Muresence... la apel :) (4)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

In seara asta am fost la Real:
http://www.dropshots.com/biancas#date/2007-09-19/21:21:26

.
A fost SUPERRRRRRRR!!!

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Dupa concert au fost focuri de artificii

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Alta melodie:
http://s95.photobucket.com/albums/l125/miracol25/?action=view¤t=video-0003.flv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by Biancas

Ooana...spor la curatenie...sau deja ai terminat?

..nu am terminat incaca dupa zugravi e ca si dupa razboi!
... mi-as fi dorit eu...dar asta numai peste inca 2 saptamani cand o sa mai merg acasa.
..deocamdata m-am intors duminica trecuta in Germania

hai ca m-ati facut curioasa cu Auchan-ul asta!

un pentru fiecare

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.

Noi 2...
...si o clipa din viata noastra!

www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Eu nu stiu pe ce lume traiesc. Habar n-am avut ca a fost Holograf ieri in Tg. Mures. Mi-ar fi placut tare mult sa-i vad.

Criss si Alex

Mergi la inceput

Criss si eu la radio am aflat de ei. Apoi am vazut anuntutul in Real. Pana am stat acasa cu Dani si eu eram rupta de realitate, habar nu aveam ce se intampla in oras pt ca nu ascultam radio,mergea TV si calc toata ziua. De cand lucrez, parca mai aflu una alta.
Ooana, spor la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

quote:
Originally posted by Biancas

Criss si eu la radio am aflat de ei. Apoi am vazut anuntutul in Real. Pana am stat acasa cu Dani si eu eram rupta de realitate, habar nu aveam ce se intampla in oras pt ca nu ascultam radio,mergea TV si calc toata ziua. De cand lucrez, parca mai aflu una alta.
Ooana, spor la

Pai eu nu stau acasa!!!
Lucrez in centru, deci nu sunt chiar rupta de realitate. Si totusi nu stiu cum de n-am vazut vreun afis, ceva...

Criss si Alex

Mergi la inceput

De ieri au inceput zilele tineretului in Cetate. Nu stiu ce concerte vor fi, dar sigur este ceva pe acolo.
Criss, mai asculta radio si o sa afli multe. Eu Radio 21 il ascult, baga stiri de la noi din oras si reclame multe tot din oras.

Mergi la inceput

Am fost in cetate. A fost frumos, sunt 2 carusele pt copii , au fost simulari de la pompieri, SMURD, alpinisti si cercetasi. La concerte nu am stat...azi venea formatia TAXI dar nu stiu cand...
Megreti daca aveti chef...nu e asha miscare ca altadata dar e frumos pt o dupa masa petrecuta cu familia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kover spune:

buna! am reusit sa citesc ce s-a scris(eu inca eram la capitolul 3 ultima oara!)deci merit o mare!!!noi am inceput caminul-deocamdata cu program de gradinita.ieri si azi Robert s-a comportat bine.vorba educatoarei:evolutie exceptionala, ca saptamina trecuta el plingea inauntru eu afara.asa ca dimineata mergem(eu si Kristian) cu Robert la gradi,venim acasa,mai facem un pic de treaba,ne jucam,pe urma iesim la plimbare iar la 12,30 il scoatem pe Robert de la camin.venim acasa,maninca Kristian iar pina atunci Robert se rujeaza,parfumeaza,se spala pe dinti,intinde pasta si pe faianta,etc...noua lui pasiune este baia cu accesoriile.pe urma incerc sa-i culc.azi am reusit in 40 de minute sa-i adorm:pe Robert cu amenintarea ca dupa-masa nu il ducem la cumparaturi la magazinul maaare.pina se trezesc program administrativ(calcat,spalat sau gatit).urmeaza iar mincat,iesit la plimbare,venit acasa,un pic de joaca,cina,spalat,si facutul paturilor-activitate iubita de amindoi copiii:hirjoneala cu ambii parinti-ca aici e si tati prezent),dupa care Robert e cu povestea iar Kristian cu tzitzi(inca) si uite asa trec zilele-la fel!!!!cam atit,va pup pe toate

Mergi la inceput