Grup de suport pt. slabire 5 kg (11)
Raspunsuri - Pagina 12
gusta spune:
Buna dimineata.
EU va citesc in continuare.Momentam am 64 kg dar sunt hotarata sa ajung odata la cele 60 mult visate.
Luna si eu asteptam sa spui cand e luna plina ca vroiam de luni sa incep inca o tura de Superdieta si poate scap si de ultimele kg care imi dau batai mari de cap..
Marilena si Mara Augusta
Luna75 spune:
gusta,tu ai slabit spectaculos anul asta si meriti multe flori pentru ca ai reusit sa te mentii
mult succes in continuare
luna plina e chiar azi
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
Moira spune:
Fetelor, Kriss79, oaspete drag al grupului nostru, a nascut pe 16 octombrie 2007 (sper ca am retinut bine) o fetita scumpa foc, Alessia Stefania. Felicitari!!! Urmeaza Olim si Pussi!!! Desigur, Mihaser, asteptam si de la tine vesti despre sarcina.
Moira
Luna75 spune:
kriss,felicitari din nou !
Moira,de Olim stii ceva? Nu am mai vazut-o de mult pe forum.Sper ca se simte bine
Eu am baut azi numai ceai - sunt asa de nervoasa,stresata,fara chef - e si normal de altfel
O seara placuta la toata lumea si fara tentatii culinare
Moira spune:
Luna75, am cautat pe forum sa vad ce face Olim pt ca sa actualizez listuta si am vazut la mamici de octombrie-noiembrie ca va naste la sfarsitul lui noiembrie, inceputul lui decembrie (sper sa fi retinut bine si sa nu te induc in eroare). Si pussi mai are un pic.
Eu ma pregatesc de plecare si deja am inceput sa mananc prostioare, doar asa, ca mi-e pofta. E destul de rau sa fii pofticios.
Luna75, azi ai baut numai ceai? Pai normal ca esti nervoasa. Trebuie sa ii dau si stomacelului ceva solid, sa nu lucreze in gol.
Spor si rezultate bune.
Cand ma intorc, sper sa trec multe floricele pe listuta si sper sa nu raportez prea multe kg luate in vacanta.
Moira
mihaser spune:
Salut!
Moira sarcina merge bine...bebele asta nu prea ma lasa sa-mi fac de cap...De exemplu a facut mama aseara un pui cu mamaliga si eu a trebuit sa ma multumesc doar cu un pic de mamaliga cu branza si smantana. Azi aceeasi poveste...m-am multmumit cu 2 feliute de pizza...Greutatea oscileaza intre 63-64 kg...
Gusta sper din toata inima sa citesc despre cele 60 de kg cat mai curand! Sper sa-ti urmez si io exemplul anul viitor!
Fetelor eu mai citesc ce mai faceti voi ca sa nu scap ca un animalut in lanul cu lucerna...ca in sarcina stim cu toate cum e...mai ales dupa primele saptamani!
Va doresc sa slabiti sanatos si sa fiti mandre de voi!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
www.onetruemedia.com/shared?p=3b01868c31a44c86fd1346&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Skiathos
Bebe 2
"It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"
MsLara spune:
Draga Moira,
multumesc de floricele, dar au iesit cam multe !!! Trebuiau in total doar 2, dar poate am scris eu aiurea. Daca nu ai cand sa le scoti, e ok, ca asa vad cate trebuie sa am in total
.
Mihasersper sa-ti mearga bine cu sarcina, sa fie bebe sanatos si voinic!
Lali 
Luna75 spune:
ieri mi-asm continuat cura ciudat mancand iaurt si cateva felii de cascaval
azi mananc pui la gratar cu salata de varza - iar de maine revin la o alimentatie echilibrata
danitin spune:
Nu merge deloc bine!!! Astazi dimineata cantarul arata 75,5 si chiar nu pot sa-mi dau seama cum pt ca ieri am respectat regulile, am mancat ff putzin, chiar nu stiu ce se intampla ... singura speranta e sa fi dereglat eu cantarul iar cel de la nutritionist sa arate altceva. Asta se va intampla insa abia in 1 cand am programare, pana atunci stau si ma necajesc. Plec la Vinea si din cate am inteles o sa particip la ceva mese fetiva asa ca situatia s-ar putea agrava. Oricum ca o reactie la lipsa de rezultat imi vine sa mananc pe rupte!!!
Mamica de spiridus
Avem si poze noi
Luna75 spune:
Danitin,pune o vorba buna
poate primesti un cantar electronic sau si mai bine promite-ti solemn ca daca slabesti la 70 de kg.pana la 1 dec.iti cumperi singura una
mesele festive sigur iti vor da dieta peste cap