Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (77)
Raspunsuri - Pagina 18
RGE spune:
...stiu!!!
...dupa 10 octombrie stau linistita..o sa am vreo 37 de sapt si cateva zile...cred ca ma bag la curatenie./..ma apuc de bucatarie ca prea v-ati speriat...si mi-am scos geanta pt bagaj ..asa ca stati linistite..cand il fac asta nu stiu..oricum dr mea este in concediu 2 sapt ..deci 2 sapt o sa fiu cuminte..atat cat pot si eu
ROXANA 35+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 5 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
mihuta spune:
Buna fetele,
am dormit bine azi noapte, asa ca sunt la munca (am ceva treaba) dar sper sa termin mai repede si sa ma intorc acasa. Desi acasa nu mai trece timpul.
Pussi, mie mi se pare ca fetele tale sunt in grafic, eu am facut eco la 25 s+3 zile si avea 809 gr si stiu ca trebuia sa ia 100 gr/saptamana, asa ca fetele tale sunt ok. Plus ca fiecare are alt ritm de crestere. Stai tu linistita ca o sa ai timp sa cumperi de toate, plus ca o sa mai si primesti o groaza de chestii.
Eu una nu vreau sa stea nimeni cu mine dupa ce vin acasa - exceptand sotul si bebele. Oricum parerea mea e ca tot cand ramai singura iti intri in ritm. Daca alaptez chiar nu vad ce ar putea sa faca cineva in locul meu, doar sa imi aduca de mancare dar am destule rezerve ca sa nu mor de foame .
Am incercat sa-mi fac azi analizele dar era super aglomerat, probabil cu analizele astea gratuite, asa ca am amanat pentru sambata.
31s + Sophia
Roxxy80 spune:
Pussi, de o luna sunt foarte lenesa in ceea ce priveste cititul. Am citit mai mult reviste: Super Bebe in principal. Am inceput 2 carti care nu mi-au placut deloc: Sex, shopping si un roman (Alain de Botton) si Scris pe Trup (Jeannette Winterson). Un roman dragut pe care l-am citit, dar nu exceptional a fost: "Dragoste, curiozitate, prozac si indoieli" de Lucia Etxebarria. La mine tine si de starea de spirit ca sa-mi placa un roman.
Poate imi recomanzi tu un roman super care sa ma scoata din amorteala in care am cazut.
Roxxy 29+Rares Matei
dany26 spune:
Roxxy80,Vasari, pussi felicitari pt vestile bune de la eco!
Vasari si eu as vrea sa stiu cum e mai bine cu situarea placentei dar nu am gasit nicaieri o explicatie.....
Ancadragoman....asa cum te-a ajutat DD pana acum sigur nu te lasa pe ultima suta de metrii!!!!
Fetelor care aveti deja bebei prietena mea care a nascut acum 3 sapt prin cezariana.....etc....spune ca a luat pompita pt nas pt bb dar nu reuseste sa traga nimic cu ea...si ca ii pune in nas ser fiziologic si atat.Stiu ca explica cineva mai demultisor ca e mai buna una de la Chicco parca de silicon sau cam asa ceva....(in afara de "batistuta" aceea/aspirator...)As vrea sa imi spuneti asta si pt ea si pt mine
30+ ANDREI
AMR 8 Saptamani!!!Doamne ajuta!
dany26 spune:
quote:
Originally posted by Victo
aoileo..rox..ne bagi in sperieti..numa 5 sapt..brrrrrrrrrrrr
33+ piticul Stefanut
AMR 7 SAPT
RGE.....IDEEEEEEEEEEMMMMMMMM si felicitari!!!!
30+ ANDREI
AMR 8 Saptamani!!!Doamne ajuta!
ancadragoman spune:
Dany multumim mult ptr cuvintele frumoase.
Fetelor maine ma duc la eco
anca 32+
Maria
poze
AMR 8 saptamani
RGE spune:
DANY26 multumesc Doamne ajuta sa ajungem toate cat mai aproape de termen!!!
ANCUTZA usor mama ca te aude asta mic si am belit-o pe romaneste ca mai am o gramada de lucruri de facut si nici o initiativa
ROXANA 35+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 5 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
Victo spune:
INTREBARE: CONCED PRENATAL SE DA SI RETROACTIV?
SPER EX, EU AM AVUT CM PANA IERI.DAR DR MEA E IN CONCEDIU.ASISTENTA A ZIS CA E OK, POT MERGE JOI CD VINE EA, CA-MI DA RETROACTIV.
SPER SA FIE ASA, SA NU AM PB.
33+ piticul Stefanut
AMR 7 SAPT
pussi spune:
Roxxy incearca "Rosu-coral" de Sveva Casati Modignani, "Manuitorii de bani" de Arthur Hailey. Si mie imi plac foarte mult Clive Cussler si John Grisham... nu stiu daca ai citit ceva de ei?
PUSSI 27+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 10 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!