Mamici de septembrie - octombrie 2007 (81)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by mihailescu teodora

Nana draga,eram sigura ca deja l-ai livrat pe bub al tau!Cind am venit aseara am rasfoit in graba sa vad daca ai nascut!Ufff,tare grea tre' sa fie si asteptarea asta!

Teodora 35 + Mihnea Andrei
http://bd.lilypie.com/cr1Qp3.png
http://community.webshots.com/user/teodora_mihailescu

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Eu ma trezesc dimineata si zic: e, n-a fost sa fie nici in noaptea asta! Nu stiu de ce dar tot am impresia ca noaptea or sa ma ia durerile.
Pupici ptr ca te gandesti la noi.
Sper sa nu fie vreo treaba cu Andreii si sa se lase asteptati ca vad ca si tu tot un Andrei ai in burtika.

Nana, 40+ Razvan Andrei

In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Felicitari, Gema, refacere rapida si bebe sanatos, cuminte si destept!

Aandeea27, nici eu nu sunt superstitioasa si am cumparat pentru bebe aproape totul (mai putin perdea si postere/tablouri), dar maine ne ocupam si de asta.

Teodora, verisoara ta poate trimite linistita prin posta achizitiile. Doar sa le impacheteze bine. Pe pachet poate sa scrie ca a pus haine si cosmetice, care sunt cadouri. Eu i-am trimis surorii mele de multe ori chestii diferite si de fiecare data au ajuns cam intr-o saptamana, fara probleme. Si noi, ca si Nana, locuim la capatul pamantului.

Cat despre noi, azi am mers pana in centru, ne-am aranjat sprancenele, am mai luat una alta, dar nu am ajuns la magazinul care era tinta principala ca eram obosita, burta era tare si nu aveam chef de mers pe jos. Asa ca am venit acasa si tras un pui de somn. Am si calcat cate ceva din hainutele lui bebe, nu mai avem multe. Maine terminam. Si raportam si prima contractie dureroasa simtita in seara asta, asa, ca un junghi in partea dreapta. De vineri de cand a incercat sa-l intoarca, bebe e super activ. Acum apasa si jos...probabil se pregateste. Dar de azi poate veni, ca suntem "la termen", am incheiat sapt. 37 si intram in aspt. 38. Yuhuuu!

Irina 37

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

quote:
Originally posted by mihailescu teodora

Alo,alo,diaspora!!!!
Apelez din nou,dar promit sa fac cinste:cum imi poate trimite verisoara din Elvetia coletul cu Weledele si tzoalele de bb?Ideea e sa nu le declare ca fiind medicamente sau altceva.. si sa ii ia taxe f mari...Se poate plati taxa de expediere in Romania,la receptia pachetului?Ce sa declare ca are in el?

Cel mai bine e sa nu-l trimita cu posta - ca e astia niste magaaaari cu vama, big time! - ci sa-l trimita cu compania de autobuze DoubleT de exemplu. Coletul te costa pe kilogram (mult mai putin decat posta) si e mai rapid si sigur.
Pusi, fug la kuki ca mor de somn!

Edit: sa-l declare "cadou": cosmetice si haine (val. mica). Maine iti caut coordonatele firmei. Il pune ea in Berna si-ti vine in Buc.

Piciulika 37+ Michael
Si suntem in luna 9!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Neata,

Merci de raspuns tuturor.

Intrebam de iesitul afara pentru ca eu am scos-o pe asta mica pe la ora 6 dupa-amiaza si a dormit pana la 12 noaptea...de aici si problema cu trezitul.
Ieri de exemplu am iesit de doua ori la plimbare,o data dimineata si apoi dupa-amiaza,cate 10 minute.Si nu a mai dormit asa mult.S-o mai fi obisnuit banuiesc si-si formeaza un program.

Annisia esti bine?Cum de nu ai intrat?BB Yannis e ok?

Sabina Y. si Erika(31 august 2007)
japonia prin ochii unui amator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

De cand a nascut Rox numai fetele de pe alte meleaguri sant la schimbul 3

Andreea lasa superstiile si dute linistita la cumparaturi ca sant atatea de luat si acum ai timp...toate fetele la fel au procedat.

Ali34si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

putina lume pe schimbul 3...

M-au luat durerile pe la vreo 1, le-am tot cronometrat dar cand la 20min cand la 15 min... am facut o baita si ma bag in pat ... sa vad cum mai evolueaza lucrurile... Totusi cred ca azi e ziua cea mare...

Va scriu mesaj ...

la toate...

Rodica 40+
AMR ??? zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Neata! Eu sunt mai matinala... Adicatelea "dorm de sparg" noaptea. Bebe e foarte agitat mai ales seara inainte de culcare: face tot felul de insurubari si impingeri dureroase. N-as putea sa zic cat de grava e problema pentru ca rezist la durere acceptabil (cel putin deocamdata). Dureri asemanatoare celor menstruale am la greu si am o problema constanta: elimin din dopul gelatinos. Joi mergem la control cu "fite". Sper sa-mi zica: "Maine ne vedem la spital!" Am eu un scenariu...medicul meu e de garda vineri... ce sa-i faci organizarea asta ma omoara.

Nana eu stiu ca dupa eliberarea certificatului de nastere poti depune actele pentru alocatia de nastere, alocatia de stat si trusou. Pentru CIC se depune la sfarsitul celor 42 de zile de lauzie. Poate ma insel... Eu am sa-mi trimit sotul cu toate hartoagele astea, dupa nastere si o sa-ti dau un PM. Sper sa apuci sa citesti mesajul asta sau e azi ziua marii intalniri?

Rodica si la tine poate azi?

Georgiana cer prea mult daca te intreb de "atentiile" pentru moasa, asistente sau dr? Eu am aflat ceva de prin aprilie. Sper sa fie valabile. Ahhh PM-ul tau este activ!

Asa se incinge atmosfera aici cu aniversari de bebei, proaspete mamici, proaspeti bebici incat nu pot decat sa le doresc tuturor:

isabeluta38+
bebita
AMR 10 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

URMY FELICITARI PENTRU BEBE TUDOR!!! SA VA TRAIASCA SA FIE SANATOS!!!!!!!!
ASEARA S-A NASCUT TUDOR CARE SEAMANA LEIT CU MAMICA LUI FRUMOASA..3.800 GRAME...restul detaliilor o las pe mamica sa dea !!
TE PUPAM ANA SI RECUPERARE RAPIDA!!! VA ASTEPTAM ACASA!!

ROXANA 34+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 6 saptamani!!

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Fetele programate sa nasca ieri n-au dat nici o veste?
Sabina, ca sa-ti mai treaca remuscarile iti povestesc ce i-am facut eu lui Tudor, vrei? Macar sa ne spunem aici povestile de groaza . Avea unghiultele mai lungi ca de obicei si s-a zgariat pe obrajor, langa nasuc. Eu repede fug in baie si iau o vata cu spirt, dar una imbibata bine de tot, in alcool alb. Fara sa o storc ii dau pe minuscula zgarietura, el fireste ca statea culcat, ca orice bebelus si lichidul i s-a prelins exact in ochisor . Imagineaza-ti urletele ce au urmat si disperarea mea. Cred ca o saptamana i-am facut teste, ii plimbam jucarii prin fata ca sa vad daca mai vede . Doamne fereste! Si ma tot gandeam la ce ochisori frumosi si verzi avusese...totul la trecut.
Piciulika, am trecut la ofensiva, da, ca nu se mai putea. N-a trecut inca dar e doar palida umbra a ce a fost. Sa vedem care pe care!
Carpatina, dureri in stanga am mai avut si eu, la ambele sarcini. Si inca destul de puternice. Cica ar fi din cauza ca bb apasa pe colon. Sunt destul de frecvente, cu cat se mareste copilasul. Tu ai grija cu alea menstruale, ca alea mi se par mai ingrijoratoare. Si la mine e "musai" sa rezist pana luni dimineata macar, asa ca stiu cum este.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
37+Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

FELICITARI, URMY!!! Bine ai venit Tudor Constantin!

Rodica

Sa ai o nastere usoara!

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
37+Maria

Mergi la inceput