Nu am un articol care sa imi sustina parerea, desi este fondata pe ceva ce am citit si care mi s-a parut de bun simt, si anume ca o populatie are o toleranta mai inalta sa zicem fata de un aliment pe care il consuma de sute sau poate mii de ani, iar unei alte populatii, mai putin obisnuite cu acel aliment poate sa ii dauneze un consum similar.
Astfel, intoleranta la lactoza este rara in Europa dar frecventa in Asia si Africa, si in acelasi sens, soia ca produs traditional in Asia nu are acelasi efect asupra populatiei de acolo cum il are in Europa. Pana la urma ceea ce am mancat de 2000 de ani sau mai mult ca popor sau grup etnic este ceva ce organismul accepta.
Iar reversul este ca poate soia este ok pentru asiatici dar mai daunatoare pentru europeni/americani.
in cartile naturiste pe care le am in casa scrie ca pasta din soia fermentata e mult mai sanatoasa (cea din care se face miso soup )
si apoi dragelor, si laptele de vaca contine multi hormoni naturali, care nu fac bine in sfera sani, uter, prostata...(nu mai zic de cei artificiali cu care fermierii isi indoapa animalele pt. a fi grase si frumoase)
insa sportul ajuta corpul sa scoata excesul de hormoni introdus in corp prin alimente, sau acumulate in corp datorita imbalantei hormonale......
Antidoate
pe primul loc: Sport
locul doi: Sport
locul trei: mancat diversificat si iarasi Sport