamplat intr-un spital din Bucuresti....

Pana la urma te-ai horatat,ce faci azi de papa?

Dana 27+ Luca-Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

DANY DECI JOS CHILOTII ca-s spalata pe dinti

PUSSI 27+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 10 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

DOAMNE deci nu pot sa cred ..ce idioata sunt am crezut ca e un banc..hai mei Dany!!
..de mancarica nu fac nimic ca a facut iar soacra-mea mancare la fac si ne-a dat ieri si noua si cumnatei mele ca si ea e gravida..ne cam tine in puf..si avem ciorbica de perisoare, ciorbica de burta si mancare de mazare...cred ca maine fac ceva de haleala ca astazi avem destula..
...eu ma imbrac sa fug la gimnastica si apoi la masaj.
..va pupic dulce pe toate!!
DANY spor la treaba daca te bagi la bucatarie

AMR maxim 6 saptamani!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by RGE

DOAMNE deci nu pot sa cred ..ce idioata sunt am crezut ca e un banc..hai mei Dany!!
..de mancarica nu fac nimic ca a facut iar soacra-mea mancare la fac si ne-a dat ieri si noua si cumnatei mele ca si ea e gravida..ne cam tine in puf..si avem ciorbica de perisoare, ciorbica de burta si mancare de mazare...cred ca maine fac ceva de haleala ca astazi avem destula..
...eu ma imbrac sa fug la gimnastica si apoi la masaj.
..va pupic dulce pe toate!!
DANY spor la treaba daca te bagi la bucatarie

AMR maxim 6 saptamani!!

Nu ma bag la bucatariesunt la birou "frec menta"...

Dana 27+ Luca-Rares

Mergi la inceput

pussi bine ca sa fi ...

Dana 27+ Luca-Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

adinagA propos creem de etajul 4 (parca tu spunei ca stai la 4, nu?). Am vizitat ieri pe prietena mea care a nascut in iulie, bb e asa de dulce - a avut exact 7 saptamani. Un bb fff mancacios si care doarme foarte bine, va doresc la toate un asemenea noroc!
Ei, si ea sta la 4, fara lift, insa mai are un baietel de 2ani si 4 luni, pe care pana la 2 saptamani inainte de termen l-a carat zi de zi pana sus. Si are baiatul 14kg!!! A spus ca nu a simtit dureri sau intepaturi, si atata timp cat a mers bine, a facut-o... Am ramas impresionata de puterea ei!

Mai...eu am avut interdictie de a cara ceva inca de la 2 luni, de la primul control, pentru ca nu era fixata placenta bine. IAr dr. mi-a repetat de n ori sa urc pana la 4 de cel mult 2 ori pe zi, ca e efort foarte mare. DAr sa mai car si 14 kg 4 etaje???? Cred ca nu mai ajuungeam aici
Cine poate sa faca asemenea efort...toata stima, dar eu tin prea mult la sarcina asta ca sa risc ceva!

Mergi la inceput