Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (223)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

quote:
Originally posted by Biancas

Poezia cu piticul e o poezie buna pt varsta asta, cu intontie si placuta la auz. E chiar distractiva.
Faza cu inecatul mi se pare stupida, in viata mea nu m-am gandit cand am invatat-o pe Sandra poezia ca ar fi o problema la varsta asta sa ii spui ca s-a inecat pitiul. Oare inteleg sensul inecatului daca nu le areti? M-as mira

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

vrei nu vrei ajungi la vorba lui Moni trebuie sa arati ca sa inteleaga sensul

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Moni, eu ma pot preface ca sunt suparata, fericita cand intonez o poezie. Si tu poti sigur
Despre de ce nu mai scriu altele...cred ca nu ar trebui sa te doara nici in . E un forum public, cine vrea scrie, cine nu. Dar cert e ca se citeste, dar nu se intervine.
Si mai e ceva...Daca persoanele alea care nu mai scriu aici dintr-o cauza nu le mai pasa chiar de nimeni...noua de ce ar trebui sa ne pese de ele?. Asta nu am inteles niciodata, sunt pers care citesc tot din scoarta in scoarta, scriu o data pe luna si sunt primite cu urale si aplauze. Si sunt...va asigur!!!.
Dar fiecare face cum vrea, se comporta cum vrea.
Cine vb cu mine, vb cu el, cine nu vb cu mine , nu vb cu el. Simplu nu?

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Moni cine vrea te citeste, cine nu, nu! Sant obisnuite fetele cu stilul tau,de ce nu ar scrie altele din cauza ta? Eu de cateva ori povesteam la Giorgos ce scrii si spunea ca sant fraiera ca nu scriu si eu toate amanuntele despre Angelo De cate ori s.a kkt si multe altele....acum fara suparare.....cum ar fi oare daca am scrie toate despre spiridusi in stilul tau?

precizare: nu la tine ma refer cu Bianca

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Moni, faina croaziera, e obositoare o croaziera ca esti tot e drumuri dar merita ca vezi multe. Oricum cand iti iei concediu sa iti iei mai mult ca sa te odihnesti dupa.
Mergem la anul? Fara copii normal

Mergi la inceput

Cine suporta calatoria pe mare, o duce bine in croaziera Eu sant ametita rau pe vas

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Eu nu stiu cum sunt pe vas ca nu am fost niciodata. Anul trecut ne-am plimbat putin pe mare cat ne-a dus ala cu barca lui.
Sper sa nu platesc excursia si sa stau sa .
Moni, unele din cauza mea nu scriu..consoleaza-te cu ideea. Poate mai scriu pe dicolo, habar nu am si nu ma intereseaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

salutare
noi acum am venit de la gratar ...doar eu si bianca ca stef e la mama iar sotu la unchiu vede un meci
a fost super la gradina zoologica , au modernizat in sfarsit si ei au mai adus animale...i am aratat cateva lui stef apoi a zis dupa mine si el...in schimb la iesire era un bou care a blocat iesirea de a trecut gabi 5 cm pe langa el asta dupa ce a facut nu stiu cate manevre, daca eram doar eu cu copii tb sa astept sa iasa ala ....cine stie cate ore dar cred ca l dadam dracului de nu se vedea....idioti

apoi ne am porit la pipera acolo unde am fost la nunta acum o luna , am mancat cate o ciorba bunaaaaaaaaa , stef ac spartu a papat apoi fuga la mama unde a dormit 2 ore , s a trezit taman la gratar cand l a vazut a zis...papam...si a papat nu gluma

bianca a fost dragut la petrecere ...acum e in cada ...cica se relaxeaza ca de maine vai poponetul ei

BIANCA ii tai lui stef spaghetele cu furculita si le papa...cand l o vedea cumnatamiu o sa ramana crucis[dual

mai , nu i vorba ca nu am timp as ma ocup de stef ca la bianca (POATE NICI ATUNCI N AM FACUT O) dar pentru ce as i incarc memoria copilului cu informatii pe care oricum le va stii peste putin timp, il las sa se dezvolte in ritmul lui ...asta fac eu, sunt sigura ca si stef stie sa zica , sa faca ce ziceti voi de spiridusi de asta nici nu ma mir ,bravo voua daca aveti rabdare

Mergi la inceput

Cosmi, Dani adora se joace. E tot cu jucarile, se joaca frumos in fatza mea. Mingile ii plac si masinile in special. Dar plimba si caruciorul cu papusa Sincer nici eu nu m-am ocupat de Sandra foarte mult, asha cum o fac mamicile de aici de pe forum.
Sandra invata foarte repede, ii spuneam o poezie de 2 ori si o stia la perfectie. Sunt curioasa Dani cum va fi, cu ea nu am avut probleme cu memoria.
Merg sa mancam, azi schimbam meniul...ii dau mancare inainte si lapte inainte sa se culce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

stef...ii place sa se joace dar cel mai mult ii place sa caute, descopere sa umble la obiecte la care nu are voie si ii mai place aorte mult sa dea pup....da la toata lumea care cere cat despre BIANCA ea a fost alt gen...mai potolita , mai calma , cuminte in sensul ca n a stricat , spart niciodata nik....cu memoria n am tb cu ea ...lenea i mare dar altfel e un copil foarte bun

BIANACA pai eu asa ii dau sa pape lui stef ....mancare si la o juma de ora lapte

Mergi la inceput

Cosmi, si la noi lenea e marea, unele lucruri le face doar impinsa de la spate...dar in rest sunt foarte multumita de ea, de cum vb, de cum se comporta in public. Imi aduc aminte ca avea vreo 3-4 ani si cineva a spus o prostie. Dupa cateva zile ea a repetat prostia de fata e cu mine. Am certat-o, i-am explicat ca nu e frumos, si iti jur ca eu pe Sandra nu am mai auzit sa injure(cel putin de fata cu mine). O data am auzit folosind cuvantul "proasta" la vara-sa , am intervenit si mi-a spus ca si vara-sa o facuse la fel.Si nu pot spune ca sunt sfanta si nu mai injur cateodata. Deocamdata e bine, sa vedem ce ne rezolva adolescenta din ziua de azi cu "fumurile" actuale. Pot spune ca sunt multumita de educatia pe care i-m dat-o nu vad de ce ar trebui sa schimb ceva in cazul lui Dani.
Dani a mancat o feliutza de paine fara coaja cu paine cu unt si sunca si un pic de hamburger de la Sandra ca i-am luat cina la pachet de la Mc`Donalds cand am fost in centru. Sunt curioasa cat lapte va bea.

Mergi la inceput