Redeschiderea unui subiect inchis

Redeschiderea unui subiect inchis | Autor: gudinde

Link direct la acest mesaj

Dragi moderatori/admini,

Este posibila redeschiderea temporara a unui subiect inchis?

Ca sa fiu mai exacta. La topicul de PCOS suntem la capitolul 2. In primul capitol se afla o multime de informatii importante legate de aceasta boala si facem referire la postarile de acolo. Printre postarile la care facem referire se afla si analizele de sange care ar trebui facute, cand si cum ar trebui facute.
As dori sa fac o completare importanta referitoare la insulina, care de altfel este cauza tuturor problemelor in PCOS.

Ceea ce se pare ca multi nu stiu este ca hormonii, in special insulina, au timp mic de injumatatire. Deci, eprubeta cu sange tb trimisa imediat dupa recoltare la laborator unde trebuie prelucrata cu prioritate. Din pacate daca nu ceri sa se intample asa: sta eprubeta in sala de recoltare pana se umple stativul acela de eprubete si apoi la laborator se iau in ordine.
Asa ca dupa ce am dat 3 mil. pe analize mi-au iesit niste analize care nu reflecta realitatea. Noroc ca dr-ita si-a dat seama ce s-a intamplat, a realizat ca eu nu pot avea acele valori la insulina si m-a trimis sa le refac. Din pacate asta inseamna alti bani, alta distractie.

As dori sa introduc informatia despre timpul de injumatatire al insulinei ca sa nu mai pateasca si altele ca mine. Se poate?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Nici un moderator/admin pe aici?

Un se poate, nu se poate, mai vedem, ne mai gandim?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

da-mi un link te rog ca nu stiu unde e subiectul si il redeschid sa poti edita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=94783
L-am deschis eu.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune: