Muresence... la apel :) (4)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Olom, bine ai revenit! Ce mai face bebe? E nerabdator sau mai nerabdatoare e mamica.

Kover, si eu imi propun in fiecare sambata sa ma apuc de luni de gimnastica, si niciodata nu reusesc. Cred totusi ca ideal ar fi sa merg la o sala de fitnes.

Criss si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by emycor

ooana ce ma bucur ca ti-ai amintit!!!!
Eu sunt bine, sunt f incantata de bb, si foarte fericita pentru ca fac parte din grupul mamicilor care nu au experimentat greturi sau alte ...neplaceri.
....daca vrei iti dau un site unde sa intri sa ne vezi nunta

ce frumosi a-ti fost...si se vede ca v-ati distrat super. Ma bucur ca pana la urma toate au iesit bine...
...cred ca este o frumoasa...abia astept sa mai vad poze cu tine! Ma bucur ca nu ai nici o problema si iti doresc din suflet o sarcina usoara!

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.

Noi 2...
www.flickr.com/photos/10138152@N02/sets/" target="_blank">...si o clipa din viata noastra!

www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Saptamana frumoasa va doresc.
Revin maine cu alte comentarii si impresii ca acum e cam tarzu si mi-e somn.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Neata'
Va doresc o sa saptamana frumoasa...
...cum e vreme pe la voi?...am auzit ca in Moldova a nins

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.

Noi 2...
www.flickr.com/photos/10138152@N02/sets/" target="_blank">...si o clipa din viata noastra!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ooana

Neata'
Va doresc o sa saptamana frumoasa...
...cum e vreme pe la voi?...am auzit ca in Moldova a nins

Noi 2...

La noi a plouat tot week-endul.

Criss si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emycor spune:

....chair asa......nici nu ai putut iesi din casa asa a plouat

ooana ...iti multumesc din suflet!!

Emycor10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna fetele, Dani e iar bolnavior , lunea trecuta am terminat antibioticul pt laringita si se pare ca nu i-a trecut cum trebuie si acum avem amigdalita.Are secretii nazale apoase plus ca si tuseste. I-am dat Eferelgan si Humex, maine mergem la medicul de familie, azi l-a consultat o cunostiintza medic si ea ne-a spus ca la plamani e ok, are amigdalita.
Noi sambata ne-am chefuit in avans pt ca sambata care vine nu puteam , maine e ziua mea de nastere si am avut musafiri, am trebaluit o gramada. Am primit cadouri frumoase si ne-am simtit super
In rest..afara e vreme urata...a plouat si ieri si azi la fel.
la toata lumea.

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Biancas

Buna fetele, Dani e iar bolnavior , lunea trecuta am terminat antibioticul pt laringita si se pare ca nu i-a trecut cum trebuie si acum avem amigdalita.Are secretii nazale apoase plus ca si tuseste. I-am dat Eferelgan si Humex, maine mergem la medicul de familie, azi l-a consultat o cunostiintza medic si ea ne-a spus ca la plamani e ok, are amigdalita.
Noi sambata ne-am chefuit in avans pt ca sambata care vine nu puteam , maine e ziua mea de nastere si am avut musafiri, am trebaluit o gramada. Am primit cadouri frumoase si ne-am simtit super
In rest..afara e vreme urata...a plouat si ieri si azi la fel.
la toata lumea.

La multi ani, Bianca. Si multa sanatate lui Dani.

Criss si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

La Multi Ani, Bianca! Multa sanatate si fericire!

Sanatate infinita micutilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kover spune:

BIANCA,multa sanatate lui Dani.si la Robert a inceput o tuse,curs de mucisori,azi il urmaresc si miine o luam de la capat:vizite la medic.si doar citeva zile au trecut de la terminarea antibioticelor.

Mergi la inceput