Pitici de Ploiesti 6

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Medeea medlifein bucuresti,a fost cam scumpulet dar a meritaat fiecare banut,

Louiza mamica de Yasmin - Elena
mai avem putin

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara

poze bubulina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

Buna fetelor!
Si eu am sa merg la dr Nonea ptr control, mai ales ca ati vb foarte frumos despre el.
Noi ne trezim in fiecare dimineata infundata pe nas si dr de familie ne-a recomandat sa luam un umidificator de camera, pe care nu l-am luat inca ca tati e mai lenes si inca nu s-a hotarat de care anume. Voi ce recomandati?
Pe langa umidificator sa luam spray Humex pe care sa il folosim o data pe zi.
Ce n-am intrebat este cand sa il folosim ziua , seara inainte de culcare? Si dupa masa sau inainte? Ma ajuta cineva???

Georgiana
mamica clopotelului Bianca Maria (25.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

Medeea, nu stiu la ce te referi; scuzze, dar am o mie de chestii pe cap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Davlena, pe doctorita de familie o cheama Chirila. Nu platim nimic, ca doar de-aia e medic de familie, chiar daca lucreaza in cadrul Mediurgului. Copiii sub trei ani intra fara sa stea la rand, fara programare, chiar daca sunt douazeci de persoane la rand. Nu te vad pe prima pagina, da-mi datele tale, te rog (numele si data nasterii copilului).
Louiza, ce durdulica e fetita ta, acum am vazut pozele...
Geo, eu nu recomand nici un fele de umidificator, am mai scris, mi se pare periculos din cauza mucegaiului ce se poate strange in el (pe care apoi il poate raspandi in camera). Noi foloseam vase de lut pe calorifer cu rezultate foarte bune. Spray-ul se poate folosi oricand, dar mai bine intreaba daca nu poti sa-l inlocuiesti cu un spray cu apa de mare (gen Sterimar, Marimer etc.) sau cu ser fiziologic, mie mi se pare mica fetita ta pentru a incepe de pe acum cu medicamentele, mai ales cand pot fi inlocuite cu solutii neagresive.
Clyo, nu voiai sa o dai pe Aylin la gradinita? Poate nu mai tin eu minte. Ma intrebam unde ai inscris-o, desigur daca ai inscris-o...

Medeea, mamica de Tea - 17 iulie 2006 si cu Ana mica in burtica (34+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

Neata!

aaa, acum mi-am amintit; am inscris-o la gradinita de stat cu program scurt de pe Elena Doamna.
a mers cu placere pana la vacanta de iarna, apoi a inceput spectacolul.
in fiecare dimineata trebuie sa duc munca de convingere ca sa o pot lasa acolo.
deh, s-a obisnuit cu noi acasa.
acum e in "concediu medical", e racita copza, cu febra mare si gatul prastie.
si cum e fata de treaba, ne-a dat si noua :)
suntem o familie de muciosi.
am venit o fuga la birou ca am ceva lucruri urgente de terminat, de-abia imi tin ochii deschisi.

asa ca, aveti mare grija, e un virus tare ciudat; incercati sa nu duceti copiii in locuri aglomerate, gen mall, carrefour, etc.

o zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Va invit sa continuam discutia la Pitici de Ploiesti 7

Medeea, mamica de Tea - 17 iulie 2006 si cu Ana mica in burtica (34+)

Mergi la inceput