"Cei mai iubiti dintre pamanteni " :) (8)
Raspunsuri - Pagina 9
tata lu Toma spune:
Mihaela, si eu sper sa ma tina. Oricum, pana acum, mi-a fost mult mai usor decat ma asteptam.
Ma bucur mult sa aud ca fetele se adapteaza asa de repede. Sa va mearga toate ca pe roate !!!
saliu tulmond !
v
ps.Am facut adineauri ceva ce nu mai facusem de cateva milenii; am scris la alt subiect de pe DC ...
_
Take me home, country roads
buli spune:
hello
eu sint superincintata de pozele lui tata lu Toma si de povestile Mihaelei, buna tara Suedia asta, ati stiut voi ce-ati stiut
de film am zis mai demult ca mi-a placut, sint curioasa de alte impresii
in rest ... pe-acilea e balamuc mare - in absolut toate directiile
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
lilanda spune:
quote:
Originally posted by buli
in rest ... pe-acilea e balamuc mare - in absolut toate directiile
cam ca la mine-asa Nu credeam ca mai apuc s-ajung in fata calculatorului, ca miine plec la Berlin, da' am de zis asa:
- tata lu Toma, felicitari pentru deztabacizare...iti urez multe sute de luni fara frumuri de-aci-nainte. Iar poza aia din gradina Vetei, m-a terminat!! Aia cu scarile direct in apa ...cind vin, iti dau PM sa-mi trimiti datele!!!
- doruletz, iti mai urez o data La Multi Ani si fac acelasi lucru in avanpremiera pentru Alexandra-ca nu ma-ntorc pin-atunci Sa creasca mare, sanatoasa, si sa fie fericita!!
-auzirati cui ii dadura suedezii, anu' asta Nobelu' literar ?? Lui Doris Lessing, o scriitoare britanica de orgine iraniana, aproape matusalemica, despre care -zic gurile rele, ca ar fi avut niscai talente in tineretile ei, da' acum cic-ar bate cimpii O sa caut sa citesc si io o carte de-a ei, mai cu seama ca ultima "The Cleft" aparu anu' asta!!
Va pup si va urez un weekend minunat...mai viu io, cind m-oi intoarce
speed spune:
uau lilanda,drum bun la berlin! sa te intorci cu bine si cu poze...)) mie mi-a cam scazut moralu' cu vacanta de halloween ca jumatea mea cica e foarte ocupat... ...io cred ca de fapt vrea sa ne luam masina noua si ca urmare face economii la vacante...da' asta e numa banuiala mea...)))
azi am fost la o sesiune de "intercultural training" unde am fost informati cum ca Irlanda ar fi exportatorul/producatorul number one de carne halal (asta implicind sacrificare animalelor in pozitie orientata spre mecca,evident), ca irlandezii (via triburi celte) se trag din Romania, ca in Romania se tine mortul in casa trei zile, ca musulmanii masoara bunastarea familiei in kilogramele progeniturilor samd samd...la sfirsit ne-au fost servite niste sandwichuri de-li-cioa-se.....
buli spune:
balamuc, balamuc, dar nu pot sa nu-i spun "la multi ani!" lui doruletz
hai la o sampanie
Sabina spune:
buna seara poienita:)
La multi ani Doruletz! Sa fii senina si iubita, si multa sananate:)
Alexandra, si tie in avans, ca s-ar putea sa plecam maine la munte, iti urez toate bucuriile din lume, si fii blanda cu parintii tai.Te pupa Sofia, si te-asteapta sa il giugiuliti amandoua pe bb Gheo :)
Domnu Tatic, felicitari pt maretul eveniment! Veta e tare inspiratoare vaz , f frumoase pozele matinale, de privit in zile reci si ploioase.
Ia zi tu la baba, la ce scoala il dai pe Toma? Raluca ce parere are?
Voljena, asa deci, la scuba cu matale.Te invidiez!
Lorelai si Mihaela, ce ma bucur sa vad ca vi se adapteaza fetele la Suedia.
Speed. daca s-a lasat cu sandwichuri bune...e de bine
Lil, apai tu nu stii cum e cu premiile astea. Si eu sunt curioasa de cum scrie doamna venerabila.
noi bine.bb creste, Sofia il adora in contnuare.
Numa eu sunt grasa si neconsolata.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
mihaela_s spune:
dorulets LA MULTI ANI!!! Sa fii fericita si iubita 100 de ani de acu' inainte!
Io am un lapsus si nu mai tziu minte cand se nascu Gepetutza, asa ca ii spun si ei LA MULTI ANI!!! si sa creasca mare, fericita si isteata!!! ce tort mancam? ;)
lil', sabinuts-drum bun catre Berlin si Busteni! Vreme faina si relaxare!
buli, n-am stiut! Am aflat aici.
Pe mine tocmai ma sunara de la gradi, sa vorbesc cu Silvia la telefon, ca nu vrea sa-si ia haina de ploaie pe ea...hmmm, de parca eu am putut sa o lamuresc!
Mihaela si fetele mele
tata lu Toma spune:
Doruleatza, multi ani fericiti !!!
Sabinelu', musiu Toma va merge la scoala unde va merge ... sotia lui. Raluca e de acord.
Da, e indragostit pana peste cap si foarte fericit ca uite "mi-am gasit dragostea de la varsta asta !" ...
Acu, serios vorbind, inca nu stim la ce scoala. Tu ai fost la cea de langa gradi sau direct la muzica ?
vichendele faine tutulor
v
ps.Lilanda, treptele nu coboara direct in apa ci pe nisip da' din unghiul ala nu se vede
_
Take me home, country roads
buli spune:
parca Alexutza era intr-o zi de 13
scuze, daca gresesc
Sabina spune:
eu am fost la scoala de muzica direct, sora mea a fost la scoala 7 primii trei ani.
Nu mai stiu care sunt apale pe-acolo.
Cica o scoala buna e scoala 11, aia de langa Muzeul taranului Roman, prietena mea cea mai buna a facut primii 5 ani la scoala 7, dupa care s-a mutat la 11, a intrat la liceul de Info si acu e Medic generalist rezident:)
noi pt Sofia ne mai gandeam si la scoala germana, da ma cam retine genul de copii de-acolo....nu stiu, mai vedem.Mai e o scoala buna chiar langa ProTV, si de-acolo se intra frumsel la mihai viteazu....
ejh.
Deocamdata Sofia va incepe peste 2 saptamani pianul cu profesoara pe care am avut-o eu in liceu...brr. mor de emotii, pt ca asta a mea e obraznica rau...sper ca Doamna sa-i vina de hac, ca e asa, f fina si serioasa, si mai are si simtul umorului
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo