Pitici de Ploiesti 6
Raspunsuri - Pagina 4
geo_ionita spune:
Salutari la toate fetele!
Am intrat doar sa va salut, pentru ca eu acasa nu am net pentru o perioada scurta, fac contract cu alta firma pentru ca imi pica mereu netul si nu eram multumita de ei. Urmeaza si mi-l instaleze in cateva zile...abia astept!
Cat costa la Dr Minodora Ghita o ecografie 3d, de trim. al III lea? Iti da si cd?
Si bebelina mea misca toata ziua...mai ales cand mai intrec masura cu un pahar de cola sau o cafea mica...ce sa fac...
Week-end placut!
Georgiana
24 sapt.
madalina28 spune:
Geo-Ionita acum un an am fost cu fina mea la dr.Ghita Minodora la eco si a costat-o 150lei,i-a facut si CD i-a dat si poze,acum nu mai stiu tarifele la dumneaei dar iti pot da nr de tel sa suni tu : 0244/543310.Iti pot spune ca mi s-a parut un dr bun care stie ce face si se poarta frumos cu pacientii doar ca este foarte aglomerata.Eu nu merg la ea pt ca al meu dr ginecolog nu accepta cu nimic facut in Ploiesti.
Madalina 21+
calea sigura a esecului este sa renunti...
http://image.lafemmebonita.com/c/bg440719.jpg
voicu_bebi spune:
fetele ce facti? cam pustiu pe aici
geo ce faci? pupici tie si la bebelina ...
fetele am si eu o intrebare pt cele care au fost la dr Golosneanu de la AL Medica...imi puteti spune cat este o consultatie? si dr mogos care este tot la al medica cat costa la ea ? alti dr mai buni si tarifele lor din ploiesti ... si preturi de la dr Ghita Minodora cat costa pt ecografie si cam pe unde are cabinetul cine stie sa imi dea si mie PM...va pup
Sotie fericita si in curand viitoare mamica
zeririlouiza spune:
Buna fetelor,
nana72, ca sa fiu sincera eu nu fac nici injectii in fund, si calciu prefer sa-l fac intravenos decat in fund unde cica e mai usor, acum 2 ani am facut o anexita si a trebuit sa fac 5 injectii obligat fortat de doctora si boceam la fiecare si lus ca saraca sistenta care mi le face statea cate 30 de minute sa ma lase sa prind curaj si plangeam si mai aveam un pic sa si fug, asa ca eu una nu suport durerea sunt panicoasa si sunt in stare sa fug sa ma alerge astea prin spital, si in plus cu o hernie de disc si o miopie e mai indicat asa cred
Louiza 24s +
mai avem putin
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere
ardeleanu spune:
deci,ce ai ales LOUIZA?cezariana sau nasterea normala?dupa cum ai vazut,madalina a postat nr.de tel al dr.ghita minodora,aveam eu si un nr.de mobil dar nu il mai gasesc sub nicio forma...imi pare rau..cat despre preturile ecografiilor,eu stiam ca una normala era70 ron,iar 3D 150,asta acum cateva luni cand s-a dus o prietena,nu stiu daca s-au mai modificat.va pup pe toate si pe puiutii vostrii
emiliapop spune:
Echo normala de sarcina e 800 de mii la Ghita Minodora si cabinetul e pe Strada Romana nr.52 parca pe stanga cum te duci spre benzinaria Petrom, iar consultatia la Dr.Mogos Magdalena 1 mil.ptr. cine intreba.
Medeea cred ca am trecut pe langa tine zilele trecute dar parca iti crescuse parul si dupa mi-am dat seama ca tu esti, dupa caruciorul roz Inglesina. Data viitoare atentioneaza-ma tu ca sa te vad mai bine. A... si ti-am vazut burtica.
emilia cu si Alexandru Paul(16.08.2006)
poze cu noi
Medeea76 spune:
Emilia,. Poate iesim si noi intr-o zi pe-afara (mai ales ca avem piticii atat de apropiati de varsta - si la tura a doua).
Fetele, bebe mic din burtica e FETITA!!!
Medeea, mamica de Tea - 17 iulie 2006 si cu bebe mic in burtica (18+)
voicu_bebi spune:
neata fetele...ce faceti? am pustiu in ultima vreme pe aici...dar ma bucur sa vad ca aveti noutati!
medeeafelicitari pt bebelina...sa creasca mare in burtica la mami si sa va umple viata de bucurii!multa fericire va doresc!
emilia...eu am pus intrebarea cu ecografia si cu consultul la ginecolog...dar dupa voi asa care dr este mai bun ca ginecolog in ploiesti? ca vreau sa ma duc lunile astea si nu stiu care e mai bun...aa si sa-mi dati si tarifele lor!va multumesc! va pupicesc pe toate
Sotie fericita si in curand viitoare mamica