Singuratatea in doi. Un capitol incheiat.

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tonsis spune:

elyda....din pacate noaptea apar,sunt foarte ocupata saptamanile astea,am rochii multe de facut si nu gasesc o croitoreasa permanent si din cauza asta sunt mereu stresata...
dar....
daria....nu merita sa astepti un om care spune ca se poate debarasa de tine si pe urma mai vedem si ce-o fi cu copilul...am mai scris aici,fata mea avea 4 ani jumate cand a plecat el din casa si acum de curand m-a intrebat ,,,mami,....tati a locuit vreodata cu noi,,,ca l-am vazut intr-o poza...iar eu iti spun din proprie experienta...mi-e foarte greu singura cu 2 fete,nu am prietene ,sunt singura ...dar sunt mult mai bine din puct de vedere material decat inainte ...inainte munceam,eram tot proasta in ochii lui....acum ...pe bune daca nu s-au schimbat radical lucrurile...oameni cand dau de greu lupta mai tare...ca trebuie ...munca imi e rasplatita si apreciata....ca dovada ca eu am evoluat .,...el nu...
adina iulia ...salutari...
eu va citesc dar sunt in viteza
va pup
dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

tonsis spor la treaba si la cat mai multe rochii! imi pare bine ca i-ai povestit "mameigiuliei"prin ce ai trecut tu pt ca este o poveste oarecum asemanatoare.esti un exemplu pt ea care se teme ca nu-i poate oferi fetitei tot ce-si doreste.uite ca se poate !!! mamagiuliei ...cred ca vezi ca nu incepe si nu se sfarseste pamintul cu un barbat .nu spun ca nu ar fi mai bine si mai usor pt toti sa fiti impreuna ,dar daca el nu vrea...nu vad ce ai putea sa faci tu.nu este o solutie sa te umilesti un fata lui ,nu merita asta ,mai ales ca el vrea divortul.daca pe parcurs reveniti la vechile sentimente si daca tu o sa mai poti avea incredere in el puteti reannoda relatia voastra ca nu bucata aia de hartie pe care scrie ca sunteti casatoriti va tine impreuna.te vei descurca ,vei vedea ca o sa iti cresti copilul asa cum vrei si o sa-i poti oferi tot ce-si doreste trebuie sa ai incredere in tine.

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns incognito spune:

Bine v-am gasit!Bine v-am gasit!Bine v-am gasit!
In seara asta am ajuns acasa din concediu,sint vreo doua ore,nu am citit nimic din ce s-a scris pe aici,m-am grabit sa va gasesc,sa va salut si sa va spun ca mi-a fost tare dor de voi!
Despre mine...nu sint noutati,am fost parinti buni in primul rind in vacanta aceasta si cam atit.Copiii sint bucurosi,le-a placut mai ales ca am avut parte de vreme buna si am stat dupa-amiezele pe la strand.Ma multumeste ca s-au simtit bine.
Va pup pe toate!
Cu mult drag,

Incognito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

heiiiiii a venit incognitooooooo!!!! asteptam sa ne spui ce-ai facut ,cum ai petrecut ce ai vazut si ...am inteles ca ati fost doar parinti buni...asteptam sa te linistesti,sa despachetezi si sa citesti ce-am mai scis noi pe aici si apoi ...la povesti!!!

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

mamagiuliei linisteste-te si gandeste lucrurile "la rece" :el vrea libertate,voi sunteti ...cele care-i stopeaza avantul.lasa-l sa zboare ca altfel iti va reprosa toata viata ca nu s-a realizat din cauza voastra.tu...incearca sa-ti deschizi propriile aripi si sa zbori unde vrei tu cu puiul langa tine. o sa fie bine totul e sa ai curajul sa pornesti ca apoi te obisnuiesti si s-ar putea sa te simti muuuult mai bine.

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonsis spune:

heeeeeiiiiiii....incognito.......bine ai revenit!
te asteptam alaturi de noi!
elyda,multumesc ca m-ai completat,ca eu as scrie pagini intregi dar nu apuc.uite si acum culc fetele si ma apuc sa mai lucrez cate ceva...
elle_sab?ce mai faci?
fetele??sunteti bine toate?
ar trebui sa facem macar prezenta in fiecare zi sa vedem cate suntem!
fetelor ....cele care stati in bucuresti....va propun o intalnire ...haideti la mine la o cafea intr-o dimineata!eu stau in pantelimon,,,mai sta cineva aproape de mine?
incognito sper ca te=ai relaxat macar ...te asteptam cu drag sa ne povestesti...
mama giuliei....capul sus si alege ce e mai bine in primul rand pentru tine...si nu uita ca sunt caminele alea pt femei supuse violentei in familie ...pline....sunt femei care nu au ce manca...nu au unde sta,isi iau copiii in brate si pleaca..
orice femeie isi doreste un camin si stabilitate,divortul e cea mai groaznica solutie, o femeie divortata e respinsa uneori de societate si nu isi gaseste loc,dar tot asa de adevarat e ca o femeie divortata e si puternica pentru ca trebuie ,mai ales daca are copii...dar....din pacate fericirea se traieste in doi,caminul se construieste tot in doi, nu poti reusi oricat de mult ai vrea sa il construiesti singura....
hai ca ma faceti sa plang ...
va pup pe toate si vorbim maine!
dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

vreau si eu cafeeeaaaaa!!!!!!

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns espiritu spune:

mai ce v-ati facut voi 4 subiect propriu...
iar incepeti cu femeia divortata si stigmatizata?chiar va vreti victime?

espiritu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

maiii espiritu eu nu sunt nici divortata ,nici stigmatizata,asa ca nu am cum sa fiu victima...nimanui. nu se victimizeaza nimeni ,pur si simplu isi povesteste fiecare problemele asa cum le vede ea.care e problema ta ?

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns espiritu spune:

quote:
orice femeie isi doreste un camin si stabilitate,divortul e cea mai groaznica solutie, o femeie divortata e respinsa uneori de societate si nu isi gaseste loc


uite asta...

espiritu

Mergi la inceput