Grup de suport pt. slabire 5 kg (11)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

sosesc si eu la raportul de luni dimineata - nici o schimbare,poate data viitoare
O saptamana placuta la toate fetele!

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moira spune:

Luna75, fii linistita, o sa apara si rezultatele. Si eu le astept, insa nu ma las.
Pisimuki, imi pare rau sa aud ca ai probleme. Fii tare si o sa treaca. Nu uita, sanatatea este cea mai importanta!!!
DarkBendis, felicitari pentru kg pierdute. Mai ai 1 kg si iti atingi targetul. Oricum, esti printre candidatele cu mari sanse la sa fii castigatoarea lunii noiembrie.
Pussi, ne bucuram ca ai trecut pe la noi si ca ne aduci vesti frumoase despre bebei. Asteptam sa intri sa ne spui si despre bebeii tai!
Anca, felicitari, sa iti traiasca ingerasul!!!

Eu ma laud cu un kg pierdut in decursul unei saptamani. Regim tin si o sa scap si de celelalte trei kg. Azi pap pui fiert cu legume, madarine si fructe de mare.

O zi buna,

Moira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

quote:
Originally posted by Kitty2007

Buna:) Sunt noua aici. Si eu as vrea sa slabesc vreo 5kg...poate chiar mai mult. Am 56 kg in acest moment (m-am ingrasat vreo 3kg doar in ultimele 2 luni...) si as vrea sa am 50. Incerc sa renunt la mancare..dar sunt foarte pofticioasa...ador dulciurile..cand trece prea mult timp fara ceva dulce parca inebunesc..sunt total dependenta:(
Nu stiu ce sa mai fac...sport nu prea fac...nu vreau sa ma duc la sala singura...(n-am cu cine sa merg) :(

ce faci surioaro? te pui pe slabit?mult succes! vino si stai cu nepotica si vezi ce repede se duc kilele
salutari ambitioaselor!in curand ma voi alatura din nou voua! am pus 14 kg in sarcina..11 le-am dat jos..mai raman cateva si nu ar strica sa mai cobor stafeta..

Poze
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

kriss, te asteptam inapoi cand esti pregatita sa intri in "cursa"
felicitari pentru ca nu te-ai ingrasat mult pe perioada sarcinii
Bun venit si sorei tale!

Mergi la inceput

nici o in zona pe ziua de azi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moira spune:

Luna75, eu sunt pe aici insa, la cate sarbatorite si sarbatoriti au fost azi, am cam trisat dieta inceputa de luni. De rusine nu am mai intrat
La Multi Ani tuturor celor care isi sarbatoresc azi onomastica!

Moira

Mergi la inceput

si la mine e cazul sa dispara o floricica - in ultimele zile am avut o raceala cumplita si cu toate ca am mancat putin m-am trezit cu un kg.in plus

Mergi la inceput

Iata si un alt mijloc de ardere a caloriilor in mod util si placut + un bun mijloc de testare/imbunatatire a vocabularului in lb.engleza

http://www.freerice.com/index.php

pe mine m-a prins deja jocul, si imi place ideea ca prin raspunsurile mele corecte hranesc pe cineva.

Mergi la inceput

un test interesant pentru aflarea tipului hormonal si al dietei adecvate

http://reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment/content/article_print.php3?article_id=2148&page_nr=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Am ajuns la 72 kg, luati-mi va rooog mult porcusorul!!!!!

Mamica de spiridus

Avem si poze noi

Mergi la inceput