Pitici de Ploiesti 6

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns patibuz spune:

Buna, mamicilor ploiestence! Noi suntem proaspat veniti si va multumim frumos pentru invitatie... Inca nu am descifrat toate tainele forumului ...
Bebele meu e Tudor, nascut pe 2 septembrie 2007, iar eu sunt Ileana. De abia asteptam sa ne cunoastem mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Buna fetelor, eu am cam chiulit, dar am vazut ca nu prea e miscare pe la ploiesti.

Noi suntem bine, sunt programata la cezariana pe 09 ianuarie, sperand ca bubulina are rabdare pana atunci.

Sper ca sunteti toate bine, va pupica si va doresc sarbatori fericite, dar poate mai intru si eu mai des

Louiza 35s + Yasmin
mai avem putin

AMR 06 SAPTAMANI

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Patibuz, bine ai venit! Sa-ti traiasca piticul. Mai avem un baietel de septembrie pe aici...
Geo, nu au truse de apidurala la Maternitate in Ploiesti? Eu de acolo am luat-o, desi in Ploiesti nu se facea epidurala pe vremea aia. Mai aveau truse si la Help Net-ul din centru (in spate la Mc. Donalds). Trebuie sa-mi cumpar si eu, sa-mi spui unde gasesti.
Nana, imi pare rau ca nu am ajuns atunci la Mall, dar ma sa aud ca Amalia s-a distrat, o sa incerc si eu cu Tea.
Emilia, cum mai ridici piticul in brate, mai ales cand il iei din patut? Ca eu nu mai pot, ma doare rau spatele, e grea pitica mea.
Geo si Luiza, copiii vor veni cand trebuie, nu va mai ingrijorati. Pana atunci bucurati-va de Sarbatori si de tot ce e mai bun!
Dragele mele toate, va doresc un Craciun fericit tuturor, plin de liniste si de caldura!

Medeea, mamica de Tea - 17 iulie 2006 si cu Ana mica in burtica (27+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Din toata inima de la noi toti:

Craciun fericit!!!

Mosu' sa fie darnic si bun, sa aiba in sac numai sanatate, bunastare, dragoste si intelegere, fericire si realizari ... si tot ce e bun pe lumea asta!
Petrecere faina alaturi de cei dragi voua!

Numai bine ploiestencelor!

Mamica de Cristian (3 Mai 2004) & Amélie (26 Iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Se scutura din nori,
De sfinte sarbatori,
Povesti cu ingerasi,
Ptr. copii poznasi,
Povesti cu sfinti parinti,
Ptr. copii cuminti!

CRACIUN FERICIT !!!

emilia cu Anastasia si Alexandru Paul(16.08.2006)

poze cu noi

AMR 8 saptamani !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeleanu spune:

CRACIUN FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI!!!numai bine va doresc,sanatate,implinire,bunastare.va sarut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Fetelor am intrat sa va urez un craciun fericit, in speranta ca ati gasit sub brad ceea ce va-ti dorit.

Louiza 36s + Yasmin
mai avem putin

AMR 04 SAPTAMANI

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Fetelor va doresc si eu Craciun fericit alaturi de cei dragi!
Despre noi nu mare lucru...a venit mosul cu daruri...de care pitica mea a fost fff incantata. Eu ma maresc pe zi e trece am o burta imensa, sunt in saptamana 37...voi avea un baietel si abia astept sa il vad.

Vera si 37 sapt Vlad Mihai & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

[blue]POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Craciun fericit,dragelor!
Dupa indelungata absenta intru sa va salut si sa va urez Sarbatori fericite,sanatate,bucurie si tot ce va doriti!
Noi ne-am mutat de luna trecuta,de pe 15 dar abia sambata trecuta am reusit sa fim conectati la internet.

.............................
Oh once in your life you find someone
Who will turn your world around
Bring you up when you're feeling down
Yeah nothing can change what you mean to me
There's alot that I could say but just hold me now
Brian Adams-Heaven

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

News, news... a nascut geo_ionita in ziua de Craciun, pe 25 dec.
Nu stiu amanunte dar cum aflu va tin la curent.

patibuz, bine ai venit! Tudor al tau este cu o zi mai mare decat Vladi, deci esti si mamica de septembrie - octombrie. Drept urmare te invit si la Clubul scutecelor, la subiectul "Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007" pe care il gasesti aici . Toti copii de la acest subiect sunt de varste apropiate si poti gasi sfaturi in orice problema legata de bebelus.
Pana una alta grabeste-te si mai scrie pana la 10 mesaje ca urmatoarele sa-ti apara in timp real. Primele 10 mesaje intotdeauna apar mai greu pentru ca sunt moderate...de catre moderatori, evident.

Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput