Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (223)
Raspunsuri - Pagina 6
Ingrid S spune:
Tot eu. Sunt zile in care nu intru deloc si zile in care non-stop as sta pe net. Prevad iar o lunga perioada de abstinentza...
Bee, ea de cate ori avea rosu in gat, nu prea manca. Stii, nu chiar greva foamei, dar mai rarutz. Acum observ ca papa normal. Dar a sarit peste o masa, cea de lapte de dimineatza. Asa ca a trebuit sa-i dau pe la 8 lapte cu cereale si l-a mancat pe tot, 170 gr. Asta ca am eu fixul cu laptele, ca aveam atatea variante sa-i fac de mancare...
Astept sa merg maine sa o vada medicul. Nu are febra acum, dar nici nu i-am mai dat (ca fraiera) din 8 in 8 ore Panadol, ca sa evit temperatura seara. Sper sa nu aiba nimic noaptea.
Moni, are 2 canini care trebuie sa iasa. Doi iesiti (doar putin) si ceilalti umflati. Se poate si de la asta sa fie.
Ce te miri cu biserica si manastirea? Diana cand aude biserica isi face cruce imediat...stie bine, ca a mai fost.
Azi am adus-o din parc, am scos cheile din buzunar si am intrebat-o: ce sunt astea? A zis keiiii. Si n-am insistat pe asta, i-am aratat de 2-3 ori pana acum. A fost un mic test.
Maraki, ce mai zici? Cutreieri alte topicuri?
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
monica70 spune:
INGRID pai m-am mirat un pic,ca nu tin minte sa fi vorbit despre manastiri,cel putin recent,in prezenta ei.Ultima oara cred ca acum vreo 2 luni au fost.Si faza e ca zice DOANE si cand vede biserici,si imagini cu popi sau icoane cu sfinti,acum si cand aude de manastire
Face exact ca si cand zicea apa la toate lichidele.Dar popa zice,doar ca in momentul cand vede o astfel de imagine primul lucru zice Doane,nu popa.
Si lasa mai scrie,ca altfel ma plictisesc sa stau p-aci sa fac conta,fara sa mai am la ce baga nasul din cand in cand
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME
maraki spune:
Da Ingrid, citeam " la a cata intalnire este normal sa ai sex " si ma pregateam sa raspund dar mi.a luat-o inainte Marius Sper sa nu faci pauza de forum
A facut snitzele Giorgos si e pesmet pe jos Restul a curatat,nici strop de ulei pe aragaz
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
monica70 spune:
Mai ce plictiseala p-aci.Merg sa fac o Poate imi mai ridic moralul,ca-s cam asa ca de toamna ... si maine iar e luni,iar la birou - iar atmosfera aia de ca pleaca sefu'
Ingrid S spune:
quote:
Originally posted by maraki
Da Ingrid, citeam " la a cata intalnire este normal sa ai sex " si ma pregateam sa raspund dar mi.a luat-o inainte Marius Sper sa nu faci pauza de forum
A facut snitzele Giorgos si e pesmet pe jos Restul a curatat,nici strop de ulei pe aragaz Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Ce sotz harnic ai! Dupa al meu trebuie sa spal vasele, dar mai nou vad ca el se ocupa si de asta. Si are un tic: ai mancat?? Deja ma simt de varsta Dianei, i-am spus sa ma mai lase cu intrebarile astea. Dar asa e el, mai grijuliu. Ii e teama sa nu slabesc..
Hai ca mai pun ultimul film in drop, cum plange ea dupa tata...si dupa, o pauza maaare...
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
Biancas spune:
Am aparut si eu, am fost la socrii unde am mancat, apoi prin centru la o melba cu copii dupa noi. Am fost in parc unde Dani a fugarit porumbei si vrabiute si le-a dat sa manance pufuleti.
Moni, in viata mea nu am auzit mama care sa ii explice unui copil poeziile pe care le invata. Pai o poezie trebuie invatata nu inteleasa. Niste gesturi care sa arate fericirea sau supararea sunt sficiente. Cum adica sa ii arati pasare si cuib daca o inveti poezia "somnoroase paserele"? Pai mai nou si o poezie trebuie explicata?.
Maraki, ai avut dreptate in ceea ce ai zis. Poate unele citesc si cred ca asha trebuie sa ne comportam cu copii, sa le explicam, sa le aratam ca altfel nu le dam educatia buna. Gresit!! Inca nu se pune problema educatiei. Deocamdata!! Educatia la ei e un fel de a spune. Educatia adevarata incepe mai incolo.....
Si eu cred ca am ceva de spus: Uneori simt ca aici e mare "concurenta" care stie mai multe, care face mai multe. Mi se pare stupid. Oare numai eu simt asta?.
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
maraki spune:
Ingrid la ce te referi cu pauza maaaare? Sper ca nu dispari din peisaj Are dreptate sotul sa te intrebe daca ai mancat, pe mine m.ai pus pe ganduri de cand ai scris ca ai slabit 1 kg in 2 zile
Bianca esti foaaaarte pe aproape de ce am vrut sa scriu si m.am abtinut Fata si ce chestie!!!! Nu vorbim pe mess dar scriem la fel
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Biancas spune:
Poezia cu piticul e o poezie buna pt varsta asta, cu intontie si placuta la auz. E chiar distractiva.
Faza cu inecatul mi se pare stupida, in viata mea nu m-am gandit cand am invatat-o pe Sandra poezia ca ar fi o problema la varsta asta sa ii spui ca s-a inecat pitiul. Oare inteleg sensul inecatului daca nu le areti? M-as mira
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
monica70 spune:
Uitati aci ce vacanta ideala visez eu demult:
http://www.infoturism.ro/Cgi-bin/Firme/afisareCircuit.asp?ID=33703
Cred ca asta o pun in aplicare inainte de Egipt,Tunisia,Turcia,Grecia et comp.
BIANCA las-o balta. Ramai cu mirarea.Si cu gesturile. Prefa-te tu ca esti trista. Dar de ce oare?
Si stai calma,ieri mi-a pe zis pe mess o prietena care nu mai scrie aci ,ca presupune ca din cauza mea nu mai scriu multe aici.Ca prea povestesc despre Diana.
Biancas spune:
Maraki.. deci nu sunt singura...